תפוחי אדמה כמו במדורה בתנור, כי הכי כיף לעשות קומזיץ' בבית בלי עשן ובלי לכלוך. תפוחי אדמה המוכנים בבית בשיטת "מדורה" הם קלים להכנה, פריכים, נמסים בפה ועם הטריק הנהדר שמצאתי, גם עסיסיים ומושלמים בטעמם.
אחרי שהם יוצאים מהתנור, הם רכים שחומים טעימים. ואז קורה הפלא, לא צריך חמאה, תרסיס שמן פאם רק 3 קלוריות למנה, עושה לנו את כל העבודה. לא צריך חמאה, מינימום קלוריות במקסימום טעם.
את תפוחי האדמה אופים על מלח גס בתנור וזה מעניק לתפוחי האדמה טעם מעושן עדין ומרקם רך ונימוח מבפנים, בדיוק כמו טעם של תפוחי אדמה המוכנים במדורה אמיתית.
אין צורך להדליק מדורה או לצאת מהבית כדי ליהנות מהטעם האותנטי. כל מה שצריך זה תנור ביתי ומלח גס.
שיטת ההכנה פשוטה מאד וקלה להכנה.
אחרי שתפוחי האדמה מוכנים, מתיזים עליהם תרסיס שמן פאם רק 3 קלוריות למנה, ותפוח האדמה הופך להיות נמס במיוחד.
הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי
אפשר לפזר מעל גבינה צהובה, אפשר שמנת חמוצה, אבל תכלס תרסיס שמן פאם עושה את כל העבודה, לא צריכים כלום. לג בעומר מעולם לא היה קל יותר.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
המחבת שיכין לכם פנקייקים מושלמים
לפרטים ורכישה
קונים אחד לכם ואחד לילדים – מבצע מיוחד!
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
עוד מתכונים לעוגיות תמצאו כאן
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
המתכון בשיתוף "פאם"
תפוחי אדמה כמו במדורה בתנור

תפוחי אדמה כמו במדורה בתנור
סוויט דוליIngredients
- 8 תפוחי אדמה
- 1 קילו מלח גס
- 1 תרסיס שמן פאם על בסיס שמן זית
- מלח
- פלפל שחור
Instructions
- מניחים נייר אפייה על תבנית ומפזרים מלח גס על כל התבנית
- מנקים את תפוחי האדמה היטב ומניחים על המלח
- מכניסים לתנור בחום של 220 מעלות, לא חייבים לחמם את התנור מראש
- אופים כשעה וחצי את תפוחי האדמה בתוך התנור
- הם משחימים ובזהירות כשאתם מוציאים אותם, הם חמים!
- פורסים את תפוח האדמה מתיזים תרסיס שמן פאם
- אפשר לפזר מלח ופלפל שחור וישר לאכול. הם טעימים אש!
- אפשר כמובן להוסיף גבינה צהובה, או שמנת חמוצה, מה שאוהבים, בתיאבון וחג שמח!