מתכון לפסטרמה הודו בהכנה בייתית זה הכל של אחותי.
אחותי החוצפנית הרגה אותי השבוע לגמרי.
לא מספיק מלהטטת בין בית, עבודה, נכדים, חתונה,
בין לבין בשיחת טלפון זרקה לי:"הילדים טרפו את הפסטרמה שהכנתי"
"הפסטרמה שקנית התכוונת"
"הכנתי הכנתי"
"מה פירוש הכנתי? מה את מפעל לנקניקים?"
"פסטיוזה, זה כלום עבודה"
"את לא אמיתית נכון?! את הכנת פסטרמה??"
"נשבעת לך זה כלום עבודה!"
"כלום עבודה ועוד לא טעמתי ועוד לא פרסמתי בסוויט??"
"אמנוןןןןןןןןןןן"נשמעה שאגה "תיסע לאחותי ותביא לה את הפסטרמה שעשיתי היא לא מאמינה שהכנתי"
ואתם חושבים שאמנון לא התייצב עם הפסטרמה?
"דולי את חייבת לטעום זה יצא חלום!"
אין! אין על אחותי!!
אשקרה הכינה פסטרמה הודו בבית.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

אז תשמעו, גם אני חשבתי שלהכין פסטרמה בבית זה סיפור מהסרטים עד שהפסטיוזה סיפרה לי כמה קל להכין.
"בלילה תשימי את החזה הודו עם כל הרטבים בשקית ניילון ותעשי לחזה הודו מסג'.
לפני השינה, תהפכי את השקית שהרוטב יכסה את ההודו ובבוקר תאפי בתנור."
זהו. חסל סדר מאה גרם פסטרמה במעדניה, מהיום מכינים בבית וזה חלום!
תראו את הפרוסות איזה יפות הן הצטלמו
ועם פרוסת לחם טריה זה היה פשוט שוס!
פסטרמה הודו להכנה בייתית מהירות באחריות!
ויש גם פסטרמה מעוף נהדר רק ללחוץ כאן
חזה עוף בתנור פסטרמה ביתית
פסטרמה חזה עוף ביתית בתנור
מתכון קל להכנה ויש גם גירסה חריפה. מתכון טעים אש!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
ואם אתם מחפשים עוד מתכונים לעוף ובשר
הכל כאן – מתכונים לבשר ועוף
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
בואו17 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
מתכון לפסטרמה הודו בהכנה בייתית
מה צריך בשביל פסטרמה הודו בהכנה בייתית?
1 חזה הודו שלם
רבע כוס שמן זית
רבע כוס רוטב סויה
רבע כוס דבש
5 שיני שום כתושות
1 כף חרדל
1.5 כפות פפריקה מתוקה
רבע כפית פלפל שחור גרוס
איך מכינים פסטרמה הודו בהכנה בייתית?
בקערה מערבבים את כל המרכיבים ביחד.
שמים בשקית ניילון את כל הנוזלים ומכניסים פנימה את חזה ההודו.
סוגרים את השקית ומעסים את חזה ההודו עם הנוזלים.
שמים בקערה למשך לילה במקרר, לפני השינה תהפכו את השקית.
למחרת, לחמם תנור ל-200 מעלות.
להעביר את החזה הודו לתבנית עם הנוזלים ולאפות כעשר דקות.
אחרי כעשר דקות להנמיך ל – 180 מעלות ולהמשיך לאפות עוד כרבע שעה עד עשרים דקות.
כשמנמיכים את האש עם מברשת מרטיבים את חזה ההודו בנוזלים שבתבנית.
כשחזה ההודו מוכן, מוציאים מהתנור, מקררים ופורסים פרוסות דקות.
אפשר לשמור במקרר עד שבוע – יוצא חלום!