קרקר קוטג' ללא גלוטן

קרקר קוטג' ללא גלוטן שמכינים מקוטג' בעשר דקות

שתף
הדפסה
קרקר קוטג' ללא גלוטן
מה צריך

250 גרם קוטג'
מלח
עשבי תיבול

מה צריך

250 גרם קוטג'
מלח
עשבי תיבול

קרקר קוטג' ללא גלוטן

קרקר קוטג' ללא גלוטן שמכינים בעשר דקות, הטרנד ששרף את הרשת, הייתי חייבת לבדוק אם זה באמת טעים.

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ

יש טרנד חדש ברשתות החברתיות, וזה הקרקר קוטג' שמיוצר ממצרך אחד בלבד! הקלות בהכנה, הטעם המפתיע והמרקם הפריך הפכו אותו ללהיט ברשתות החברתיות, והרבה מאיתנו כבר ניסו להכין אותו בבית. אמרתי שאני חייבת לנסות.

האמת שניסיתי את זה בעבר טרנד הקוטג' האפוי ללא גלוטן, אבל בצורת "חביתה" לא קרקרים קטנים. התוצאה – נהדרת! מוסיפים ליד סלט, גבינות ויש לכם יופי של ארוחת ערב.

כל מה שאתם צריכים זה קוטג'. כן, קראתם נכון!

הכנתי סרטון של שלושים שניות שתראו כמה קל להכין

 

עם כף יוצרים תלוליות של קוטג' על גבי נייר אפייה. מפזרים מעל מלח, קצח, עשבי תיבול, מה שאוהבים ומכניסים לתנור.

אפשר להשתמש בכל סוג של קוטג', אבל קוטג' 5% שומן ייתן מרקם מעט פריך יותר.

קרקר קוטג' ללא גלוטן

 

זהו. הקסם קורה. נעשים לנו קרקרים שטוחים, מחוררים, פריכים וטעימים

קרקר קוטג' ללא גלוטן

הם דקים כמו נייר

קרקר קוטג' ללא גלוטן

 

הוסיפו זרעי פשתן, שומשום, זעתר או כל תבלין אחר שאתם אוהבים.

במקום עיגולים, אפשר ליצור כל צורה שתרצו.

לא רוצים להתעסק עם גבעות? אפשר להכין בצורה שטוחה והכנתי את זה בעבר – טרנד הקוטג' האפוי ללא גלוטן

 

המחבת שיכין לכם פנקייקים מושלמים

המתנה שתשמח את המשפחה

מחבת 4 שקעים

לפרטים ורכישה

 

קונים אחד לכם ואחד לילדים

מארז 2 מחבתות – 4 שקעים

בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

אפשר לנשנש עם גבינה, עם סלט, בין הארוחות – הוא נהדר פריך וטעים

קרקר קוטג' ללא גלוטן

 

קרקר קוטג' ללא גלוטן

 

 

קרקר קוטג' ללא גלוטן

סוויט דולי
קרקר קוטג' ללא גלוטן שמכינים ממצרך אחד
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכונים בעשר דקות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 250 גרם קוטג'
  • מלח
  • עשבי תיבול

Instructions
 

  • מניחים נייר אפייה על תבנית, מערבבים את הקוטג' עם הנוזל כדי שיהיה רק קוטג'
  • עם כף מניחים גבעות של קוטג' רחוקים אחד מהשני
  • מפזרים מעל מלח, עשבי תיבול מה שאוהבים
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כעשרים דקות
  • אופים עד שהקרקרים משחימים ומשטחים על התבנית
  • מוציאים, מקררים טיפה ואוכלים. בתיאבון.
Keyword קרקר קוטג' ללא גלוטן

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים