סלט סלק של חורף הוא סלט מלא בטעמים, קל הכנה, מלא בטעמים ומיוחד במינו. מזכירה לכם שיש המון יתרונות בריאותיים לסלק. סלק עשיר בוויטמין C, נוגד חמצון רב עוצמה המסייע לחיזוק המערכת החיסונית ולהגנה מפני מחלות חורף.
צריכת סלק בחורף יכולה לסייע להתגבר על העייפות והחולשה האופייניות לעונה זו.
הכנתי לקהילה המקסימה שלנו חוברת לסלטים של חורף וזו הסנונית הרשונה שאתם מקבלים. החוברת תתפרסם בסופהשבוע.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
כמה טיפים כדי שהסלט שלכם יהיה מעולה
יש לבשל את הסלק לפני ההכנה
יש להכין 1 כוס אפונה מבושלת
בגלל הסלק, לאחר הערבוב הכל נצבע בצבע ארגמן משגע וכל ביס הוא הפתעה. סלט נהדר!
ניתן להכין את הסלט מראש ולשמור במקרר, הטעמים נספגים והוא נהדר גם אחרי יומיים. אומרת לכם מניסיון, כי שמרתי במקרר ולא הפסקתי לאכול אותו.
מחפשים עוד מתכונים לסלטים?
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
סלט סלק של חורף

סלט סלק של חורף
סוויט דוליIngredients
- 2 סלק
- 1 כוס אפונה מבושלת
- 1 בצל סגול
- 3 מלפפונים חמוצים
- 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1 כוס כוסברה קצוצה
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית מלח
- 3 כפות שמן זית
Instructions
- יש לבשל את הסלק לפני, לקרר ולקלף
- חותכים את הסלק לריבועים ושמים בקערה, מוסיפים את האפונה
- קוצצים בצל סגול דק דק ולפרוסות קטנות ומוסיפים
- את המלפפון החמוץ חותכים לריבועים קטנים ומוסיפים לקערה
- מוסיפים את הכוסברה, פטרוזיליה, תבלינים שמן זית ומערבבים הכל ביחד
- שומרים בקופסה סגורה עד ההגשה. סלט נהדר. בתיאבון!