מתכונים

עוגת פיסטוק בחושה פרווה

עוגת פיסטוק בחושה פרווה נפלאה בטעמה

שתף
הדפסה
עוגת פיסטוק בחושה פרווה
מה צריך

4 ביצים
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
200 גרם נטורינה
1 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
2 כפות ממרח פיסטוק
לציפוי מעל
1 כוס שמנת צמחית
2 כפות ממרח פיסטוק
2 כפיות סוכר
פיסטוקים קלויים לא מלוחים לקישוט

מה צריך

4 ביצים
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
200 גרם נטורינה
1 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
2 כפות ממרח פיסטוק
לציפוי מעל
1 כוס שמנת צמחית
2 כפות ממרח פיסטוק
2 כפיות סוכר
פיסטוקים קלויים לא מלוחים לקישוט

עוגת פיסטוק בחושה פרווה

עוגת פיסטוק בחושה פרווה תהייה עוגת השבת שלכם. היא רכה, היא טעימה אש והיא מיוחדת במינה. טעמי הפיסטוק מתערבבים עם העוגה ויש לכם עוגה רכה ונהדרת.

כדי שתתאים לכולם, הכנתי את העוגה בגרסת פרווה עם נטורינה. עוגה שמכינים בקערה אחת. אפשר עם מיקסר אפשר עם קערה ומטרפה, עוגה של עשר דקות הכנה.

כשהעוגה יצאה מהתנור, פיזרתי עליה אבקת סוכר, אבל אחרי זה החלטתי להפוך אותה לשוס אמיתי. הקצפתי קצפת עם קרם הפיסטוק ויצא שכבת ציפוי נהדרת. על העוגה פיזרתי מעל פיסטוקים קלויים שבורים, מה שיצר מראה משגע של העוגה.

עוגת פיסטוק בחושה פרווה

 

בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט

 

עוגת פיסטוק בחושה היא עוגה רכה ונימוחה שנמס בפה. העוגה לחה ומלאת טעם, הודות לפיסטוקים ולשאר המרכיבים. היא גם מאד קלה להכנה, את קרם הפיסטוק אנחנו מערבבים עם הבלילה כמו עוגת שיש, ויש לנו עוגה נהדרת.

עוגת פיסטוק בחושה פרווה

 

כמו שסיפרתי בהתחלה, בהתחלה רק קישטתי עם אבקת סוכר, אבל החלטתי לתת לעוגה מראה שוס, וערבבתי קצפת עם קרם פיסטוק מה שנתן טעם מופלא לקרם ולעוגה.

עוגת פיסטוק בחושה פרווה

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

נטלה מהודרת היא כלי קטן המשמש לנטילת ידיים לפני ברכות או תפילות.

עוגת פיסטוק בחושה פרווה רכה, נפלאה, מתאימה לכל ארוחה

עוגת פיסטוק בחושה פרווה

 

הפרסום בשיתוף "שימרית"

 

עוגת פיסטוק בחושה פרווה

 

 

עוגת פיסטוק בחושה פרווה

סוויט דולי
עוגת פיסטוק בחושה פרווה שמכינים בעשר דקות עם קערה ומטרפה
Prep Time 10 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 50 minutes
Course מתכונים לעוגות בחושות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 200 גרם נטורינה
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 כפות ממרח פיסטוק

לציפוי

  • 1 כוס שמנת צמחית - 125 מל
  • 2 כפות ממרח פיסטוק
  • 2 כפיות סוכר
  • 2 כפות פיסטוקים קלויים לא מלוחים

Instructions
 

  • שמים בקערה ביצים סוכר וסוכר וניל ומערבבים ומקצפים לקצף בהיר ותפוח
  • מוסיפים את הנטורינה הרכה לתנרובת ומערבבים
  • מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים
  • מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה ומוסיפים לתערובת ומערבבים לבלילה אחידה
  • מעבירים כוס אחת מהבלילה לקערית ומוסיפים את קרם הפיסטוק ומערבבים לבלילה ירוקה
  • משמנים תבנית ויוצקים פנימה את הבלילה הבהירה
  • עם כפית מעבירים את הבלילה הירוקה על הבהירה
  • עם כפית מערבבים ביחד כדי ליצור "עוגת שיש" מהעוגה שלנו
  • לתנור שחומם מראש ל180 מעלות מכניסים את העוגה
  • אופים את העוגה כארבעים דקות ואפשר אחרי 30 דקות לבדוק עם קיסם אם העוגה מוכנה
  • מוציאים ומקררים

הכנת ציפוי העוגה

  • מוסיפים לקערת המיקסר את השמנת, הסוכר וקרם הפיסטוק ומקציפים
  • יוצקים על העוגה ולמקרר ויש לכם עוגה שוס לשבת.בתיאבון.
Keyword עוגת פיסטוק בחושה פרווה

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
6 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות
מרב
מרב
1 חודש לפני

איפה אפשר להשיג ממרח פיסטוק?

תמרי
תמרי
29 ימים לפני

היי, רציתי להכין את העוגה אבל לא ברור לי איך הנטורינה הרכה אמורה להתאחד עם קצף הביצים. זאת טכניקה שאני לא מצליחה להבין אלא אם אמיר את הנטורינה בשמן ואז ברור שאקבל אמולסיה טובה. תודה ושבוע טוב

מרב
מרב
29 ימים לפני

התבלבלת… רשמת להוסיף את הקרם קוקוס במקום את הקרם פיסטוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים