לביבות תפוחי אדמה וגזר כשר לפסח עוד מנה טעימה לצמחוניים שבמשפחה, קלה להכנה וטעימה.
הן עשויות מרכיבים כשרים לפסח ואינן מכילות קמח או חמץ.
השילוב של תפוחי אדמה וגזר מעניק ללביבות טעם מתוק ועשיר ומרקם רך מבפנים וקריספי מבחוץ.
תפוחי אדמה וגזר הם ירקות מזינים המכילים ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים והן טעימות מאד
בנוסף, לביבות תפוחי אדמה וגזר יכולות להיות תוספת טעימה ומגוונת לארוחות החג, וילדים ומבוגרים כאחד נהנים מהן. ניתן להגיש אותן חמות או קרות, עם או בלי תוספות כמו שמנת חמוצה או רוטב אחר.
אם אתם אוהבים פטרוזיליה או כוסברה ניתן כמובן להוסיף לתערובת, אני לא הוספתי אצלנו פחות מעדיפים.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
סיר סוטאז’ מאמייל בצבעי פסטל קוטר 26
לפרטים ורכישה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
לביבות תפוחי אדמה וגזר כשר לפסח

לביבות תפוחי אדמה וגזר כשר לפסח
סוויט דוליIngredients
- 5 תפוחי אדמה
- 2 גזר
- 1 בצל
- 1 ביצה
- חצי כוס קמח מצה או קמח תפוחי אדמה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
Instructions
- מגוררים את תפוחי אדמה על פומפייה, אפשר גם במעבד מזון.
- מגוררים גם את הבצל והגזר ומערבבים הכל ביחד. סוחטים את הנוזלים מהתערובת
- שמים בקערה, מוסיפים מלח, פלפל שחור, ביצה ומערבבים
- מי שאוהב יכול להוסיף פטרוזיליה קצוצה
- מוסיפים את הקמח מצה ומערבבים הכל ביחד
- וצרים כדורים, משטחים את הכדור על כף היד
- מחממים שמן וכשהשמן חם מכניסים פנימה את הלביבות
- מטגנים מצד אחד, מטגנים מצד שני ומעבירים לנייר סופג
- מרשה לכם לאכול אותן חמות הן נהדרות. בתיאבון.