דג לברק עם ניוקי ברוטב לימון ושום

דג לברק עם ניוקי ברוטב לימון ושום ללא גלוטן, מנה חגיגית ומרשימה

שתף
הדפסה
דג לברק עם ניוקי ברוטב לימון ושום
מה צריך

5 כפות שמן
פרוסות שום
מלח
פלפל שחור
לימון סחוט
פטרוזיליה קצוצה
מים
נתחי דג לברק
500 גרם ניוקי מוכן

מה צריך

5 כפות שמן
פרוסות שום
מלח
פלפל שחור
לימון סחוט
פטרוזיליה קצוצה
מים
נתחי דג לברק
500 גרם ניוקי מוכן

דג לברק עם ניוקי ברוטב לימון ושום

דג לברק עם ניוקי ברוטב לימון ושום מנה מרשימה ויפהפייה וכל כך טעימה. מנה ללא גלוטן. והשוס – מכינים אותה בחצי שעה והיא ממש אבל ממש טעימה אש.

הטעם העדין של דג הלברק משתלב נהדר עם החמיצות והרעננות של הלימון והארומה העשירה של השום. והניוקי – אמא'לה הניוקי. הניוקי הרך והנימוח משתלב מושלם עם המרקם העדין של הדג.

היתרון הברור והחשוב לפני החג – אפשר להכין מראש את הסיר. מבשלים הכל, לאחר הבישול שומרים במקרר ולפני ההגשה חימום והגשה בסוטאז'.

תבחרו סוטאז' גדול ותגישו איתו לשולחן – מבטיחה לכם, מבטיחה הסיר יחוסל.

והכי חשוב – קל להכין את התבשיל הנהדר הזה. מתחילים עם הדגים, מבשלים אותם ברוטב, מוסיפים ניוקי ונותנים להכל להתבשל ביחד. גם קל הכנה, גם נראה שוס וגם טעים.

אני הוספתי ניוקי מוכן אם אתם רוצים להכין לבד, אתם מוזמנים. התבשיל עם הניוקי המוכן היה מצויין.

דג לברק עם ניוקי ברוטב לימון ושום

 

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו69כאן – מתכונים לווטצ'אפ

 

תבנית מלבנית אמייל 29/25
מתאימה לכל סוגי הכיריים וגם לתנור

מארז חגיגי למשלוח מנות

 

לפרטים ורכישה
תבנית מלבנית אמייל

מחפשים עוד מתכונים לדגים?
מתכונים לדגים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

מנה אלגנטית ומרשימה שיכולה להתאים לאירוח או לארוחה מיוחדת

דג לברק עם ניוקי ברוטב לימון ושום

 

דג לברק עם ניוקי ברוטב לימון ושום

 

דג לברק עם ניוקי ברוטב לימון ושום

סוויט דולי
דג לברק עם ניוקי ברוטב לימון ושום מנה יפהפייה ומרשימה
Prep Time 20 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 39 minutes
Course מתכונים לדגים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 5 כפות שמן
  • 3 ראשי שום פרוסות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • חצי כוס מיץ לימון סחוט
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כוס מים
  • 500 גרם ניוקי

Instructions
 

  • יוצקים לסיר שמן ופרוסות שום ומטגנים
  • מוסיפים מלח פלפל שחור את הלימון הסחוט, פטרוזיליה והמים
  • מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
  • מוסיפים את דגי הלברק עם העור למטה, אחרי זה אם תרצו להפוך הם יתפרקו
  • מבשלים כעשר דקרות, מוסיפים את הניוקי לתוך הסיר עם הרטבים, מטביעים את הניוקי בתוך הרוטב
  • מבשלים עוד כעשרים דקות על אש נמוכה עד שהניוקי רכים. סיר נפלא בטעמו. בתיאבון!
Keyword דג לברק עם ניוקי ברוטב לימון ושום

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים