לחם חמאת בוטנים ללא גלוטן, אפשרות בריאה טעימה וקלה להכנה עבור אנשים הסובלים מצליאק, רגישות לגלוטן או פשוט מחפשים לחם מזין וטעים. הלחם, מאפשר לכם ליהנות מכריך טעים ומזין והטעם שלו מיוחד במינו.
הילדים ביקשו שאכין להם לחם ללא גלוטן ומצאתי במזווה חמאת בוטנים, אני השתמשתי בחמאת בוטנים של jif חמאת הבוטנים מספר 1 בארה"ב כבר לפני 60 שנה. היום חוגגים את יום העצמאות של האמריקה וזו הזדמנות מצויינת להצטרף לחגיגה.
חמאת בוטנים היא מקור מצוין לחלבון, חיוני לבניית ותחזוקת השרירים, השיער, העצמות והעור. השתמשתי רק ברבע כוס חמאת בוטנים וצריכת הקלוריות אינה גבוה.
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
הטריק ההיסטרי בהכנת לחם חמאת הבוטנים, קערה אחת, מטרפה ויש לכם לחם נהדר. אפשר להכין כמובן עם כל מיני תוספות. אני הוספתי ללחם גרעיני דלעת, שומשום ואפילו אגוזים טחונים.
ניתן להוסיף ללחם תוספות שונות, כמו פירות יבשים, אגוזים או שוקולד צ'יפס, כדי לגוון את הטעם והמרקם. חמאת הבוטנים של jif עם המרקם הקרמי והרך, הוסיפו טעם מיוחד ללחם.
כלל חשוב, את הסודה לשתייה תוסיפו ממש בסוף הערבובים וישר לתנור.
הלחם היפה שלנו מושלם למריחה עם חמאה, גבינה, לחם מלא בטעמים
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים ללחם ולחמניות? בבקשה
מתכונים ללחם ולחמניות
כמו שאמרתי אתם יכולים להוסיף מה שאתם אוהבים
קופסאות נהדרות למטבח שלכם
קל הכנה ונפלא לכל ארוחה
הפרסום בשיתוף jif
לחם חמאת בוטנים ללא גלוטן

לחם חמאת בוטנים ללא גלוטן
סוויט דוליIngredients
- 4 ביצים
- 1 כפית מלח
- רבע כוס חמאת בוטנים
- 1 כף סירופ מייפל
- 1 כוס גרעיני חמניה, דלעת, אגוזים טחונים
- רבע כוס קמח שקדים או שקדים טחונים דק
- 1 כפית סודה לשתייה
Instructions
- שמים בקערה את הביצים והמלח ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים
- מוסיפים סירופ מייפל ומערבבים
- תוציאו מתערובת הגרעינים כף כדי שתוכלו לפזר על הלחם לפני האפייה
- מוסיפים את גרעיני החמניה, הדלעת, שומשום, אגוזים קצוצים - מה שאוהבים
- מערבבים לבלילה אחידה
- מוסיפים את קמח השקדים ומערבבים
- בסוף מוסיפים את הסודה לשתייה ומערבבים
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הלחם אופים כשלושים דקות
- מוציאים ובום יש לכם לחם נהדר ללא גלוטן. בתיאבון