פשטידת זוקיני ללא גלוטן היא פשטידה נהדרת! היא קלה להכנה ונפלאה בטעמה. תוסיפים ליד שמנת חמוצה או צזיקי, יקפיץ לכם את הטעם. סלט ליד וארוחת הערב שלכם מוכנה.
עבור אנשים הסובלים מצליאק או אי סבילות לגלוטן, או כאלה שמעדיפים לאכול ללא גלוטן, פשטידה ללא גלוטן היא הכרחית כדי למנוע תגובות אלרגיות.
פשטידת הזוקיני שלנו קלה להכנה ואחרי שהכנתי שלחתי לבן שלי שאוכל ללא גלוטן והוא החזיר לי הודעה שממתי שולחים רק רבע פשטידה?! ושהיא טעימה אש.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
פשטידות ללא גלוטן, בדרך כלל, עשירות בסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים החיוניים לבריאות הכללית. זוקיני, כמרכיב עיקרי, הוא מקור מצוין לוויטמינים מקבוצת B, ויטמין C ואשלגן.
הכנת פשטידת זוקיני ללא גלוטן היא תהליך פשוט יחסית.
אני התחלתי את הכנת הפשטידה בחיתוך הזוקיני במנדולינה בצורת גלים, שצורת הזוקיני תהייה מיוחדת.
מטגנים בצל, מוסיפים את פרוסות הזוקיני ומטגנים הכל ביחד מספר דקות
מוסיפים את פרוסות הזוקיני המטוגנות לבלילה שהכנו ומעבירים לתבנית,
מפזרים מעל גבינה צהובה
תראו את פשטידת הזוקיני לפני שנכסה לתנור
היפה שלנו יצאה מהתנור
עוד מתכונים לפשטידות וקישים תמצאו כאן
מתכונים לפשטידות וקישים
תוסיפו בעת ההגנה שמנת חמוצה או צזיקי זה יקפיץ לכם את טעם המנה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
מנדולינה משולבת
פשטידת זוקיני יכולה לשמש לכם לאירוח או כארוחה והיא נהדרת. ניתן להכין מראש כמות גדולה של פשטידה ולאחסן אותה במקרר או במקפיא.
לפני ההגשה אפשר לחמם ולהגיש והיא פשוט נפלאה. חג שמח!
פשטידת זוקיני ללא גלוטן
פשטידת זוקיני ללא גלוטן
סוויט דוליIngredients
- 4 כפות שמן
- 1 בצל
- 4 זוקיני
- 2 ביצים
- 250 מל גבינת קוטג'
- 100 גרם גבינה מלוחה
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 2 כפות קורנפלור
- 50 גרם גבינה צהובה מגורדת
Instructions
- יוצקים שמן למחבת מוסיפים פרוסות בצל ומטגנים את הבצל לגוון שחום
- חותכים זוקיני לפרוסות ומוסיפים למחבת ומטגנים מספר דקות
- מורידים מהאש, ובינתיים מכינים את הבלילה של הגבינות
- שמים ביצים בקערה וטורפים היטב. מוסיפים את הקוטג', גבינה מלוחה ומערבבים
- מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים, מוסיפיםן את הזוקיני המטוגן לקערה ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים לבלילה אחידה
- משמנים תבנית ויוצקים לתבנית את הבלילה מפזרים מעל את הגבינה הצהובה
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית
- אופים כ35-40 עד שהפשטידה שחומה למעלה ומוציאים
- מגישים עם שמנת חמוצה או צזיקי. נפלאה בטעמה!