תבשיל חומוס ברוטב חריף טעים אש! תכינו את החלה, תכינו את התבשיל הנהדר הזה. חצי שעה והתבשיל מוכן. תשבו מול הצלחת, תעמיסו על החלה כף של תבשיל, ביס ואתם מאושרים. אפשר גם לטבול את החלה ברוטב – מאמה-מיה! אחד הטובים!
התבשיל לא רק מאכל טעים, אלא גם מנחם ומעשיר, ומה אגיד לכם, התחלתי להכין את התבשיל כמשהו אחד, יצא משהו אחר ו-מאמה-מיה כמה טעים שיצא.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
אני בדרך כלל מכינה את גרגרי החומוס המבושלים מראש. קונה קילו. משרה במים לילה, לפעמים מבשלת, לפעמים לא, מסננת, מחלקת לשקיות ולמקפיא. ככה יש לי תמיד חומוס מוכן לכל מיני תבשילים.
הפעם מצאתי שקית של חומוס במקפיא וככה נולדה לה המנה. חומוס חריף יכול לשמש כתוספת לארוחה, ממרח לסנדוויצ'ים או כמאכל עיקרי לצד חלה,
ניתן לשחק עם רמת החריפות והתוספות לפי הטעם האישי. אני הלכתי על חריף "לייט", אבל אם אתם בעניין. תוסיפו כמה שאתם אוהבים.
ורק שתדעו – חלק מהתבלינים המשמשים להכנת רוטב חריף, כמו צ'ילי, מכילים נוגדי חמצון שעשויים לחזק את המערכת החיסונית.
מתכונים טבעוניים נוספים כאן
מתכונים טבעוניים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
אפילו הכנתי לכם סרטון שתראו כמה קל להכין
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
תבשיל חומוס חריף – טעים כל כך!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תבשיל חומוס ברוטב חריף
תבשיל חומוס ברוטב חריף
סוויט דוליIngredients
- 4 כפות שמן
- 1 בצל
- 3 שיני שום
- 400 גרם קופסת עגבניות מרוסקות
- 100 גרם רסק עגבניות
- 1 כוס מים
- 1 פלפל אדום צ'ילי חריף
- 1 פלפל אדום חריף קטן
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- חצי כוס כוסברה קצוצה
- 2 כוסות חומוס מבושל
Instructions
- אתם זקוקים ל-2 כוסות גרעיני חומוס מבושלים. אפשר לבשל לפני ולשמור בצד או להשתמש בגרעיני חומוס קפואים ולהפשיר אותם
- יוצקים שמן לסיר, מוסיפים קוביות בצל ופרוסות מהפלפל צ'ילי האדום ומטגנים הכל ביחד מספר דקות
- הבצל צריך להתאדום לא להשחים
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק עגבניות, שיני שום כתושות ומערבבים
- מוסיפים מים, פלפל שחור ופלפל אדום קטן חצוי ומביאים את התבשיל לרתיחה
- מוסיפים את החומוס, מוסיפים את הכוסברה מערבבים הכל ביחד
- מבשלים כחצי שעה עד שמסמיך
- אפשר לפני ההגשה להוסיף עוד חופן כוסברה לקישוט. בתיאבון.