מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
מתכון לרוגלך שוקולד מבצק שמרים

מתכון לרוגלך רכים עסיסיים מלאי שוקולד ומתפצחים בפה מבצק שמרים

שתף
הדפסה
מתכון לרוגלך שוקולד מבצק שמרים
מה צריך

מה צריך בשביל רוגלך שוקולד מבצק שמרים?

1 חבילת בצק שמרים קפוא
1 קופסת נוטלה
1 ביצה טרופה למריחה על הבצק

זיגוג לאחר האפיה:
1 כוס סוכר
1 כוס מים
חצי מקל וניל
טיפות לימון סחוט

איך מכינים בצק שמרים?
500 גרם קמח – 3.5 כוסות קמח
1/2 שמרית שמרים טריים – 25 גרם
1/2 שקית משפר אפייה
100 גרם חמאה מומסת לא חמה – בטמפרטורת החדר
150 מל' חלב פושר– כשלוש רבעי כוס
75 גרם סוכר – כשלוש רבעי כוס
2 ביצים
קורט מלח

מה צריך

מה צריך בשביל רוגלך שוקולד מבצק שמרים?

1 חבילת בצק שמרים קפוא
1 קופסת נוטלה
1 ביצה טרופה למריחה על הבצק

זיגוג לאחר האפיה:
1 כוס סוכר
1 כוס מים
חצי מקל וניל
טיפות לימון סחוט

איך מכינים בצק שמרים?
500 גרם קמח – 3.5 כוסות קמח
1/2 שמרית שמרים טריים – 25 גרם
1/2 שקית משפר אפייה
100 גרם חמאה מומסת לא חמה – בטמפרטורת החדר
150 מל' חלב פושר– כשלוש רבעי כוס
75 גרם סוכר – כשלוש רבעי כוס
2 ביצים
קורט מלח

מתכון לרוגלך שוקולד מבצק שמרים

מתכון לרוגלך שוקולד מבצק שמרים
בואו בבקשה נסגור אחת ולתמיד את הנושא השם שלי.
שם החיבה שלי הוא דוּלי
דוּלי כמו שוּקי
דוּלי כמו מוּקי
דוּלי כמו בוּקי
דוּלי עם שורוק.דוווווווווווווווווּלי
מכאן גם שם האתר –  סוויט דוּלי. דוּלי. דוווווווווווווווווּלי
כמו ששרים אוּ אה מה קרה – אוּ – ככה אני דוּ לי.
ולא להתבלבל וכשאתם רואים אותי לקפוץ ולהגיד אוו הנה הגיעה לארוצהלהגידאתהשיבוש.

דוּלי. סוויט דוּלי זה אני.
סגור? יופי!

ואחרי שסגרנו את הפינה הזו נחסל את החמץ.
מצאתי בפריזר עלי שמרים וזו הזדמנות פז להכין רוגלך שוקולד צ'יק צ'ק.מתכון לרוגלך שוקולד מבצק שמרים

פה תוכלו לראות – איך מכינים בצק שמרים

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – מתכונים לווטצ'אפ

ויש גם סרטון

איך מכינים רוגלך שוקולד מבצק שמרים?
אחרי שהפשרנו את בצק השמרים, מרדדים ומכינים עיגול מהבצק שמרים,
על בצק השמרים מורחים את הנוטלה
ועם חותכן חותכים לחצי, לרבע, לשמיניות.

רוגלך שוקולד מבצק שמרים

מהחוץ פנימה מתחילים לגלגל את הרוגלך

רוגלך שוקולד מבצק שמרים

הכי פשוט שיש

רוגלך שוקולד מבצק שמרים

אחרי האפייה מרטיבים עם סירופ מתוק
ויש לכם רוגלך מושלמים!

רוגלך שוקולד מבצק שמרים

ואם באמצע הם קצת מתכווצצ'ים
או מתלכלכים או נראים לא מושלמים,
הסירו דאגה מלבכם
אחרי האפיה הכל מתחסל!

עוד מתכונים לעוגות שמרים תמצאו כאן – עוגות שמרים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

רוגלך שוקולד מבצק שמרים

הם קלים להכנה, הם טעימים
וזה זמן מעולה להנות מרוגלך שוקולד מבצק שמרים .

פירוט בנושא המרת שמרים מדוייקת לחצו כאן – המרות מידות משקל לאפייה ובישול

רוגלך שוקולד מבצק שמרים

רוגלך שוקולד מבצק שמרים

 


מה צריך בשביל רוגלך שוקולד מבצק שמרים?

1 חבילת בצק שמרים קפוא
1 קופסת נוטלה
1 ביצה טרופה למריחה על הבצק

זיגוג לאחר האפיה:
1 כוס סוכר
1 כוס מים
חצי מקל וניל
טיפות לימון סחוט
שמים הכל בסיר קטן, מביאים לרתיחה,
מנמיכים האש מבשלים עוד כעשר דקות ומכבים את האש.

מתכון לבצק שמרים אחרי אופן ההכנה.

איך מכינים רוגלך שוקולד מבצק שמרים?

מפשירים את הבצק הקפוא וחותכים לעיגול.
מורחים שכבת נוטלה על הבצק.
עם חותכן של פיצה מסמנים פסים.
חותכים את הבצק לחצי, אחרכך לרבע ובסוף לשמניות.
מהחוץ כלפי פנימה מתחילים לגלגל.
בתבנית אפיה מסדרים אותם אחד ליד השני עם רווחים ומורחים בביצה טרופה.
משאירים את התבנית כחצי שעה נוספת בחוץ שהרוגלך יתפחו מעט.
בתנור שחומם מראש ל – 180 אופים כחצי שעה עד ארבעים דקות עד שהרוגלך נעשים חומים.
ברגע שיצאו מהתנור מברישים אותם בסירופ מתוק ונותנים להם להתקרר או שלא
זה השלב שהריח ממלא את הבית ואי אפשר להפסיק לאכול את הרוגלך.
תהנו חברימים!

איך מכינים בצק שמרים?
500 גרם קמח – 3.5 כוסות קמח
1/2 שמרית שמרים טריים – 25 גרם
1/2 שקית משפר אפייה
100 גרם חמאה מומסת לא חמה – בטמפרטורת החדר
150 מל' חלב פושר– כשלוש רבעי כוס
75 גרם סוכר – כשלוש רבעי כוס
2 ביצים
קורט מלח

בקערת המיקסר שמים הקמח.
יוצרים מספר גומות מסביב ושמים שמרים, משפר אפיה, סוכר, מלח ומערבלים הכל ביחד.
מוסיפים לקערה: ביצים, חמאה ונותנים למיקסר לעבוד במהירות איטית.
בסוף כוס חלב פושר לאט לאט והמיקסר ממשיך לעבוד.
נותנים למיקסר לעבוד במהירות איטית עד שהבצק נהפך לעיסה אחידה לפחות עשר דקות!
אחרי חמש דקות עצרתי את פעולת המקסר, "אספתי" את הבצק והמיקסר המשיך לעבוד עד שהבצק ניתק מהקערה ויש לכם בצק אחיד ורך.

אחרי הלישה מגיע שלב ההתפחה.
שתי אפשרויות:  לילה במקרר או שעה עד שעה וחצי בחוץ עד שהבצק מכפיל נפחו.
בשלב ההתפחה את הבצק מניחים בקערה משומנת עטוף בניילון נצמד.
אחרי לילה במקרר, מוציאים הבצק ומתחילים לעבוד.
אחרי שמכינים את הרוגלך, לשים בתבנית אפיה, למרוח בביצה טרופה
ולחכות עוד כחצי שעה שיתפחו.
לחמם תנור ל – 180 מעלות ולאפות כרגיל.

 

 

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?