עוגת פיסטוק בחושה פרווה תהייה עוגת השבת שלכם. היא רכה, היא טעימה אש והיא מיוחדת במינה. טעמי הפיסטוק מתערבבים עם העוגה ויש לכם עוגה רכה ונהדרת.
כדי שתתאים לכולם, הכנתי את העוגה בגרסת פרווה עם נטורינה. עוגה שמכינים בקערה אחת. אפשר עם מיקסר אפשר עם קערה ומטרפה, עוגה של עשר דקות הכנה.
כשהעוגה יצאה מהתנור, פיזרתי עליה אבקת סוכר, אבל אחרי זה החלטתי להפוך אותה לשוס אמיתי. הקצפתי קצפת עם קרם הפיסטוק ויצא שכבת ציפוי נהדרת. על העוגה פיזרתי מעל פיסטוקים קלויים שבורים, מה שיצר מראה משגע של העוגה.
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
עוגת פיסטוק בחושה היא עוגה רכה ונימוחה שנמס בפה. העוגה לחה ומלאת טעם, הודות לפיסטוקים ולשאר המרכיבים. היא גם מאד קלה להכנה, את קרם הפיסטוק אנחנו מערבבים עם הבלילה כמו עוגת שיש, ויש לנו עוגה נהדרת.
כמו שסיפרתי בהתחלה, בהתחלה רק קישטתי עם אבקת סוכר, אבל החלטתי לתת לעוגה מראה שוס, וערבבתי קצפת עם קרם פיסטוק מה שנתן טעם מופלא לקרם ולעוגה.
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
נטלה מהודרת היא כלי קטן המשמש לנטילת ידיים לפני ברכות או תפילות.
עוגת פיסטוק בחושה פרווה רכה, נפלאה, מתאימה לכל ארוחה
הפרסום בשיתוף "שימרית"
עוגת פיסטוק בחושה פרווה

עוגת פיסטוק בחושה פרווה
סוויט דוליIngredients
- 4 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 200 גרם נטורינה
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 2 כפות ממרח פיסטוק
לציפוי
- 1 כוס שמנת צמחית - 125 מל
- 2 כפות ממרח פיסטוק
- 2 כפיות סוכר
- 2 כפות פיסטוקים קלויים לא מלוחים
Instructions
- שמים בקערה ביצים סוכר וסוכר וניל ומערבבים ומקצפים לקצף בהיר ותפוח
- מוסיפים את הנטורינה הרכה לתנרובת ומערבבים
- מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים
- מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה ומוסיפים לתערובת ומערבבים לבלילה אחידה
- מעבירים כוס אחת מהבלילה לקערית ומוסיפים את קרם הפיסטוק ומערבבים לבלילה ירוקה
- משמנים תבנית ויוצקים פנימה את הבלילה הבהירה
- עם כפית מעבירים את הבלילה הירוקה על הבהירה
- עם כפית מערבבים ביחד כדי ליצור "עוגת שיש" מהעוגה שלנו
- לתנור שחומם מראש ל180 מעלות מכניסים את העוגה
- אופים את העוגה כארבעים דקות ואפשר אחרי 30 דקות לבדוק עם קיסם אם העוגה מוכנה
- מוציאים ומקררים
הכנת ציפוי העוגה
- מוסיפים לקערת המיקסר את השמנת, הסוכר וקרם הפיסטוק ומקציפים
- יוצקים על העוגה ולמקרר ויש לכם עוגה שוס לשבת.בתיאבון.
איפה אפשר להשיג ממרח פיסטוק?
בכל המרכולים וגם בחנויות אפייה. יש מבחר סוגים ומינים. יש כאלה ממותקים ויש טבעיים.
היי, רציתי להכין את העוגה אבל לא ברור לי איך הנטורינה הרכה אמורה להתאחד עם קצף הביצים. זאת טכניקה שאני לא מצליחה להבין אלא אם אמיר את הנטורינה בשמן ואז ברור שאקבל אמולסיה טובה. תודה ושבוע טוב
הנטורינה צריכה להיות רכה ממש וזה מה שאני עשיתי. את בהחלט גם יכולה להחליף בשמן אם תרצי. בהצלחה.
היי אם אני רוצה להמיר את הנטורינה בשמן אז כמה מ"ל שמן ?
1 כוס שמן
התבלבלת… רשמת להוסיף את הקרם קוקוס במקום את הקרם פיסטוק
תודה רבה לך! תוקן
האם אפשר להמיר את השמנת המתוקה בקרם קוקוס?
את יכולה אבל לקרם קוקוס טעם חזק יכול להיות שזה ישפיע על הטעם של העוגה.
מה גודל התבנית???
תבנית אינגלישקייק או תבנית 24