עוגיות סחלב חורפיות וממכרות הן עוגיות נפלאות.
לעוגיות סחלב יש טעם ייחודי ומיוחד שמזכיר את משקה הסחלב החורפי האהוב. העוגיות האלה כל כך מתאימות לימי החורף הקרים.
אפיית עוגיות סחלב ממלאת את הבית בריח נעים וחמים של חורף, ויוצרת אווירה נעימה וביתית. הן פינוק מושלם לצד כוס משקה חם כמו תה או קפה, ומהוות קינוח נהדר לארוחה חורפית.
הכנתי את העוגיות עם נטורינה, שהיא תחליף צמחי לחמאה או מרגרינה נפלאה לאפייה וככה העוגיות שלנו גם פרווה, והן יתאימו לכולם גם כקינוח לאחר הארוחה.
כל כך להכין אותן. הכל בקערה האחת, הכנתי לכם סרטון שתראו איך הכנתי
כמה טיפים כדי שהעוגיות שלכם יהיו מושלמות.
שמים את כל המצרכים אחד אחרי השני בקערת המיקסר ומערבבים לתערובת אחידה.
מרטיבים ידיים, מחלקים את הכמות לשניים ומעבירים לנייר אפייה, ומגלגלים לנקניק ארוך.
מעבירים למקפיא או למקרר לחצי שעה, כך יהיה לכם יותר קל לחתוך את העוגיות
לתבנית, לתנור והיידה העוגיות שלכם מוכנות.
עוקבים אחרי באינסטוש, בואו תראו כאן איך הכנתי –
האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאןק47– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוגיות סחלב חורפיות הן דרך מצוינת להתפנק בטעם חורפי,
ליהנות מאווירה נעימה בבית, וליצור פינוק מושלם לעונה הקרה.
מתחילים להתכונן לפורים!
מארז חגיגי למשלוח מנות
לפרטים ומכירה
מארז חגיגי לפורים
המתכון בשיתוף שימרית
עוגיות סחלב חורפיות וממכרות

עוגיות סחלב חורפיות וממכרות
סוויט דוליIngredients
- 200 גרם נטורינה
- חצי כוס סוכר
- 1 ביצה
- 1 כוס שקדים טחונים
- חצי כוס אבקת סחלב
- 1 וחצי כוסות קמח
- 1 כפית אבקת אפייה
Instructions
- שמים בקערת מיקסר את הנטורינה רכה עם הסוכר והביצה
- מקציפים למרקם אחיד
- מוסיפים את אבקת הסחלב, השקדים הטחונים, הקמח ואבקת אפיה ומערבבים לבלילה אחידה
- מחלקים את התערובת לשניים
- מרטיבים את היידים ומניחים מחצית מהתערובת על נייר אפייה ומגלגלים לנקניק ארוך
- אותו הדבר עושים עם החלק השני של הבצק
- שמים במקרר לחצי שעה שהבצק יתקרר ויהיה יותר קל לעבוד איתו
- מוציאים ופורסים פרוסות מהנקניק
- מניחים על נייר אפייה, ניתן לגלגל את העוגיות בפיסטוק טחון
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את תבנית העוגיות
- אופים 12-15 דקות בלבד. העוגיות צריכות להיות לבנות.
- מוציאים ובוזקים על העוגיות אבקת סוכר. הן נהדרות! בתיאבון