קסטה בייתית בשני צבעים, קסטה בטעם של פעם, עם ממרח השחר הנוסטלגי והטעים. ומה יותר מתאים לנו בקיץ הזה מאשר להתאוורר עם קסטה נוסטלגית וטעימה.
וכן, תתכוננו להתעלף, כי הולך להיות פה שילוב שיטריף לכם את כל בלוטות הטעם וזה שוס אמיתי, קסטה וממרח השחר!
תחשבו על זה – קסטה, הקינוח האולטימטיבי מילדות, עם הטעם המתוק, המוכר והאהוב של ממרח השחר.
זה כמו לחזור אחורה בזמן ללא דאגות, לזמנים פשוטים ומתוקים יותר. השילוב הזה הוא חגיגה של זיכרונות וטעמים שכיף לצלול אליהם שוב ושוב
אני הכנתי את הקסטה הבייתית עם ממרח השחר, ואחרי שהכנתי שתי שכבות של קסטה, יצקתי מעל גאנש השחר. ואו! זה היה שוס.
הילדים והמבוגרים לא הפסיקו לבקש תוספות.
אני הלכתי על שידרוג כייפי במיוחד. פשוט טבלו צד אחד של הקסטה המוכנה בגאנש השחר, שזה תכלס, ממרח השחר שעירבבתי עם קצת חלב. תנו לו להתקשות מעט במקפיא ותקבלו ציפוי שוקולדי משגע!
הכנתי לכם סרטון כדי שתראו כמה קל להכין
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
אל תחכו אפילו שנייה! רוצו למטבח, ביסקוויטים, ממרח השחר האהוב עליכם, ובום! מתחילים בחגיגה.
תתחילו להתפנק! אתם עומדים לגלות את השילוב המושלם שיהפוך את החוויה המתוקה שלכם לבלתי נשכחת.
הפרסום בשיתוף "השחר"
קסטה בייתית בשני צבעים
קסטה בייתית בשני צבעים
סוויט דוליIngredients
- 20 ביסקוויטים
שכבת השחר
- 250 מל שמנת מתוקה להקצפה
- 2 כפות ממרח השחר
שכבת וניל
- 250 מל שמנת מתוקה להקצפה
- 1 כף חלב מרוכז
גאנש השחר
- 3 כפות ממרח השחר
- רבע כוס חלב
Instructions
- מסדרים ביסקוויטים בתבנית
- מקציפים שמנת מתוקה עד לשלב שהיא אוורירית ונפוחה
- עוצרים, מוסיפים ממרח השוקולד השחר ומקציפים שוב, ככה יש לנו מוס נהדר של ממרח השחר
- מורחים על שכבת הביסקוויטים
- מקציפים שמנת מתוקה עם החלב המרוכז לקצפת אוורירית
- מצפים את שכבת השחר
- לוקחים ביסקוויטים, מורחים על כל ביסקוויט ממרח השחר ומניחים על שכבת הקצפת
- ככה מכסים את כל התבנית
- מכניסים למקפיא לפחות ל5 שעות שהקסטה תיקפא
- מוציאים, חותכים לריבועים
- מערבבים ממרח השחר עם חלב לעיסה חלקה וכל ריבוע קסטה טובלים בכוס
- מניחים על מגש ומכניסים מיד למקפיא
- כשהאורחים מוציאים מגישים להם וכולם מלקקים את האצבעות. בתיאבון.
