מתכון לעוגיות סנדויץ' שוקולד

מתכון לעוגיות סנדויץ' שוקולד, עוגיות משני מצרכים שמכינים בצ'יק ומחסלים בצ'אק

שתף
הדפסה
עוגיות סנדויץ' שוקולד
מה צריך

מתכון לבצק פריך:

1 כוס קמח
100 גרם חמאה
1 ביצה
קורט מלח – לשבירת המתיקות
2-3 כפות מים קרים

1 חבילת בצק פריך
1 צנצנת נוטלה

מה צריך

מתכון לבצק פריך:

1 כוס קמח
100 גרם חמאה
1 ביצה
קורט מלח – לשבירת המתיקות
2-3 כפות מים קרים

1 חבילת בצק פריך
1 צנצנת נוטלה

עוגיות סנדויץ' שוקולד

מתכון לעוגיות סנדויץ' שוקולד הוא מתכון חלומי שמכינים במהירות.
ולפעמים הדברים הכי טעימים הם אלה שהכי קלים.
הסתובבתי בסופר וראיתי עוגיות שקוראים להן "עוגיות מילן"
או עוגיות מילנו בשפת העם.
עוגיות דקות עם ממרח שוקולד ביניהן.
ישר נדלקתי ועפתי למקרר הבצקים.
מה תצטרכו בשביל העוגיות החלומיות האלה?
שני מצרכים!
בצק פריך מוכן ונוטלה. לא שלושה מצרכים – שניים! שני מצרכים.
מרדדים את הבצק הפריך ויוצרים עיגולים
ממלאים את העוגיות לאחר האפיה בכפית נוטלה
ותוך שעה לא נשארות עוגיות בקופסה.
הטריק של הכנת העוגיות,
יש לרדד את הבצק די דק ותקרצו את העיגולים,
עשר עד 12 דקות והעוגיות מוכנות,
אבל תשגיחו בזמן האפיה שלא ישרפו!
תשימו לב זה חשוב!

מתכון לעוגיות סנדויץ' שוקולד

אל תגידו שלא אמרתי, קל קל קל!
בטח שאתן יכולות להכין בצק פריך לבד
ואפילו דאגתי לכם למתכון למטה.

למתכונים נוספים לעוגיות לחצו  כאן – מתכונים לעוגיות

מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים

מתכונים לעוגיות משלושה מצרכים בלבד כאן
מתכונים לעוגיות משלושה מצרכים בלבד

מתכון לעוגיות סנדויץ' שוקולד

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

עוגיות סנדויץ' שוקולד

 

 

מה צריך בשביל עוגיות סנדויץ' שוקולד?

1 חבילת בצק פריך
1 צנצנת נוטלה

איך מכינים עוגיות סנדויץ' שוקולד?

מרדדים את הבצק הפריך לריבוע
קורצים עיגולים עם כוס
מרפדים תבנית אפיה עם נייר אפיה
מעבירים את העוגיות לנייר האפיה
אופים כעשר דקות עד 12 דקות ומשגיחים כל הזמן שלא ישרפו
מוציאים מהתנור, מקררים את העוגיות.
שמים על עוגיה כפית נוטלה ומכסים בעוגיה שניה.
נוגסים ביס, השוקולד קצת נוזל מהצדדים, לא מפסיקים ללקק
ומקללים את הרגע שהתחלנו עם הביסים.

 

ואם אתם מתעקשים להכין בצק פריך לבד – בבקשה:

מתכון לבצק פריך:
1 כוס קמח
100 גרם חמאה
1 ביצה
קורט מלח – לשבירת המתיקות
2-3 כפות מים קרים

מכינים ראשית את תחתית הבצק:
אפשר להכין במעבד מזון אולם אם אין אפשר להכין ידנית.

במעבד מזון יש לשים הקמח והמלח ולערבב.
להוסיף החמאה ולהפעיל בשניים, שלושה פולסים.
להוסיף ביצה ומים ולהפעיל עוד פעמיים.
הבצק מוכן.
מוציאים, מעבירים לניילון נצמד ומעבירים למקרר לקירור לחצי שעה.

חג שמח!

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים