דג לברק עם פטריות בעשרים דקות הכנתי לכבוד ארוחת שבת. גלי, בתי הבכורה צמחונית אמרתי אכין לה דג.
התקשרתי אליה ואמרתי "אני חושבת להכין לך דג עם פטריות עם קרם קוקוס מה דעתך?"
"אממ לא נראה לי, אני רוצה את הדג עם הפטריות בלי שום רוטב, ושלא תטגני בצל בשביל הפטריות"
כן, הילדה לא אוהבת בצל, ולא התווכחתי. אמרתי היידה נזרום איתה וזה מה שעשיתי.
טיגנתי את הפטריות רק עם שמן זית, בלי בצל בלי שום, ככה הילדה ביקשה. הוספתי מלא תבלינים ואחרכך הוספתי את הדגים לטיגון. אם אתם להוסיף בצל או שום לכו על זה, אני פה בשביל ההשראה כמובן אבל שתדעו שיצא מצויין.
לכבוד ראש השנה תשמרו את המתכון – הוא יכול לשמש כמנה ראשונה נפלאה לחג. האורחים והמשפחה שלכם יאהבו את הטעמים הנהדרים שמשתלבים עם הדג.
הדגים יצא טעימים אש. ככה זה, את מכינה 4 פילטים של דג בשביל הילדה שגם תיקח הביתה אחרכך ובסוף כולם מחסלים את המנה. אבל סימן שהיתה טעימה.
הכנתי לכם סרטון שתראו בדיוק איך הכנתי
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו69כאן – מתכונים לווטצ'אפ
מחפשים עוד מתכונים לדגים?
מתכונים לדגים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
דג לברק עם פטריות
דג לברק עם פטריות בעשרים דקות
סוויט דוליIngredients
- 5 כפות שמן זית
- 500 גרם פטריות פורטבלו
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית אורגנו יבש
- 1 כפית בזיליקום יבש
- 4 נתלי פילה דג לברק
- חצי כוס מים
Instructions
- יוצקים שמן לסוטג' את הפטריות פורסים לפרוסות ומוסיפים לשמן
- מטגנים ומאדים את הפטריות כחמש דקות
- מוסיפים את התבלינים, מלח, פלפל שחור אורגנו ובזיליקום ומטגנים הכל ביחד מספר דקות
- מזיזים את כל הפטריות לצידי הסוטאז' ומשאירים באמצע מקום לדגים
- יוצקים עוד טיפת שמן ומניחים את נתחי הדג על המחבת
- אוספים את הפטריות מסביב ומניחים על הדגים
- יוצקים את המים מסביב ונותנים לדג להתבשל כעשר דקות עד שהוא מוכן
- מנה נפלאה. בתיאבון וחג שמח!
