בייגלה ירושלמי ללא לישה בעשר דקות תכינו היום לארוחת הערב שלכם. גם ככה אנחנו יושבים כל היום בבית, הלב מפרפר ואני אפילו כבר קצת מיואשת. אני מוצאת את הפתרון במטבח.
בואו נכין בייגלה ירושלמי לארוחת הערב ממש בקלות.
תכינו את הבצק עכשיו ועד הערב יהיה מוכן. תכניסו לתנור לעשרים דקות וזהו. ארוחת ערב נהדרת עם סלט ותוספות תחכה לכם ליד השולחן. אני מקווה שגם האזעקות יחכו.
בזמן האפייה הבית יתמלא ריחות שלא תצטרכו להגיד "ילדים בואו לארוחת ערב" הם ירוצו כל כמה דקו למטבח לראות מתי הבייגלה כבר יהיה מוכן. והוא טעים אש!
ארבעה מצרכים בלבד ויש לכם ארוחת ערב נפלאה.
המתכון ללא לישה חוסך זמן ומאמץ משמעותיים. לא צריך ללוש את הבצק במשך זמן רב, מה שהופך את ההכנה לנוחה ופשוטה יותר, במיוחד בימים אלה.
למרות שלא לשים את הבצק, הבייגלה רך מבפנים וקריספי מבחוץ, עם טעם מצוין. התפיחה הארוכה עושה את רוב העבודה בפיתוח הגלוטן.
אפשר לשחק עם התוספות מעל הבייגלה (שומשום, זעתר, פרג ועוד) וליהנות מטעם ביתי וטרי.
הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות כמה קל להכין – מפורט שלב אחרי שלב
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
עוד המון מתכונים ללחם וחלות תמצאו כאן
מתכונים ללחם וחלות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מנדולינה משולבת שמונה ב – 1
לפרטים ורכישה
מנדולינה משולבת שמונה ב – 1
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
עוד מתכונים לעוגיות תמצאו כאן
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בייגלה ירושלמי ללא לישה בעשר דקות

בייגלה ירושלמי ללא לישה בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 3 כוסות קמח
- 1 כפית מלח
- 1 כפית שמרים יבשים
- כוס ורבע מים
Instructions
- שמים בקערה קמח ומלח ומערבבים
- מוסיפים שמרים ומערבבים
- יוצקים מים ומערבבים קלות לעיסה אחידה
- הבלילה נעשית סמיכה קלות אבל לא גושית
- מכסים בניילון נצמד ושוכחים לשש שעות
- משאירים את הקערה בחוץ
- אחרי שש שעות מוציאים את העיסה שתפחה בינתיים מהקערה,
- מערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה
- מקמחים משטח ומעבירים את העיסה
- היא רכה ונהדרת לעבודה. תאספו קצת את הקמח ממשטח העבודה
- תכינו רולדה ארוכה ותחתכו ל 6-7 חתיכות
- כל כדור בצק מרדדים עם מארוך
- אחרי שהבצק מרודד מגלגלים לרולדה ארוכה
- ומעבירים לתבנית אפייה את
- ככה מכינים את כל הבייגלה
- מורחים על הבייגלה מים ומפזרים שומשום מעל
- תנור שחומם מראש ל – 225 מכניסים את התבנית ואופים
- אחרי עשר דקות מנמיכים ל 200 ואופים
- אופים עוד כרבע שעה עשרים דקות עד שהן משחימות
- הן קרסטיות מבחוץ רכות מבפנים ושאלוהי הקלוריות יהיו איתנו אחרי הביס הראשון. בתיאבון