מקלות ירקות פריכים אפויים בתנור, אופציה נהדרת להכנת מנה טעימה, צבעונית ונפלאה לשולחן החג. תמיד אנחנו מחפשים מנה שתתאים לכל המשתתפים, מנה צמחונית, טבעונית, וכמובן שתהייה טעימה.
מגש הירקות המרהיב עם מקלות הירקות הפריכים יעשו לכם את העבודה.
את הירקות הכנתי עם תרסיס שמן "פאם", הפתרון האוליטיבי לבישול בריא. הוא קל ונוח לשימוש, חסכוני, רק 3 קלוריות למנה. מנה=שליש שניית התזה. הספריי מונע הדבקות ומשארי את הכלי נקי.
הכי קל לעבודה ויש למגש היפהפה שלכם עם הירקות, יתרונות ברורים.
האפייה עם התרסיס "פאם" הופך את המנה לדלה יותר בקלוריות ובשומן.
ירקות שומרים על רוב הערכים התזונתיים שלהם במהלך האפייה, כך שתוכלו ליהנות מוויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים.
ניתן לתבל את מקלות הירקות במגוון תבלינים ועשבי תיבול כדי ליצור טעמים שונים ומגוונים. אני הוספתי בזיליקום ואורגנו, אבל אתם יכולים להוסיף כל תבלין שאתם אוהבים.
ניתן להכין את המגש לארוחות חלביות ולפזר מעל גבינה מגורדת כמובן, אני בחרתי להשאיר את המגש טבעי עם הירקות.
כדי שתראו כמה קל להכין הכנתי לכם סרטון
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
מחפשים עוד מתכונים עם ירקות?
מתכונים עם ירקות
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
אחרי שאתם אופים את הירקות, סדרו אותם על מגש ותראו איך האורחים יאהבו את המנה הנהדרת
מנדולינה המאפשרת מגוון רחב של סוגי חיתוך
מבצע! 2 מנדולינה משולבת עם חותכן קוביות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מגש מקלות ירקות פריכים אפויים הם דרך טעימה, בריאה וקלה וחגיגית לשולחן החג שלכם
מקלות ירקות פריכים אפויים

המתכון בשיתוף "פאם"
מתכון לירקות פריכים אפויים
סוויט דוליIngredients
- 1 קישוא
- 1 זוקיני
- 1 גזר
- 1 קולורבי
- 1 סלק
- 1 פלפל אדום
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית אורגנו יבש
- 1 כפית בזיליקום יבש
- 1 תרסיס שמן פאם
Instructions
- מקלפים את כל הירקות וחותכים למקלות
- שמים את הירקות בתבנית ומרססים בשמן פאם
- מוסיפים תבלינים, מלח, פלפל שחור, אורגנו ובזיליקום ומערבבים הכל ביחד
- מתיזים תרסיס שמן פאם על נייר אפייה ומעבירים את הירקות לתבנית אפייה
- לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות מכניסים את הירקות ואופים כעשרים דקות
- מוציאים מהתנור, נותנים לירקות להתקרר ומסדרים על תבנית הגשה בצורת מניפה
- כדי שהאורחים יגידו ואו כמה יפה ובסוף יגידו גם טעים מאד! חג שמח!