לחם חמאת בוטנים ללא גלוטן

לחם חמאת בוטנים ללא גלוטן שמכינים בקערה אחת בעשר דקות

שתף
הדפסה
לחם חמאת בוטנים ללא גלוטן
מה צריך

4 ביצים
1 כפית מלח
רבע כוס חמאת בוטנים
1 כף סירופ מייפל
1 כוס גרעיני חמניה, דלעת, שומשום, אגוזים קצוצים
רבע כוס שקדים טחונים
1 כפית סודה לשתייה

מה צריך

4 ביצים
1 כפית מלח
רבע כוס חמאת בוטנים
1 כף סירופ מייפל
1 כוס גרעיני חמניה, דלעת, שומשום, אגוזים קצוצים
רבע כוס שקדים טחונים
1 כפית סודה לשתייה

לחם חמאת בוטנים ללא גלוטן

לחם חמאת בוטנים ללא גלוטן, אפשרות בריאה טעימה וקלה להכנה עבור אנשים הסובלים מצליאק, רגישות לגלוטן או פשוט מחפשים לחם מזין וטעים.  הלחם, מאפשר לכם ליהנות מכריך טעים ומזין והטעם שלו מיוחד במינו.

הילדים ביקשו שאכין להם לחם ללא גלוטן ומצאתי במזווה חמאת בוטנים, אני השתמשתי בחמאת בוטנים של jif חמאת הבוטנים מספר 1 בארה"ב כבר לפני 60 שנה. היום חוגגים את יום העצמאות של האמריקה וזו הזדמנות מצויינת להצטרף לחגיגה.

חמאת בוטנים היא מקור מצוין לחלבון, חיוני לבניית ותחזוקת השרירים, השיער, העצמות והעור. השתמשתי רק ברבע כוס חמאת בוטנים וצריכת הקלוריות אינה גבוה.

בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט

הטריק ההיסטרי בהכנת לחם חמאת הבוטנים, קערה אחת, מטרפה ויש לכם לחם נהדר. אפשר להכין כמובן עם כל מיני תוספות. אני הוספתי ללחם גרעיני דלעת, שומשום ואפילו אגוזים טחונים.

ניתן להוסיף ללחם תוספות שונות, כמו פירות יבשים, אגוזים או שוקולד צ'יפס, כדי לגוון את הטעם והמרקם. חמאת הבוטנים של  jif עם המרקם הקרמי והרך, הוסיפו טעם מיוחד ללחם.

כלל חשוב, את הסודה לשתייה תוסיפו ממש בסוף הערבובים וישר לתנור.

הלחם היפה שלנו מושלם למריחה עם חמאה, גבינה, לחם מלא בטעמים

לחם חמאת בוטנים ללא גלוטן

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

מחפשים עוד מתכונים ללחם ולחמניות? בבקשה
מתכונים ללחם ולחמניות

כמו שאמרתי אתם יכולים להוסיף מה שאתם אוהבים

לחם חמאת בוטנים ללא גלוטן

קופסאות נהדרות למטבח שלכם

קל הכנה ונפלא לכל ארוחה

לחם חמאת בוטנים ללא גלוטן

הפרסום בשיתוף jif

 

לחם חמאת בוטנים ללא גלוטן

 

 

לחם חמאת בוטנים ללא גלוטן

סוויט דולי
לחם חמאת בוטנים ללא גלוטן שעוד לא אכלתם
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 38 minutes
Course מתכונים ללחם ולחמניות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 4 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • רבע כוס חמאת בוטנים
  • 1 כף סירופ מייפל
  • 1 כוס גרעיני חמניה, דלעת, אגוזים טחונים
  • רבע כוס קמח שקדים או שקדים טחונים דק
  • 1 כפית סודה לשתייה

Instructions
 

  • שמים בקערה את הביצים והמלח ומערבבים הכל ביחד
  • מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים
  • מוסיפים סירופ מייפל ומערבבים
  • תוציאו מתערובת הגרעינים כף כדי שתוכלו לפזר על הלחם לפני האפייה
  • מוסיפים את גרעיני החמניה, הדלעת, שומשום, אגוזים קצוצים - מה שאוהבים
  • מערבבים לבלילה אחידה
  • מוסיפים את קמח השקדים ומערבבים
  • בסוף מוסיפים את הסודה לשתייה ומערבבים
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הלחם אופים כשלושים דקות
  • מוציאים ובום יש לכם לחם נהדר ללא גלוטן. בתיאבון
Keyword לחם חמאת בוטנים ללא גלוטן

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים