שקשוקה ירוקה עם תרד וגבינות

שקשוקה ירוקה עם תרד וגבינות, חגיגה ירוקה שמשדרגת כל ארוחה

שתף
הדפסה
שקשוקה ירוקה עם תרד וגבינות
מה צריך

1 בצל
מעט שמן זית
500 גרם תרד
50 גרם גבינה מלוחה
2 כפות גבינה 5%
3 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם

מה צריך

1 בצל
מעט שמן זית
500 גרם תרד
50 גרם גבינה מלוחה
2 כפות גבינה 5%
3 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם

שקשוקה ירוקה עם תרד וגבינות

תרד הוא "סופר-פוד" אמיתי. הוא מלא בברזל, ויטמינים ונוגדי חמצון. כשאנחנו אוכלים שקשוקה ירוקה, אנחנו לא רק נהנים, אנחנו  מטעינים  את הגוף שלנו באנרגיה ירוקה ונקייה.

זה מרגיש קליל, זה לא מכביד, וזה פשוט עושה טוב על הלב.

וכמה זה טעים! תרד שהוא מעורבב עם גבינות וביצים, אין דבר יותר מענג מלטבול חתיכה של לחמנייה או פרוסת לחם לתוך הרוטב הירוק והקרמי הזה ולנגב הכל עד שהצלחת מבריקה.

מזכירה לכם שהמוצא היווני שלי שולח אותי להכין שקשוקה עם תרד כי זה פשוט משגע.

תאדו את התרד עם בצל, מוסיפים גבינות וביצים, מחליטים עד כמה מבשלים את הביצים, כי כל אחד אוהב אותן אחרת,  והיידה – ארוחת הערב שלכם מוכנה. שקשוקה ירוקה עם תרד וגבינות

 

בואו לעקוב אחרי באינסטוש  –
האינסטגרם של סוויטדולי

 

מחפשים עוד מתכונים לסלטים?
מתכונים לסלטים

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

בניגוד לשקשוקה אדומה שלפעמים דורשת בישול ארוך של העגבניות כדי להוציא מהן את המתיקות, השקשוקה הירוקה היא עניין של דקות. מקפיצים, מערבבים, שוברים ביצים – וארוחת הערב שלכם מוכנה.

שקשוקה ירוקה עם תרד וגבינות

קערת אמייל בעיטור דגים 1.5 ליטר

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

הניגודיות בין הירוק העמוק של התרד, הלבן של הגבינות והצהוב הזוהר של הביצה היא חגיגה לעיניים

שקשוקה ירוקה עם תרד וגבינות

שקשוקה ירוקה עם תרד וגבינות

 


שקשוקה ירוקה עם תרד וגבינות

סוויט דולי
שקשוקה ירוקה עם תרד וגבינות ארוחת הערב שלכם להיום
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 18 minutes
Course מתכונים לארוחת ערב
Cuisine מטבח יווני

Ingredients
  

  • 1 בצל
  • 4 כפות שמן זית
  • 500 גרם עלי תרד
  • 2 כפות גבינה לבנה 5%
  • 50 גרם גבינה מלוחה מפוררת
  • 3 ביצים

Instructions
 

  • קוצצים בצל לקוביות, יוצקים שמן זית למחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף.
  • מוסיפים את התרד, מערבבים ומאדים את התרד עד שנהיה שטוח במחבת
  • מוסיפים את הגבינה הלבנה והמלוחה ומערבבים ביחד
  • מוסיפים ביצים למחבת, מפזרים מלח ופלפל שחור ומכסים במכסה
  • מבשלים עד שלב שאוהבים, אם אוהבים את הביצים רכות או קשות.
  • מגישים עם לחם ומתענגים על כל ביס. בתיאבון.
Keyword שקשוקה ירוקה עם תרד וגבינות

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים