סלט טאבולה עם גריסים וחמוציות היכונו להתאהב מחדש בסלט.
קבלו את סלט הטאבולה גריסים. מה שהופך את הסלט הזה לחגיגה של טעמים ומרקמים זו ההחלפה הגאונית של הבורגול המסורתי בגריסים.
אני משתגעת על גריסים ומצאתי עוד הזדמנות לשלב את הגריסים בתפריט מה גם שהם מלאי בריאות. גריסים מצעים יתרונות בריאותיים רבים בזכות התכולה הגבוהה של סיבים תזונתיים ויטמינים מקבוצת B ומינרלים ועוד.
הגריסים לא רק מוסיפים מרקם נגיס ומלא אופי, אלא גם הופכים את הסלט למזין יותר ומשביע.
יחד עם החמצמצות העדינה של החמוציות, הרעננות של הירק והתיבול המדויק, כל ביס הוא חגיגה בפה. זה לא עוד סלט, זו ארוחה שלמה ומשגעת שאי אפשר להפסיק לאכול
יש לבשל את הגריסים לפני ואחרי זה, שמים הכל בקערה ויש לכם סלט נהדר.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
מחפשים עוד מתכונים לסלטים?
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
הקוצץ החשמלי האהוב עליכם
קוצץ חשמלי עם קערת נירוסטה 5 ליטר
לפרטים ורכישה
קוצץ חשמלי עם קערת נירוסטה 5 ליטר
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּל
ניתן להכין את הסלט מראש עם כל המרכיבים ולשמור בקופסה סגורה. לפני ההגה להוסיף שמן זית, לימון, מלח ולערבב ולשולחן.
סלט טאבולה עם גריסים וחמוציות מפתיע בטעמו וצבעוני
סלט טאבולה עם גריסים וחמוציות
סלט טאבולה עם גריסים וחמוציות
סוויט דוליIngredients
- 1 כוס גריסים מבושלים
- 2 כוסות פטרוזיליה קצוצה
- 1 כף נענע קצוצה
- 1 כוס חמוציות
- חצי פלפל אדום
- חצי פלפל צהוב
- 3 כפות שמן זית
- 1 כף מיץ לימון סחוט
- 1 כפית מלח
Instructions
- שוטפים את הגריסים במים, ניתן להשרות לילה לפני
- מסננים מהמים, מעבירים לסיר עם מים ומבשלים כחצי שעה עד שהגריסים מוכנים
- מוציאים, שוטפים מקררים ובינתיים מכינים את יתר הסלט
- קוצצים את הפטרוזליה והנענע קצוץ ומערבבים
- מוסיפים קוביות פלפל אדום ופלפל צהוב
- את החמוציות מכניסים לסלט
- כשהגריסים קרות מוסיפים לסלט ומערבבים הכל ביחד
- לפני ההגשה יוצקים את שמן הזית, לימון ומלח ומערבבים ובתיאבון.
