חיתוכיות פאי פקאן פרווה

חיתוכיות פאי פקאן פרווה עם טעם עשיר ונפלא

שתף
הדפסה
חיתוכיות פאי פקאן פרווה
מה צריך

בצק
100 גרם נטורינה רכה
חצי כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 ביצה
1 כוס קמח

מילוי
100 גרם נטורינה
1 כוס סוכר חום
1 כף מייפל
2 ביצים טרופות
200 גרם פקאן
3 כפות קורנפלור

1 כוס מייפל

סוויט טיפ

תבנית מלבנית 29/25

מה צריך

בצק
100 גרם נטורינה רכה
חצי כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 ביצה
1 כוס קמח

מילוי
100 גרם נטורינה
1 כוס סוכר חום
1 כף מייפל
2 ביצים טרופות
200 גרם פקאן
3 כפות קורנפלור

1 כוס מייפל

סוויט טיפ

תבנית מלבנית 29/25

חיתוכיות פאי פקאן פרווה

חיתוכיות פאי פקאן פרווה התשובה לקינוח מיוחד, טעים ובעיקר – שיגרום שיגרום לאורחים שלכם לבקש את המתכון.  הן בדיוק מה שאתם צריכים כדי לשדרג כל אירוע, ארוחה או סתם בוקר של פינוק.

היתרון הבולט ביותר של חיתוכיות פאי פקאן פרווה הוא כמובן היותן פרווה. זה אומר שהן מושלמות לאירועים חלביים וגם לבשריים, ומאפשרות לכל אחד, בין אם הוא שומר כשרות, רגיש ללקטוז או פשוט מעדיף קינוחים ללא חלב, ליהנות מהחיתוכיות בלי דאגות.

אני הכנתי את החיתוכיות של עם נטורינה בטעם חמאה שהיא מושלמת לאפייה והתוצאות פשוט מושלמות.

חיתוכיות פאי פקאן פרווה

אל תתנו ל"פרווה" לבלבל אתכם! חיתוכיות פאי פקאן פרווה שומרות על כל הטעם העשיר והמנחם של פאי הפקאן הקלאסי.

השילוב המושלם של מילוי פקאן מתוק ודביק, יחד עם קראסט פריך ונימוח, כל ביס הוא פיצוץ של טעמים ומרקמים שלא תוכלו לעמוד בפניו.

אני החלטתי ללכת עם הפינוק עד הסוף, ולפני ההגשה יצקתי סירופ מייפל מעל – מוש מוש מוש מושלם!

חיתוכיות פאי פקאן פרווה

הכנתי לכם סרטון שלב אחרי שלב איך מכינים את הבצק, המילוי דקה וחצי של סרטון מפורט

 

 

 

עוקבים אחרי  באינסטוש, בואו תראו כאן איך הכנתי  –
האינסטגרם של סוויטדולי

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן47– מתכונים לווטצ'אפ

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן  מתכונים למייל

הכנתי את החיתוכיות בתבנית מלבנית 29/25 ואחרי זה חתכתי לריבועים

חיתוכיות פאי פקאן פרווה

 

 

היתרון הכי טוב, חיתוכיות הפאי הן פתרון אלגנטי ונוח. כל חיתוכית היא מנה אישית ומושלמת, מה שהופך את ההגשה לפשוטה ונקייה.

הן אידיאליות לאירוח, למסיבות, לקחת איתכם לפיקניק או סתם לנשנש עם הקפה של הבוקר. אין צורך בסכינים או צלחות נוספות – פשוט תופסים ונהנים! היידה למה אתם מחכים? תהנו

חיתוכיות פאי פקאן פרווה

תבנית מלבנית אמייל 29/25

מארז חגיגי למשלוח מנות

לפרטים ורכישה

תבנית מלבנית אמייל 29/25

שיהיה סופשבוע מלא בבשורות טובות

חיתוכיות פאי פקאן פרווה

חיתוכיות פאי פקאן פרווה

המתכון בשיתוף שימרית

 

חיתוכיות פאי פקאן פרווה

סוויט דולי
חיתוכיות פאי פקאן פרווה בטעם עשיר ונפלא
Prep Time 10 minutes
Cook Time 40 minutes
Course מתכונים לעוגיות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

לבצק

  • 100 גרם נטורינה רכה
  • חצי כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 ביצה
  • 1 כוס קמח

למילוי

  • 100 גרם נטורינה
  • 1 כוס סוכר חום
  • 1 כף מייפל
  • 2 ביצים
  • 200 גרם פקאן - לא שלמים
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1 כוס מייפל

Instructions
 

  • שמים במיקסר נטורינה, סוכר, סוכר וניל וביצה ומערבבים
  • מוסיפים קמח ומערבבים הכל ביחד
  • מניחים נייר אפייה בתבנית מעבירים את העיסה לתבנית ומפזרים על כל התבנית בצורה שווה
  • מכניסים את התבנית למקרר

הכנת המלית

  • שמים בסיר נטורינה וסוכר חום ומבשלים על האש לאט לאט עד שהסוכר נמס
  • כשיש לנו בלילה כהה מוסיפים את המייפל ומערבבים מקררים את העיסה
  • שימו לב שהבלילה לא חמה מדי שהביצים לא יהיו לנו חביתה בתוך הבלילה
  • טורפים את הביצים ויוצקים לתוך הבלילה במהירות
  • שוברים את הפקאנים לחתיכות ומוסיפים לתערובת ומערבבים
  • מניפים את הקורנפלור לתערובת ומערבבים הכל ביחד
  • מוציאים את התבנית מהמקרר ויוצקים את בלילת הפקאן על התחתית
  • מסדרים יפה את הבלילה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
  • אופים כארבעים דקות עד שהשכבה למעלה משחימה.
  • מוציאים, נותנים לעוגה להתקרר וחותכים לחיתוכיות
  • לפני ההגשה יוצקים מייפל על החיתוכיות אוח זה טעים! בתיאבון.
Keyword חיתוכיות פאי פקאן פרווה

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים