עוגיות קוקוס ושוקולד ללא גלוטן מכינים בעשר דקות והשילוב של קוקוס מתוק ושוקולד מריר יוצר חגיגה של טעמים בפה. העוגיות מתקבלות רכות וטעימות, עם נגיעות של קוקוס קריספי.
הכל התחיל כמובן כשמצאתי המון קוקוס במקרר והחלטתי להכין איתו עוגיות. הכנתי את העוגיות והנכדה שטעמה אמרה לי "מורמור, זה טעם של קוקוס".
אמרתי לה "אלה עוגיות קוקוס", אבל הבנתי שחייבים לשדרג את העוגיות כדי שיהיו יותר טעימות. ציפיתי אותן בגאנש ובום! העוגיות הפכו לעוגיות נהדרות.
בואו לראות איך הכנתי את העוגיות
האינסטגרם של סוויטדולי
היתרון הגדול שלהם, מכינים בקערה אחת, מערבבים הכל ביחד, יוצרים עיגולים ולתבנית. יש שתי אפשרויות. אם אתם רוצים את העוגיות שלכם שמנמנות, שיהיה יותר קוקוס לאכול, אל תשטחו אותן ממש על התבנית.
ואפשר לשטח ואז הן יהיו יותר דקות. אני הלכתי על השמנמנות שכל ביס שלוקחים עם השוקולד, חושף את הקוקוס.
העוגיות מתאימות לאנשים עם רגישות לגלוטן או צליאק, ומאפשרות לכולם ליהנות מהן.
לרכישה
מארז להכנות טורטיה אכילה בתנור
סט קערות להכנת טורטיה אכילה
רוצים לקנות 4 קערות להכנת טורטיה בהנחה? בבקשה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
עוגיות מושלמות לאירוח או להביא כמתנה
לגירסת פרווה – יש להשתמש בשמנת צמחית
עוגיות קוקוס ושוקולד ללא גלוטן
עוגיות קוקוס ושוקולד ללא גלוטן
סוויט דוליIngredients
- 100 גרם קוקוס
- רבע כוס דבש
- רבע כוס שמנת מתוקה
- 1 ביצה
גאנש שוקולד
- 190 מל שמנת מתוקה - שזה הקופסה פחות הרבע ששמנו בתערובת
- 150 גרם שוקולד מריר
Instructions
- מחממים תנור ל 180 מעלות
- שמים בקערה את הקוקוס, דבש, שמנת מתוקה וביצה ומערבבים לבלילה אחידה
- יוצרים כדורים, משטחים מעט ומניחים על נייר אפייה אחד ליד השני
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוגיות ואופים 12 דקות ומוציאים
- נותנים להן להתקרר, בינתיים מכינים גאנש
- את השמנת שנותרה, אחרי שהוצאנו ממנה רבע כוס לתערובת, שמים בסיר קטן ומרתיחים, ומכבים את האש.
- שמים בתוכו את השוקולד המריר ומחכים כחמש דקות, אחרי חמש דקות מערבבים הכל לבלילה שחורה
- לוקחים כל עוגיה שהתקררה וטובלים בשוקולד ומניחים על נייר אפייה שהשוקולד יתייצב
- מעבירים לצלחת ולמקרר. מגישים מהמקרר. או לחילופין אפשר להוציא לפני והשוקולד מתרכך. בתיאבון!