קרקר קוטג' ללא גלוטן שמכינים בעשר דקות, הטרנד ששרף את הרשת, הייתי חייבת לבדוק אם זה באמת טעים.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
יש טרנד חדש ברשתות החברתיות, וזה הקרקר קוטג' שמיוצר ממצרך אחד בלבד! הקלות בהכנה, הטעם המפתיע והמרקם הפריך הפכו אותו ללהיט ברשתות החברתיות, והרבה מאיתנו כבר ניסו להכין אותו בבית. אמרתי שאני חייבת לנסות.
האמת שניסיתי את זה בעבר טרנד הקוטג' האפוי ללא גלוטן, אבל בצורת "חביתה" לא קרקרים קטנים. התוצאה – נהדרת! מוסיפים ליד סלט, גבינות ויש לכם יופי של ארוחת ערב.
כל מה שאתם צריכים זה קוטג'. כן, קראתם נכון!
הכנתי סרטון של שלושים שניות שתראו כמה קל להכין
עם כף יוצרים תלוליות של קוטג' על גבי נייר אפייה. מפזרים מעל מלח, קצח, עשבי תיבול, מה שאוהבים ומכניסים לתנור.
אפשר להשתמש בכל סוג של קוטג', אבל קוטג' 5% שומן ייתן מרקם מעט פריך יותר.
זהו. הקסם קורה. נעשים לנו קרקרים שטוחים, מחוררים, פריכים וטעימים
הם דקים כמו נייר
הוסיפו זרעי פשתן, שומשום, זעתר או כל תבלין אחר שאתם אוהבים.
במקום עיגולים, אפשר ליצור כל צורה שתרצו.
לא רוצים להתעסק עם גבעות? אפשר להכין בצורה שטוחה והכנתי את זה בעבר – טרנד הקוטג' האפוי ללא גלוטן
המחבת שיכין לכם פנקייקים מושלמים
המתנה שתשמח את המשפחה
לפרטים ורכישה
קונים אחד לכם ואחד לילדים
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
אפשר לנשנש עם גבינה, עם סלט, בין הארוחות – הוא נהדר פריך וטעים
קרקר קוטג' ללא גלוטן
קרקר קוטג' ללא גלוטן
סוויט דוליIngredients
- 250 גרם קוטג'
- מלח
- עשבי תיבול
Instructions
- מניחים נייר אפייה על תבנית, מערבבים את הקוטג' עם הנוזל כדי שיהיה רק קוטג'
- עם כף מניחים גבעות של קוטג' רחוקים אחד מהשני
- מפזרים מעל מלח, עשבי תיבול מה שאוהבים
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כעשרים דקות
- אופים עד שהקרקרים משחימים ומשטחים על התבנית
- מוציאים, מקררים טיפה ואוכלים. בתיאבון.