רביולי גבינה עם שמנת ופטריות מנה קלה להכנה ונפלאה לחג השבועות. והשוס -אתם מכינים לבד את הרביולי בבית והוא יוצא חלום! יותר טעים מכל רביולי במסעדה.
נגמרו הימים שהיינו מערבבים קמח עם ביצים, מוציאים מכונת פסטה ומרדדים, היום בזכות שימרית יש לנו בצק פסטה במקרר מצונן, מרודד ומגולגל. בצק פסטה כמו באיטליה. עשיר בביצים וללא חומרים משמרים. השוס – כל אחד יכול להכין איזה פסטה שהוא רוצה לבד בבית!
אני החלטתי ללכת על הקלאסי. אני משתגעת על רביולי וזה היה כל כך כיף להכין את הרביולי. אני הכנתי עם גבינה אבל כמובן שאפשר עם איזה מילוי שאתם רוצים, בטטה, תרד או אפילו בשר, מה שאתם אוהבים. הכי חשוב – לא צריך לבזבז את הזמן יותר על מכונת פסטה. פותחים את הבצק ומתחילים לעבוד. תענוג!
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
הכנתי לכם סרטון בואו תראו כמה קל להכין
היתרון הנוסף שמתאים לנו לחג, ניתן להכין את הרביולי יום לפני ולשמור במקרר, את הרוטב גם נכין יום לפני ונשמור במקרר, ובעת האירוח רק לחמם הכל ביחד. מושלם עבורנו להתכונן ככה לחג.
תוכלו לראות בסרטון איך הכנתי עם הרביולי, ואחרי שרידדתי ומילאתי הכנתי ריבועי רביולי, תראו כמה יפים הם יצאו. מרתיחים מים ומעבירים את הרביולי למים הרותחים. שתי דקות והרביולי שלנו מוכנים.
כדי שהרביולי לא יפתחו בזמן הבישול חשוב מאד להדק את הקצוות לפני שמכניסים למים
תראו איך הם יצאו שלמים ויפים אחרי הבישול
כמובן שטעמתי מיד. ואו! פשוט ואו! יצא טעים אש
הילדים הקטנים אצלנו אכלו את הרביולי בלי רוטב בכלל.
אדם ביקש את הרביולי רק עם רוטב שמנת
והקטנה אכלה אותם בלי שום רוטב, כמו שהם. יצאו אש!
מחפשים עוד מתכונים לשבועות?
מתכונים לשבועות
סיר חגיגי וטעים אש!
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
הרביולי יותר טעים מכל רביולי שתקנו או שתזמינו במסעדה
שיהיה חג שקט וטעים אהובות ואהובים
הפרסום בשיתוף "שימרית"
רביולי גבינה עם שמנת ופטריות

רביולי גבינה עם שמנת ופטריות
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק פסטה של שימרית
מילוי גבינה
- 200 גרם גבינת שמנת
- 1; כוס גבינה מלוחה מגורדת
- 2 כפות שמנת חמוצה
רוטב שמנת ופטריות
- 4 כפות שמן
- 1 בצל
- 250 גרם פטריות
- 250 מל שמנת לבישול
- חצי כוס מוצרלה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
לפיזור מעל
- 2 כפות פרמז'ן
Instructions
- פותחים את בצק הפסטה ומיישרים על משטח העבודה
- מחלקים את הבצק לשלושה חלקים וחוצים לאורך לשלוש פרוסות רחבות
- מכינים את תערובת הגבינה
- בקערית קטנה מערבבים את הגבינות עם השמנת החמוצה. הוספתי שמנת חמוצה כדי שהמרקם יהיו אחיד ולא גושי.
- אני העברת לשקית זילוף כדי שיהיה לי יותר קל, אפשר עם כפית לעבוד
- שמים עיגול מתערובת הגבינות בשליש החיצוני של פס הבצק
- ככה ממלאים את כל הבצק עם נקודות גבינה
- עם מברשת מרטיבים את הקצה על מנת להדביק את הבצק
- ומקפלים את הבצק לאורך ומהדבקים היטב בקצוות. היטב.
- עם ידית מעץ מחלקים את הרביולי למרובעים ועם סכין חותכים את ריבועי הרביולי
- גם לאחר שחתכתם תבדקו שהבצק מהודק היטב מסביב זה מה שישמור על צורת הרביולי
- מרתיחים סיר עם מים וכפית מלח
- כשהמים רותחים מעבירים את הרביולי לסיר ומבשלים כשתיים שלוש דקות עד שהרביולי צפים
- מוציאים אותם ומעבירים לקערה יבשה
הכנת רוטב שמנת ופטריות
- יוצקים שמן ובצל לסיר ומטגנים את הבצל מספר דקות לגוון זהוב
- מוסיפים פרוסות פטריות ומטגנים את הפטריות מספר דקות
- כשהפטריות מבושלות יוצקים פנימה את השמנת לבישול
- מוסיפים מלח, פלפל, מערבבים מוסיפים את המוצרלה ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את הרביולי לתוך הסיר ומצפים אותם ברוטב.
- ניתן לפני ההגשה לפזר גבינת פרמז'ן על הרביולי. בתיאבון!