אורז בתנור עם ערמונים וחצילים מנה נהדרת וטעימה.
נפגשתי עם חברה השבוע שסיפרה לי שהכינה את האורז הזה בתנור, היא סיפרה שהכינה את האורז עם ערמונים, חמוציות, אגוזים. "תשימי מה שאת רוצה זה יוצא ממש מעולה".
נו טוב, הייתי חייבת לנסות אבל אני לא אוהבת מתוק עם מלוח ביחד אז ויתרתי על החמוציות והחלטתי ללכת על חצילים. יצא פצצה!
מנה צמחונית/ טבעונית נהדרת בטעמה.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
בהתחלה קליתי את הפרוסות של החציל. קילפתי חציל, חתכתי פרוסות אחרי זה קוביות ושמתי בנינג'ה בעשר דקות בתוכנית גריל. למי שאין נינג'ה אפשר כמובן לאפות בתנור.
ככה היו לי קוביות של חציל. מפה זה ממש קל.
שמים בקערה את האורז, ערמונים, חצילים, מים ותבלינים ולתנור. מכוסה כמובן.
אחרי כשעה יש לכם אורז אחד אחד עם חצילים וערמונים נהדר!
עוד מתכונים לאורז תמצאו כאן
מתכונים לאורז
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אורז בתנור עם ערמונים וחצילים

אורז בתנור עם ערמונים וחצילים
סוויט דוליIngredients
- 2 כוסות אורז
- 4 כוסות מים
- 2 כפות שמן
- 1 כפית מלח
- 1 שקית ערמונים קלופים ומוכנים
- 1 חציל
Instructions
מכינים את החציל
- קולפים את החציל ופורסים לפרוסות ואחרי זה לריבועים
- שמים עם מעט שמן ומלח בנינג'ה בתוכנית גריל לעשר דקות
- אחרי עשר דקות קוביות החציל משחימות. מוציאים ומקררים
- מעבירים את כל המצרכים לקערה שמתאימה לתנור
- שוטפים את האורז, מוסיפים מים, שמן, מלח, את קוביות החצילים והערמונים
- מערבבים הכל ביחד ומכסים במכסה או בנייר אפייה ומעליו נייר כסף
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כשעה
- אחרי שעה בודקים אם נגמרו המים ואם כן האורז שלכם גם מוכן וגם טעים. בתיאבון!