מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
עלי פילו ממולאים בפירות יבשים

עלי פילו מתוקים ממולאים בפירות יבשים,עלי פילו ממולאים בסוכר בפיסטוקים עם סוכר חום וקינמון.

שתף
הדפסה
עלי פילו מתוקים ממולאים בפירות יבשים
מה צריך

1 חבילת’ עלי פילו מופשרת
50 גרם חמאה מומסת
למריחה על עלי הפילו – 1 ביצה  מעורבבת עם חמאה מומסת

המילוי:

כוס סוכר חום
כפית קינמון
100 גרם אגוזים קצוצים / פיסטוקים קצוצים

מה צריך

1 חבילת’ עלי פילו מופשרת
50 גרם חמאה מומסת
למריחה על עלי הפילו – 1 ביצה  מעורבבת עם חמאה מומסת

המילוי:

כוס סוכר חום
כפית קינמון
100 גרם אגוזים קצוצים / פיסטוקים קצוצים

עלי פילו מתוקים ממולאים בפירות יבשים

לעלי הפילו הקטלנים האלה -עלי פילו מתוקים ממולאים בפירות יבשים – יש רק אחראית אחת. אחותי.
כשנוגסים בעלי הפילו פיצפוץ הנגיסה והפירורים שמתפזרים לך בפה, הורס וקטלני כאחד.
אתמול הראתה לי איך מכינה את בורקס התרד המופלאים שלה ונשארו עלי פילו.
“אל תזרקי “אמרה, “תגיעי הביתה אגיד לך בדיוק מה לעשות”. והיא אמרה.
לכן מורות סניף הדר יקרות, אני מבקשת להדגיש, המתכון הוא של אחותי. לא שלי.
אל נא אמרו “עלי הפילו של סוויט דולי” אמרו “אופירה אמרה לדולי” איך להכין – עלי פילו מתוקים ממולאים בפירות יבשים

 עלי פילו מתוקים ממולאים בפירות יבשים

ואחרי שהבהרנו הנושא,
רוצו לקנות עלי פילו
תעבדו שבע דקות על השעון
ואם אתם שואלים איך מכינים את עלי הפילו ממולאים והקטלניים האלה .
פותחים את חבילת עלי הפילו ומכסים במגבת כי לעלי הפילו יש נטייה להתייבש.
כל פעם לוקחים דף פילו מניחים בצד עובדים עליו ובינתיים יתר הדפים מכוסים במגבת.
מערבבים בקערה את הסוכר החום עם הקינמון והאגוזים או הפיסטוקים.
מקלפים בעדינות דף פילו, עם מברשת מורחים עליו חמאה מומסת ועליו מפזרים שכבת סוכר קינמון ואגוזים.
לקחת עוד דף, להניח על הדף שהכנו, נכון, יש קצת “הרים וגבעות”,
לא להיבהל זה בסדר, למרוח חמאה מומסת ולפזר סוכר קינמון ואגוזים.
ככה שלוש פעמים, שלושה דפים אחד על גבי השני. עכשיו כל שנותר הוא לגלגל לנקניק ארוך.

עוד מתכונים לט"ו בשבט תמצאו כאן – מתכונים לט"ו בשבט

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – מתכונים לווטצ'אפ

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

!

עלי פילו מתוקים ממולאים בפירות יבשים

עלי פילו מתוקים ממולאים בפירות יבשים

 


עלי פילו מתוקים ממולאים בפירות יבשים

עלי פילו ממולאים בפירות יבשים

סוויט דולי
עלי פילו מתוקים ממולאים בפירות יבשים,עלי פילו ממולאים בסוכר בפיסטוקים עם סוכר חום וקינמון.
זמן הכנה 20 דקות
זמן בישול/אפייה 20 דקות
זמן כולל 40 דקות
סוג מנה מתכונים לעוגות
מטבח בישול ישראלי

מה צריך
  

  • 1 חבילה עלי פילו מופשרים
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 1 ביצה
  • 1 כוס סוכר חום
  • 1 כפית קינמון
  • 100 גרם אגוזים קצוצים או פיסטוקים קצוצים

איך מכינים
 

  • מחממים תנור ל – 180 מעלות.
  • פותחים את חבילת עלי הפילו ומכסים במגבת כי לעלי הפילו יש נטייה להתייבש.כל פעם לוקחים דף פילו מניחים בצד עובדים עליו ובינתיים יתר הדפים מכוסים במגבת.
  • מערבבים בקערה את הסוכר החום עם הקינמון והאגוזים או הפיסטוקים.
  • מקלפים בעדינות דף פילו, עם מברשת מורחים עליו חמאה מומסת ועליו מפזרים שכבת סוכר קינמון ואגוזים.
  • לקחת עוד דף, להניח על הדף שהכנו, נכון, יש קצת “הרים וגבעות”, לא להיבהל זה בסדר, למרוח חמאה מומסת ולפזר סוכר קינמון ואגוזים.
  • ככה שלוש פעמים, שלושה דפים אחד על גבי השני. עכשיו כל שנותר הוא לגלגל לנקניק ארוך.
  • אני מרחתי מעל חמאה מומסת, אחותי מרחה חמאה מומסת עם ביצה, מה שנותן גוון כהה יותר לבצק אחרי האפיה.
  • מניחים הגלילים בתבנית משומנת ולאפות כרבע שעה עד עשרים דקות עד שנעשה חום.
  • כשחותכים אותם לאחר האפיה, רעש פיצפוצי עלי הפילו כשהם נחתכים הורס וכשזה חם זה אפילו יותר קטלני.
  • בתיאבון
Keyword עלי פילו ממולאים בפירות יבשים

מה צריך בשביל עלי פילו מתוקים ממולאים בפירות יבשים?

1 חבילת’ עלי פילו מופשרת
50 גרם חמאה מומסת
למריחה על עלי הפילו – 1 ביצה  מעורבבת עם חמאה מומסת

המילוי:

כוס סוכר חום
כפית קינמון
100 גרם אגוזים קצוצים / פיסטוקים קצוצים

איך מכינים עלי פילו מתוקים ממולאים בפירות יבשים?

מחממים תנור ל – 180 מעלות.
פותחים את חבילת עלי הפילו ומכסים במגבת כי לעלי הפילו יש נטייה להתייבש.
כל פעם לוקחים דף פילו מניחים בצד עובדים עליו ובינתיים יתר הדפים מכוסים במגבת.
מערבבים בקערה את הסוכר החום עם הקינמון והאגוזים או הפיסטוקים.
מקלפים בעדינות דף פילו, עם מברשת מורחים עליו חמאה מומסת ועליו מפזרים שכבת סוכר קינמון ואגוזים.
לקחת עוד דף, להניח על הדף שהכנו, נכון, יש קצת “הרים וגבעות”, לא להיבהל זה בסדר, למרוח חמאה מומסת ולפזר סוכר קינמון ואגוזים.
ככה שלוש פעמים, שלושה דפים אחד על גבי השני. עכשיו כל שנותר הוא לגלגל לנקניק ארוך.
אני מרחתי מעל חמאה מומסת, אחותי מרחה חמאה מומסת עם ביצה, מה שנותן גוון כהה יותר לבצק אחרי האפיה.
מניחים הגלילים בתבנית משומנת ולאפות כרבע שעה עד עשרים דקות עד שנעשה חום.
כשחותכים אותם לאחר האפיה, רעש פיצפוצי עלי הפילו כשהם נחתכים הורס וכשזה חם זה אפילו יותר קטלני.

סופשבוע מלא בטוב חברימים!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?