צ'יפס עם גבינה בולגרית, שילוב מושלם של קריספיות, טעם ועבודה קלה. יש לי חברה שגרה באשדוד. כשביקרתי אותה לקחה אותי לאכול במסעדה, ושם הגישו לנו את המנה הזו. אמא'לה כמה שזה היה טעים!
השבוע דיברתי עם חברתי אהובתי בטלפון ונזכרתי בביקור שלנו במסעדה, בטעמים הנהדרים של המנה והחלטתי לשחזר את המנה.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
עכשיו בואו נהייה כנים, זה לא ממש מתכון, זה פשוט לשחק עם האוכל ולקבל אחלה מנה משגעת בטעמה.
מאז שיש לנו את הנינג'ה להכין צ'יפס זה בכלל קלי קלות, אין יותר צ'יפס מטוגן. אבל בואו נגיד שאין לכם נינג'ה, פשוט מוציאים צ'יפס מהמקפיא, שמים בתנור ואופים. תאפו על טמפרטורה גבוהה שתבטיח לכם צ'יפס קריספי.
בהשוואה לצ'יפס מטוגן, גרסה אפויה בתנור מכילה פחות שומן וקלוריות. אפשר להוסיף לצ'יפס כמובן תבלינים כמו פפריקה, זעתר, או אבקת שום לפני שמכניסים לאפייה. אני הכנתי בלי שום תבלין, הכי טעים.
רוצים צ'יפס מטוגן? אין שום בעיה, תחתכו תפוחי אדמה לגפרורים ארוכים, תייבשו את התפוחי אדמה ורק אחרי זה לטגן. אבל השוס כמובן זה אחרי.
לפני ההגשה על הצ'יפס החם מגרדים את הגבינה הבולגרית. הגבינה הבולגרית המומסת מעל הצ'יפס החם יוצרת חגיגה של טעמים ומרקמים. ה ל לו יה!
המנדולינה המשולבת שמונה באחד
מנדולינה משולבת
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים לתפוחי אדמה תמצאו כאן
מתכונים לתפוחי אדמה
מצוין גם לארוחת ערב, כתוספת לארוחה משפחתית או כנשנוש לאירוח חברים. פנטסטי!
צ'יפס עם גבינה בולגרית
צ'יפס עם גבינה בולגרית
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם צ'יפס מוכן
- 100 גרם גבינה בולגרית
- 1 כפית מלח
Instructions
גירסה אפויה
- מוציאים את הצ'יפס הקפוא מהפריזר, מניחים על תבנית אפיה, מפזרים תבלינים אם אוהבים או רק מלח
- לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את התבנית אופים כעשרים דקות עד שהצ'יפס שחום ומוכן
- מוציאים, מפזרים מעל גבינה בולגרית מגורדת ומגישים. טעים אש!
גירסה עם נינג'ה
- מדליקים את הנינג'ה בתוכנית אייר-פריי וכשהנינג'ה מצפצף ממלאים את התבנית ומכניסים
- עשר דקות בערך עד שהצ'יפס מוכן
- מוציאים מפזרים מעל גבינה בולגרית ובתיאבון!