דג לברק עם ניוקי ברוטב לימון ושום מנה מרשימה ויפהפייה וכל כך טעימה. מנה ללא גלוטן. והשוס – מכינים אותה בחצי שעה והיא ממש אבל ממש טעימה אש.
הטעם העדין של דג הלברק משתלב נהדר עם החמיצות והרעננות של הלימון והארומה העשירה של השום. והניוקי – אמא'לה הניוקי. הניוקי הרך והנימוח משתלב מושלם עם המרקם העדין של הדג.
היתרון הברור והחשוב לפני החג – אפשר להכין מראש את הסיר. מבשלים הכל, לאחר הבישול שומרים במקרר ולפני ההגשה חימום והגשה בסוטאז'.
תבחרו סוטאז' גדול ותגישו איתו לשולחן – מבטיחה לכם, מבטיחה הסיר יחוסל.
והכי חשוב – קל להכין את התבשיל הנהדר הזה. מתחילים עם הדגים, מבשלים אותם ברוטב, מוסיפים ניוקי ונותנים להכל להתבשל ביחד. גם קל הכנה, גם נראה שוס וגם טעים.
אני הוספתי ניוקי מוכן אם אתם רוצים להכין לבד, אתם מוזמנים. התבשיל עם הניוקי המוכן היה מצויין.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו69כאן – מתכונים לווטצ'אפ
מחפשים עוד מתכונים לדגים?
מתכונים לדגים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מנה אלגנטית ומרשימה שיכולה להתאים לאירוח או לארוחה מיוחדת
דג לברק עם ניוקי ברוטב לימון ושום
דג לברק עם ניוקי ברוטב לימון ושום
סוויט דוליIngredients
- 5 כפות שמן
- 3 ראשי שום פרוסות
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- חצי כוס מיץ לימון סחוט
- חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
- 2 כוס מים
- 500 גרם ניוקי
Instructions
- יוצקים לסיר שמן ופרוסות שום ומטגנים
- מוסיפים מלח פלפל שחור את הלימון הסחוט, פטרוזיליה והמים
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
- מוסיפים את דגי הלברק עם העור למטה, אחרי זה אם תרצו להפוך הם יתפרקו
- מבשלים כעשר דקרות, מוסיפים את הניוקי לתוך הסיר עם הרטבים, מטביעים את הניוקי בתוך הרוטב
- מבשלים עוד כעשרים דקות על אש נמוכה עד שהניוקי רכים. סיר נפלא בטעמו. בתיאבון!
