עוגת אייס קפה ללא תוספת סוכר עוגה נפלאה לקיץ. כל מי שמכיר אותי יודע שאני מכורה לאייסקפה גם בקיץ וגם בחורף. אז הפעם שילבתי ליד האייסקפה עוגה נהדרת ללא תוספת סוכר.
העוגה במרקם מוס וכל ביס נמס בפה. העוגה הזו מזכירה לי את אחי שנהג לומר, "יש בעיה עם העוגות שלך, הן נגמרות מהר מדי". כן. כל מי שטעם מהעוגה חייך והמשיך לביס הבא, כי זו עוגת מוס נפלאה.
היתרון העצום של העוגה, הכנתי אותה עם "סוויטאנגו" עשוי ממרכיבים מן הטבע, המעניקים טעם מתוק במיוחד והכי חשוב אפס סוכרים ואפס קלוריות באבקה, והכי הכי חשוב – ללא טעמי לוואי.
אפשר להכין כמובן אייסקפה מושלם לקיץ, אבקת סוויטאנגו, מים חלב ויש לכם אייסקפה ללא טיפת סוכר וטעים אש!
את עוגת האייסקפה הכנתי עם פרורי ביסקוויטים מתחת ומעל שיוצרים טעם נהדר לעוגה. העוגה מורכבת משמנת מתוקה וסוויטאנגו אייסקפה.
עוגת אייסקפה קלה כל כך להכנה והיא קינוח מושלם לכל אירוע, בין אם זה מפגש משפחתי, מסיבה עם חברים סתם שתכינו לעצמכם באהבה.
הקוצץ המושלם למטבח
מחפשים עוד מתכונים לעוגות קיץ?
מתכונים לעוגות קיץ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
עוגת אייסקפה היא דרך מצוינת להתקרר בימים חמים
הפרסום בשיתוף "סוויטאנגו"
עוגת אייס קפה ללא תוספת סוכר
עוגת אייס קפה ללא תוספת סוכר
סוויט דוליIngredients
- 250 גרם ביסקוויטים
- 100 גרם חמאה
- 500 מל' שמנת מתוקה להקצפה
- 2 כפות אייסקפה סוויטאנגו
- 2 כפות ממתיק סוויטאנגו
Instructions
- טוחנים את הביסקוויטים לפירורים, מוסיפים את החמאה ומערבבים הכל ביחד
- משאירים שתי כפות בצד לקישוט העוגה בסוף
- מהדקים היטב את הביסקוויטים לתחתית
- יוצקים לקערת מיקסר שמנת מתוקה, מוסיפים את אבקת האייסקפה ואבקת הממתיק
- מקציפים לקרם יציב, אפשר לשמור בצד 2-3 כפות קרם לקישוט על העוגה
- מורחים את הקרם על העוגה ומיישרים
- מפזרים מעל את פרורי הביסקוויטים ניתן לקשט בפרחי קרם
- מעבירים למקרר להתייצבות לפחות לילה. בתיאבון!
תודה על מתכון מרענן מהי ההמרה לסוכרת רגיל ולא ממתיק?
בהחלט אפשר להמיר אותה כמות בדיוק.
תודה על המתכון המרענן.
האם אפשר להמיר את הסוויטנגו בסוכר רגיל? מה יחס ההמרה?
בהחלט אפשר אותה כמות בדיוק. יום טוב
ואוו, תודה רבה רבה, עשיתי ו"עפו עליה" תודה על מתכון מופלא
איזה כיף לשמוע. תודה רבה ושבוע מבורך!
החמאה צריכה להיות קרה
במצב נוזלי וככה הביסקוויטים יתאחדו. תודה על השאלה בהחלט אציין זאת.