סלט גזר עם נבטים חריף אסייתי, יעיף למשפחה שלכם את הפוני כי הוא ממש חריף. אם אתם לא בעניין של חריף את יכולים לעדן את הסלט אבל הוא טעים אש כשהוא חריף.
אצלנו אוהבים חריף. אני לא, המשפחה בגדול כן. הכנתי את הסלט, בחיי לא טעמתי והגשתי להם. זה התחיל עם הילדה "אמאאאא זה חריףףף" ולקחה עוד מזלג, זאת אומרת אהבה את הסלט. כנ"ל כלתי, טעמה אמרה שחריף והמשיכה לטעום.
חיכיתי שהבן יגיע. הוא תמיד צוחק עלי כשאני אומרת שהכנתי משהו חריף. הוא בדרך כלל לוקח ביס עושה תנועות של נפנוף "כאילו" חריף ואומר "אמא אי אפשר לאכול" וצוחק עלי. הפעם חיכיתי לראות איך יגיב.
טעם. המזלג השני רץ לפה ובכבוד אמר לי "אימוש, הסלט חריף אש וטעים אש!" היידה הצלחתי.
אם עוד לא יצא לכם לטעום סלט גזר עם נבטים חריף בסגנון אסייתי, אתם פשוט חייבים לנסות! זה לא עוד סתם סלט – זו חגיגה של טעמים ומרקמים.
המרקם מדהים, הגזר שחתכתם דק-דק, הנבטים הפריכים, הפטרוזיליה והכוסברה הטרייה – כל אלה יחד יוצרים חוויה של מרקמים שכיף ללעוס.
הרוטב משלב טעמים מדויקים של מתוק, מלוח, חמוץ וחריף. איזון מנצח של טעמים שרק מטבח מהמזרח הרחוק יודע לייצר כל כך טוב.
צבעוניות מטורפת: הסלט נראה כל כך טוב שהוא עושה חשק לאכול אותו עוד לפני הטעימה הראשונה! הצבע הכתום של הגזר, הירוק של הכוסברה והנבטים, והאדום של הפלפל – כל זה ביחד נראה כמו יצירת אמנות.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
מחפשים עוד מתכונים לסלטים?
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
הסלט הזה לא רק טעים, הוא גם מלא בויטמינים וערכים תזונתיים. הוא קליל, מרענן ומושלם לימי הקיץ החמים, או בתור תוספת קלילה ואלגנטית לכל ארוחה
סלט גזר עם נבטים חריף אסייתי
סלט גזר עם נבטים חריף אסייתי
סוויט דוליIngredients
- 3 גזרים
- 1 סלסלת נבטים
- חצי כף פטרוזיליה קצוצה
- 1 כף כוסברה קצוצה
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית צ'ילי גרוס חריף
- רבע כוס מים חמים
- 2 כפות סויה
- 1 כפית דבש
- 1 כפית שמן שומשום
- 1 כף חומץ אורז
- 1 כף שומשום
Instructions
- עם מנדולינה חותכים את הגזר לגפרורים ושמים בקערה
- מוסיפים את הנבטים את הכוסברה והפטרוזיליה ומערבבים
- מכינים את הרוטב בצנצנץ זכוכית או בקערה, מנערים, מערבבים הכל ביחד
- מים חמים, סויה, דבש, שמן שומשום, חומץ אורז, פלפל שחור וצ'ילי גרוס
- אם אתם פחות בחריף, אל תשימו את הצ'ילי החריף
- מנערים היטב את הרוטב ויוצקים על הסלט מערבבים הכל ביחד
- לפני ההגשה מפזרים שומשום מעל. חריף וטעים!
