מתכון לסניקרס ללא גלוטן מושלם אבל ממש! תשמעו סיפור, הכנתי את הסניקרס וביום שישי כשהילדים באו הצעתי להם. כל הבנות אמרו שהן בדיאטה והן לא רוצות. לא התייאשתי אמרתי לכלתי "תטעמי ביס קטן, רק שאדע שיצא טעים".
לקחה אצבע סניקרס קטנה ואני הלכתי. אחרי חמש דקות חזרה אלי "איפה הסניקרס האלה שלא רציתי? ואו! הם טעימים!"
הבן שלי היה פחות מנומס, אכל שלושה ברצף. הם משגעים!
אז ככה, ממש ככה. והם גם ממכרים. אחד אחרי השני אוכלים אותם כמה שהם טעימים. אפילו אני נפלתי בהם ובדרך כלל זה לא קורה לי.
בזמן הצילומים לא הפסקתי לנשנש אותם, מזהירה מראש- הסניקרס טעימים אש!
סניקרס הוא חטיף אמריקאי העשוי משכבות של נוגט בוטנים ושוקולד. את הסניקרס הכנתי ללא גלוטן והשתמשתי בחמאת בוטנים של jif עם שברי הבוטנים, מה שחסך לי את הצורך להוסיף בוטנים.
חמאת הבוטנים של jif מספר 1 בארה"ב כבר לפני 60 שנה. אמא'לה כמה שהיא טעימה, רכה, נמסה בפה, מושלמת!
היתרון שלה שיש לה שני סוגים, אחת קלאסית והשנייה עם שברי בוטנים וזאת עם שברי הבוטנים התאימה פה בול.
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
חמאת בוטנים ושוקולד הוא שילוב קטלני ובסניקרס זה התעלה על עצמו. שכבת הבסיס היא של שקדים טחונים ולכן הסניקרס שלנו ללא גלוטן.
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
“הסט הלבן” סט 3 תבניות אמייל עגולות במחיר מבצע
חטיף סניקרס מושלם שאתם חייבים להכין
הפרסום בשיתוף jif
מתכון לסניקרס ללא גלוטן מושלם

מתכון לסניקרס ללא גלוטן מושלם
סוויט דוליIngredients
בסיס
- 200 גרם קמח שקדים
- 3 כפות שמן
- 2 כפות סירופ מייפל
- 1 כפית תמצית וניל
שכבת בוטנים
- 2 כוסות חמאת בוטנים עם שברים
- רבע כוס שמנת מתוקה
- 1 כפית סירופ מייפל
שכבת שוקולד
- 300 גרם שוקולד
- 1 כף חמאה
- 250 מל שמנת מתוקה
Instructions
- שמים בקערה את קמח השקדים עם השמן, וניל וסירופ מייפל ומערבבים לתערובת אחידה
- על נייר אפייה משטחים את הבלילה
- כדי שיהיה יותר קל לשטח את את הבלילה, מניחים על הבלילה נייר אפייה ועם רולר או עם היד משטחים את המשטח
- לתנור שחומם מראש ל 180מעלות מכניסים ואופים רבע שעה
- אחרי רבע שעה מוציאים ומקררים
- בינתיים, מערבבים את חמאת הבוטנים עם שמנת מתוקה וסירופ מייפל לתערובת אחידה
- כשהבסיס קר, מורחים עליו את תערובת חמאת הבוטנים
- ממיסים בקערית 100 גרם שוקולד מריר עם כף חמאה ומורחים על החמאת בוטנים
- שמים בינתיים במקרר להתקרר
- מכינים גאנש שוקולד, שמים בסיר שמנת מתוקה ומרתיחים אותה. מכבים את האש ומוסיפים 200 גרם שוקולד מריר ונותנים לתערובת לנוח. אחרי חמש דקות מערבבים לנוזל אחיד ושחור
- חותכים את הסניקרס עם השוקולד ומניחים על רשת עם נייר למטה
- יוצקים את הגאנש על הסניקרס שיהיו עטופים בשוקולד. נותנים להם להתקרר במקרר כשעה
- ברור לכם שאי אפשר להתאפק וטועמים מיד והם פשוט טעימים אש. תבנו. בתיאבון.