במקום להתלבט, אתם מקבלים את הכל: את השכבות העשירות והמפנקות של הלזניה, יחד עם הרוטב העסיסי והטעים של הספגטי בולונז. שילוב מנצח שמשאיר טעם של עוד.
אל תטעו, למרות שהמנה נשמעת מסובכת, היא לא! אתם יכולים להכין את הרוטב מראש, וכל מה שנשאר זה לסדר את השכבות בתבנית ולאפות. התוצאה הסופית נראית כל כך מרשימה ואלגנטית, שהאורחים שלכם יחשבו שביליתם שעות במטבח.
השמחה הכי גדולה הרי זה לשמוע את הנכד בן העשר אומר:"נשאר עוד מהלזניה ספגטי שלך מורמור? אני רוצה עוד מנה"
כן. יצא אש! עם מראה יפהפה לאחר חיתוך הלזניה. אחרי שהיא יוצאת מהתנור, תנו לה לנוח קצת, אז הספגטי יהיו צמודים.
אם תחתכו אותה בעודה חמה, כמו שאני עשיתי, הספגטי קצת מתפזרים
והבהרה נוספת, על הלזניה שלנו הכנתי שכבת בשמל ואת הכל שמתי בתנור. והלכתי לטפל במשהו אחר. כן גם לי זה קורה, אני שכחתי לגמרי וככה קרה שהבשמל קצת נשרף.
כבר חשבתי לוותר אבל אחרי שהילדים טעמו הם אמרו שזה היה טעים עם השכבה השרופה דווקא. אבל, אני מציעה שאתם אל תשכחו את הלזניה בתנור שהבשמל יצא בהיר.
מתכון לרוטב בשמל עם סרטון הדרכה – מתכון לרוטב בשמל מושלם בעשר דקות
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויט
הכנתי לכם סרטון איך בדיוק הכנתי
קנקן אמייל צבעוני
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ’אפ?
לחצו כאן47– מתכונים לווטצ’אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
ארוחה שלמה בתבנית אחת
מתכון ללזניה ספגטי בשר
מתכון ללזניה ספגטי בשר
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה ספגטי ארוכים מבושלים
- 500 גרם בשר טחון
- 1וחצי כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- חצי כפית אורגנו יבש
- 2 שיני שום כתושות
- 400 גרם עגבניות מרוסקות
- 100 גרם רסק עגבניות
- 1 כוס מים
Instructions
- ממלאים סיר במים, מרתיחים את המים ומבשלים את הספגטי. לא רך לגמרי. קצת אל דנטה
- בינתיים מכינים את הבשר
- יוצקים שמן למחבת, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים לגוון שחום
- מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים היטב
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, תבלינים ומים ומבשלים כחמש דקות לתערובת אחידה
- מוציאים את הספגטי, יוצקים למסננת ומסננים את המים
- משמנים תבנית ומסדרים שכבת פסטה על התבנית לאורך התבנית
- עם כף מעבירים כף אחרי דף את שכבת הבשר ומפזרים על כל הספגטי
- מפזרים עוד שכבת ספגטי על הבשר ועל הספגטי למרוח שכבת בשר נוספת
- מצפים ברוטב בשמל מעל
מתכון לרוטב בשמל
- 50 גרם נטורינה /חמאה1 כף קמח או1 כף קורנפלור1 כוס חלב או מים לפרווהרבע כפית מלח קורט פלפל שחור רבע כפית מוסקט טחון
- ממיסים את החמאה/ הנטורינה בסירמוסיפים את הקמח או הקורנפלור ומערבבים לבלילה אחידה ללא גושיםמוסיפים את החלב/מים ומערבבים מוסיפים מלח, פלפל שחור ומוסקט טחון ומערבביםמערבבים הכל ביחד עד לקבלת בלילה אחידה, לא מפסיקים לערבב עד שהבלילה מוכנה
- כשהבלילה מוכנה מורחים על שכבת הבשר מלמעלה
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כארבעים דקות ושלא ישרף לכם! בתיאבון.
