שקשוקה ירוקה עם תרד וגבינות תשדרג לכם כל ארוחה. בואו, הנה ארוחת הערב שלכם להיום.
תרד הוא "סופר-פוד" אמיתי. הוא מלא בברזל, ויטמינים ונוגדי חמצון. כשאנחנו אוכלים שקשוקה ירוקה, אנחנו לא רק נהנים, אנחנו מטעינים את הגוף שלנו באנרגיה ירוקה ונקייה.
זה מרגיש קליל, זה לא מכביד, וזה פשוט עושה טוב על הלב.
וכמה זה טעים! תרד שהוא מעורבב עם גבינות וביצים, אין דבר יותר מענג מלטבול חתיכה של לחמנייה או פרוסת לחם לתוך הרוטב הירוק והקרמי הזה ולנגב הכל עד שהצלחת מבריקה.
מזכירה לכם שהמוצא היווני שלי שולח אותי להכין שקשוקה עם תרד כי זה פשוט משגע.
תאדו את התרד עם בצל, מוסיפים גבינות וביצים, מחליטים עד כמה מבשלים את הביצים, כי כל אחד אוהב אותן אחרת, והיידה – ארוחת הערב שלכם מוכנה.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
מחפשים עוד מתכונים לסלטים?
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בניגוד לשקשוקה אדומה שלפעמים דורשת בישול ארוך של העגבניות כדי להוציא מהן את המתיקות, השקשוקה הירוקה היא עניין של דקות. מקפיצים, מערבבים, שוברים ביצים – וארוחת הערב שלכם מוכנה.
קערת אמייל בעיטור דגים 1.5 ליטר

לפרטים ורכישה
קערת אמייל בעיטור דגים 1.5 ליטר
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
הניגודיות בין הירוק העמוק של התרד, הלבן של הגבינות והצהוב הזוהר של הביצה היא חגיגה לעיניים
שקשוקה ירוקה עם תרד וגבינות
שקשוקה ירוקה עם תרד וגבינות
סוויט דוליIngredients
- 1 בצל
- 4 כפות שמן זית
- 500 גרם עלי תרד
- 2 כפות גבינה לבנה 5%
- 50 גרם גבינה מלוחה מפוררת
- 3 ביצים
Instructions
- קוצצים בצל לקוביות, יוצקים שמן זית למחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף.
- מוסיפים את התרד, מערבבים ומאדים את התרד עד שנהיה שטוח במחבת
- מוסיפים את הגבינה הלבנה והמלוחה ומערבבים ביחד
- מוסיפים ביצים למחבת, מפזרים מלח ופלפל שחור ומכסים במכסה
- מבשלים עד שלב שאוהבים, אם אוהבים את הביצים רכות או קשות.
- מגישים עם לחם ומתענגים על כל ביס. בתיאבון.

