ממרח קרם חצילים עם יוגורט הכנתי אחרי ההצלחה ההיסטרית של מתכון לממרח קרם חצילים, כמה תגובות נלהבות קיבלתי, ממש אהבתם את המטבל.
הילדים, הנכדים הלכו לבית הספר וזה הזמן שלכם להתפנק. תכינו לכם בעשר דקות מטבל חצילים, פרוסת לחם או קרקרים, מזטים קטנים ליד ואתם מסודרים.
יום אחד פתחתי את המקרר וגיליתי עוד חציל ולידו שמנת חמוצה. ההחלטה נפלה. יהיה קרם/מטבל חצילים עם יוגורט וגבינות. תשמעו יצא באמת טעים.
אני לא כל כך אובייקטיבית כי אני משתגעת על חצילים ועם הגבינה זה יצא פשוט נהדר.
היוגורט! הוא נותן לממרח מרקם קרמי, קליל וחלומי, ומאזן בצורה מושלמת את הטעם החזק של החציל. קצת מלח, חציל ויוגורט ואתם מקבלים ממרח שמספר סיפור שלם על הים התיכון.
מתחילים את הממרח המושלם הזה עם קלייה של חצילים על האש. אני מצאתי דרך קלה יותר מאשר ללכלכך את הכיריים.
שמתי את החציל בנינג'ה עשר דקות על תוכנית גריל. אחרי עשר דקות הפכתי, עוד עשר דקות בגריל ויצא מושלם. מקררים ומקלפים את הקליפה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו87 כאן- מתכונים לווטצא'פ
בואו לאינסטוש שלי – תראו בדיוק איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
שמים במעבד המזון את החציל עם השמנת החמוצה, או היוגורט, קצת גבינה לבנה, אפשר קצת גבינה מלוחה, שני סיבובים ויש לכם מטבל/קרם חלומי, אוורירי וטעים.
12 כוסות מזכוכית עם פס זהב במבצע!
לפרטים ורכישה
12 כוסות מזכוכית עם פס זהב במבצע!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
הכיף הגדול הוא שזה כל כך קל! אתם פשוט קולים את החצילים, מערבבים עם יוגורט, וזהו. זה מוכן!
ממרח קרם חצילים עם יוגורט
ממרח קרם חצילים עם יוגורט
סוויט דוליIngredients
- 1 חציל מאורך
- 250 גרם שמנת חמוצה או יוגורט
- 2 כפות גבינה לבנה
- חצי כפית מלח
Instructions
קליית חציל בנינג'ה
- שוטפים את החציל ומייבשים היטב, מחוררים עם מזלג מכל הצדדים
- מפעילים את הנינג'ה על תוכנית גריל ומכניסים את החציל, אופים עשר דקות, אחרי עשר דקות הופכים אופים שוב עשר דקות
- מוציאים, מקררים
קליית חציל בתנור
- לתנור שחומם מראש ל – 200 מעלות מכניסים את החצילים בתבנית אפייה
- לאחר כ-15 דקות במידה והחלו לאבד נוזלים, הופכים אותם לצד השני
- לאחר שהחצילים מוכנים, מוציאים מהתנור ומקלפים אותם מהקליפה
אפשר כמובן לשרוף את החצילים באש ישירה על הגז
הכנת קרם חצילים
- מכניסים למעבד המזון את החציל היוגורט, גבינה ומלח ומפעילים לדקה עד שיש לנו עיסה אחידה. זהו. הוא מוכן!
- מורחים על קרקר או על פרוסת לחם ויש לנו פינוק טעים אש!בתיאבון
לפרטים ורכישה