עוגת תפוחים עם סוכר חום וקינמון

עוגת תפוחים עם סוכר חום וקינמון - קלה להכנה - מושלמת לאירוח, לצד כוס קפה ולפינוק של בני המשפחה בסוף השבוע

שתף
הדפסה
עוגת תפוחים עם סוכר חום וקינמון
מה צריך

4 תפוחים מקולפים, מגולענים ופרוסים לפרוסות דקות
2 כוסות קמח תופח
2 כוסות סוכר
2 ביצים
1/2 כוס שמן
כוס חלב
1/2 כוס מים רותחים
1/2 כפית קינמון
3/4 כוס סוכר חום

 2 כפות אבקת סוכר – לא חייבים

סוויט טיפ

אפשר להוסיף 50 גרם אגוזים להעשיר את הטעם.
אפשר להחליף את התפוחים בכל פרי אחרי. שזיפים, משמשים. את הסוכר החום השאירו אולם מציעה לוותר על הקינמון. 
במקום עוגת תפוחים עם סוכר חום וקינמון תהייה לכם עוגת פירות נהדרת!
ניתן לאפות בתבנית עגולה מס` 24, או 3 תבניות אינגליש קייק או תבנית מלבנית באורך 24 ס"מ.

מה צריך

4 תפוחים מקולפים, מגולענים ופרוסים לפרוסות דקות
2 כוסות קמח תופח
2 כוסות סוכר
2 ביצים
1/2 כוס שמן
כוס חלב
1/2 כוס מים רותחים
1/2 כפית קינמון
3/4 כוס סוכר חום

 2 כפות אבקת סוכר – לא חייבים

סוויט טיפ

אפשר להוסיף 50 גרם אגוזים להעשיר את הטעם.
אפשר להחליף את התפוחים בכל פרי אחרי. שזיפים, משמשים. את הסוכר החום השאירו אולם מציעה לוותר על הקינמון. 
במקום עוגת תפוחים עם סוכר חום וקינמון תהייה לכם עוגת פירות נהדרת!
ניתן לאפות בתבנית עגולה מס` 24, או 3 תבניות אינגליש קייק או תבנית מלבנית באורך 24 ס"מ.

עוגת תפוחים עם סוכר חום וקינמון

עוגת תפוחים עם סוכר חום וקינמון היא עוגה מפתיעה.
מפתיע אותי כל פעם מחדש, איך עוגות שאני "אוספת" אליהם מצרכים,
"מעיפה" לקערה, מתקתקת את עוגה ובום! יוצאת עוגה חלומית. ככה יצא לי עם עוגת התפוחים הזו.
עוגת תפוחים עם סוכר חום וקינמון.
מצאתי רינגים עם צורות בארון אמרתי יאללה בואי נשחק.
כשגמרתי לשחק והפרוסות עמדו ונחו להן העפתי אותן לתוך העוגה.

 

עוגת תפוחים עם סוכר חום וקינמון

על העוגה פיזרתי סוכר חום וקינמון,
בגלל שהתפוחים שקעו נוצרו "גבעות" קריספיות שפשוט דורשות להיאכל לא בצורה מסודרת.

עוגת תפוחים עם סוכר חום וקינמון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – מתכונים לווטצ'אפ

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

עוד מתכונים לראש השנה לחצו כאן
מתכונים לראש השנה

ואם אתם מעוניינים להצטרף
רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים

עוגת תפוחים עם סוכר חום וקינמון

עוגת תפוחים עם סוכר חום וקינמון

 

עוגת תפוחים עם סוכר חום וקינמון

עוגת תפוחים עם סוכר חום וקינמון

סוויט דולי
עוגת תפוחים עם סוכר חום וקינמון - קלה להכנה - מושלמת לאירוח, לצד כוס קפה ולפינוק של בני המשפחה בסוף השבוע
Prep Time 30 minutes
Cook Time 50 minutes
Total Time 1 hour 20 minutes
Course מתכונים לעוגות
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 4 תפוחים מקולפים, מגולענים ופרוסים לפרוסות דקות
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 2 כוסות סוכר
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס חלב
  • 1/2 כוס מים רותחים
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • 2 כפות אבקת סוכר (לא חובה)

Instructions
 

  • מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
  • מערבבים בקערה את הקמח והסוכר. מוסיפים את הביצים, השמן והחלב, ומערבבים. אחרי שהעיסה אחידה מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים פעם נוספת.
  • משמנים תבנית מרובעת ויוצקים את הבלילה לתוכה.
  • מטביעים את עיגולי התפוחים בעדינות בבלילה, חלק משאירים חשופים.
  • מערבבים את הקינמון והסוכר החום ביחד ומפזרים מעל העוגה.
  • מכניסים לתנור ואופים כ- 50 דקות. בודקים עם קיסם: מכניסים קיסם לעוגה – אם הקיסם יוצא יבש אפשר להוציא את העוגה מהתנור.
  • אחרי שהעוגה התקררה מפזרים מעל אבקת סוכר – לא חייבים.
  • הרי לכם עוגת תפוחים קלה להכנה שיוצאת עסיסית, אוורירית ונהדרת.
    תיהנו ובתיאבון
  • גירסה פרווה: להחליף את החלב- בחלב סויה או מיץ תפוזים.
Keyword עוגת תפוחים עם סוכר חום וקינמון

סוויט טיפ

אפשר להוסיף 50 גרם אגוזים להעשיר את הטעם.
ניתן לאפות בתבנית עגולה מס` 24,או 2 תבניות אינגלישקייק.

 

מה צריך לעוגת תפוחים עם סוכר חום וקינמון?

4 תפוחים מקולפים, מגולענים ופרוסים לפרוסות דקות
2 כוסות קמח תופח
2 כוסות סוכר
2 ביצים
1/2 כוס שמן
כוס חלב
1/2 כוס מים רותחים
1/2 כפית קינמון
3/4 כוס סוכר חום

 2 כפות אבקת סוכר – לא חייבים

איך מכינים את העוגה?
 מחממים את התנור ל- 180 מעלות.
מערבבים בקערה את הקמח והסוכר.
מוסיפים את הביצים, השמן והחלב, ומערבבים. אחרי שהעיסה אחידה מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים פעם נוספת.
משמנים תבנית מרובעת ויוצקים את הבלילה לתוכה.
מטביעים את עיגולי התפוחים בעדינות בבלילה, חלק משאירים חשופים.
מערבבים את הקינמון והסוכר החום ביחד ומפזרים מעל העוגה.
מכניסים לתנור ואופים כ- 50 דקות. בודקים עם קיסם: מכניסים קיסם לעוגה – אם הקיסם יוצא יבש אפשר להוציא את העוגה מהתנור.
אחרי שהעוגה התקררה מפזרים מעל אבקת סוכר – לא חייבים.
הרי לכם עוגת תפוחים קלה להכנה שיוצאת עסיסית, אוורירית ונהדרת.
תיהנו ובתיאבון (:
גירסה פרווה: להחליף את החלב- בחלב סויה או מיץ תפוזים.

.

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים