עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס שיקראו מעתה עוגיות חמאת בוטנים מהגיהנום

שתף
הדפסה
עוגיות חמאת בוטנים מהגיהנום עם שוקולד צ'יפס
מה צריך

200 גרם חמאה
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קוואקר מהירה
1/2 כוס סוכר חום
1 כוס חמאת בוטנים עם שברי בוטנים
1.5 כוס קמח
1 כוס פצפוצי שוקולד
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה

סוויט טיפ

אפשר להכין במיקסר אפשר לערבב ביד מה שתבחרו.
כמות: כ – 30 עוגיות

מה צריך

200 גרם חמאה
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קוואקר מהירה
1/2 כוס סוכר חום
1 כוס חמאת בוטנים עם שברי בוטנים
1.5 כוס קמח
1 כוס פצפוצי שוקולד
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה

סוויט טיפ

אפשר להכין במיקסר אפשר לערבב ביד מה שתבחרו.
כמות: כ – 30 עוגיות

עוגיות חמאת בוטנים מהגיהנום עם שוקולד צ'יפס

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס הכנתי השבוע אצל הבת שלי ומהיום יקראו עוגיות חמאת בוטנים מהגיהנום.

בדרך כלל כשאני אצל בתי הבכורה אני מכינה משהו.
כשאני מכינה משהו מתוק יש לי סושפית שתמיד עוזרת לי.
זו גם דרך נהדרת להעביר את הזמן, זה ממש זמן איכות שלי ושל זאת שקוראת לי מורמור.
יש לה את הסינר שהיא רצה לשים כשאנחנו מתחילות, הכסא שתהיה בגובה המתאים ומתחילות לעבוד.
היא מתייחסת לזה כל כך ברצינות שאני יותר נהנית מתמיד.
"היא שוברת הביצים יותר טוב ממני" נדהמה הבת השניה כשראתה את הקטנה בפעולה.

היא שוברת את הביצים, היא מוסיפה את הסוכר, אני עוזרת לה לערבב, תנסו תאמינו לי תענוג!

כעבור כמה שעות, העוגיות כבר עמדו על השיש, הגיע החתן שלי.
בטבעיות ניגש לשיש ולקח עוגיה.

נתתי לו בנימוס לסיים את הביס, שלא-יגיד-הפרעתי-לו-או-משו ושאלתי בתמימות "איך העוגיות?"
נתן בי מבט חודר, אני הפסקתי לנשום והוא אמר: "מהגיהנום".
תודה לאל. הנשימה הסדירה חזרה אלי.

למחרת קבלתי סמס מהילדה. "אימוש, העוגיות באמת מהגיהנום, אי אפשר להפסיק לאכול אותן"
ככה קבלו העוגיות את השם שלהם. עוגיות חמאת בוטנים מהגיהנום עם שוקולד צ'יפס.

אם אתם מחפשים עוד מתכונים עם חמאת בוטנים כאן – עוגיות שוקולד צ'יפס

איך מכינים עוגיות חמאת בוטנים מהגיהנום עם שוקולד צ'יפס?

כדי שהעוגיות יהיו ממש טעימות הוספתי גם קוואקר, שיבולת שועל.
אגב, הכנתי את אותן העוגיות עם קוואקר אבל הוספתי גם פצפוצי שוקולד
ואת המתכון תוכלו למצוא כאן – עוגיות שוקולד צ'יפס

ולעוד מתכונים של עוגיות רק ללחוץ כאן –  מתכונים לעוגיות 

מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים

 

עוגיות חמאת בוטנים מהגיהנום

מתכונים לעוגיות משלושה מצרכים בלבד כאן
מתכונים לעוגיות משלושה מצרכים בלבד

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – מתכונים לווטצ'אפ

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

ובפינתנו האם זה עובד אם מישהו אחר מכין – ווקשה:

עוגיות חמאת בוטנים מהגיהנום

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס


 

 

עוגיות חמאת בוטנים משלושה מרכיבים בלבד

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס

סוויט דולי
עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס שיקראו מעתה עוגיות חמאת בוטנים מהגיהנום
Prep Time 20 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 35 minutes
Course מתכון לעוגיות
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 200 גרם חמאה
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קוואקר
  • חצי כוס סוכר חום
  • 1 כוס חמאת בוטנים עם שברי בוטנים
  • 1 וחצי כוס קמח
  • 1 כוס פצפוצי שוקולד
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 כפית סודה לשתיה

Instructions
 

  • שמים החמאה, ביצים, סוכר בקערה ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את חמאת הבוטנים ופיצפוצי השוקולד ומערבבים.
  • הקווקר, הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה מערבבים הכל ביחד ומוסיפים לקערה בפעמיים.
    מערבבים עד שהקמח נעלם.
    העיסה מאד רכה לא להיבהל.
  • כדי ליצור את העוגיות נעבוד עם ידיים רטובות וכף. לוקחים כמות מהעיסה בעזרת כף, עם ידיים רטובות יוצרים כדורים. מניחים על נייר אפיה במרווחים, כי העוגיות משתטחות.
  • בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות מכניסים את התבנית. לאפות 10-12 דקות לא יותר. אפילו שהעוגיות נראות רכות זה בסדר, הן יתקשו בזמן הקירור. גם כשהן חמות הן טעימות מהגיהנום(:
Keyword עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס

סוויט טיפ: 
אפשר להכין במיקסר אפשר לערבב ביד מה שתבחרו.
כמות: כ – 30 עוגיות

מה צריך בשביל עוגיות חמאת בוטנים מהגיהנום?

200 גרם חמאה
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קוואקר מהירה
1/2 כוס סוכר חום
1 כוס פצפוצי שוקולד
1 כוס חמאת בוטנים עם שברי בוטנים
1.5 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה

איך מכינים עוגיות חמאת בוטנים מהגיהנום?

שמים החמאה, ביצים, סוכר בקערה ומערבבים היטב.
מוסיפים את חמאת הבוטנים ופיצפוצי השוקולד ומערבבים.
הקווקר, הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה מערבבים הכל ביחד ומוסיפים לקערה בפעמיים.
מערבבים עד שהקמח נעלם.
העיסה מאד רכה לא להיבהל.
כדי ליצור את העוגיות נעבוד עם ידיים רטובות וכף.
לוקחים כמות מהעיסה בעזרת כף, עם ידיים רטובות יוצרים כדורים.
מניחים על נייר אפיה במרווחים, כי העוגיות משטחות.
בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות מכניסים את התבנית.
לאפות 10-12 דקות לא יותר. אפילו שהעוגיות נראות רכות זה בסדר,
הן יתקשו בזמן הקירור.
גם כשהן חמות הן טעימות מהגיהנום(:

שבת מתוקה חברימים!!

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים