סלט כרובית עם טחינה, סלט נהדר שכולם אוהבים. הכרובית משתלבת נהדר עם הטעם העשיר והאגוזי של הטחינה, יחד עם מיץ לימון ומלח, יוצרים הרמוניה של טעמים שפשוט אי אפשר להתעלם ממנה. סלט שוס!
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
טחינה עשירה בחלבון צמחי איכותי, מה שהופך את הסלט לארוחה מושלמת לצמחונים וטבעונים. הכרובית מכילה כמות גבוהה של סיבים תזונתיים, התורמים לתחושת שובע ומסייעים לתפקוד תקין של מערכת העיכול.
סלט כרובית עם טחינה הוא מתאים לכל עונה בשנה, ניתן להכין אותו עם כרובית טרייה או קפואה.
את הכרובית ניתן להכין לסלט בשתי דרכים או לבשל את הכרובית במים עד שתתרכך, או לאפות בתנור או בנינג'ה ואחרי זה מערבבים אותה עם הטחינה. קל!
מחפשים עוד מתכונים לסלטים?
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
הסלט שכולם יאהבו
סלט כרובית עם טחינה

סלט כרובית עם טחינה
סוויט דוליIngredients
- 2-3 כוסות פרחי כרובית
- 1 כוס טחינה מוכנה
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
Instructions
- ראשית, מכינים את הכרובית. אפשר לשטוף, לחתוך לפרחים ולהכניס לסיר ולהרתיח את הכרובית עד שתהייה רכה. לא ממש רכה, חצי כח מה שנקרא.
- שופכים את המים ומקררים את הכרובית
- מכינים את הטחינה
- שמים במעבד מזון 1 כוס טחינה גולמית, 3/4 כוס מים קרים!כפית מלח 2 כפות לימון סחוט 3 שיני שום
- טוחנים לעיסה אחידה
- כשהכרובית קרה מערבבים עם הטחינה. לא חייבים להשתמש בכל הטחינה,2-3 כפות ומערבבים. מוסיפים מלח ופלפל שחור.
- טועמים ואם צריך להוסיף תבלינים או טחינה מוסיפים. בתיאבון.