לביבות פסטה מתוקות בעשר דקות טעימות אש. נשאר לכם פסטה משבת? יש לכם המון פסטה ואתם לא יודעים מה לעשות? יש לי בשבילכם פתרון מצויין.
לביבות פסטה מתוקות הן דרך מצוינת להשתמש בשאריות פסטה מבושלת. אם נשאר לכם ספגטי או פסטה אחרת במקרר, אל תזרקו אותה! השתמשו בה כדי להכין לביבות טעימות ומהירות.
לביבות פסטה מתוקות הן דרך טעימה וקלה להכין קינוח או חטיף. הן רכות מבפנים ופריכות מבחוץ, וניתן להגיש אותן עם מגוון תוספות מתוקות, כמו סירופ מייפל, פירות טריים, גלידה או קצפת.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
ניתן להתאים את המתכון של לביבות פסטה מתוקות לטעם האישי שלכם. ניתן להוסיף להן תבלינים שונים, כמו קינמון, אגוז מוסקט או גרידת תפוז. ניתן גם להוסיף להן פירות יבשים, אגוזים או שוקולד צ'יפס. אני הכנתי בלי תוספות והן היו נהדרות.
מתכונים נוספים ללביבות תמצאו כאן
מתכונים ללביבות
קופסאות זכוכית למטבח
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן82– מתכונים לווטצ'אפ
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
לביבות פסטה מתוקות הן טעימות, קלות להכנה, ומהוות דרך מצוינת להשתמש בשאריות פסטה. הן מושלמות לילדים ולמבוגרים כאחד, וניתן להגיש אותן כארוחת בוקר, ערב או קינוח.
לביבות פסטה מתוקות בעשר דקות


לביבות פסטה מתוקות בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 2 כוסות ספגטי מבושל
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כף סוכר חום
- 1 כפית קינמון
- 2 ביצים
Instructions
- שמים בקערה את הספגטי, טורפים ביצים ומוסיפים לספגטי
- מוסיפים את הסוכר והקינמון ומערבבים הכל ביחד
- יוצקים למחבת שכבת שמן דקה
- מגלגלים על מזלג את הספגטי ומניחים במחבת
- מטגנים מצד אחד, כשהלביבות משחימות הופכים לצד השני ומטגנים
- ככה מכינים את כל לביבות הספגטי.
- אפשר לבזוק אבקת סוכר, או לטבול ברוטב מייפל להגיש עם פירות או קצפת. בתיאבון.
שכחת לרשום את הביצים במתכון
תודה רבה! הוספתי