קציצות אורז פריכות עם בשר

קציצות אורז פריכות עם בשר, כדורי אורז מושלמים ופריכים מושלמים לאירוח

שתף
הדפסה
קציצות אורז פריכות עם בשר מושלמות לסוכה
מה צריך

2 כוסות אורז מבושל
1 כוס בשר טחון – אם נשאר לכם מהספגטי בולונוז
1 ביצה
מלח ופלפל שחור לטעם
חצי כוס פרורי לחם
קערה עם פרורי לחם לציפוי
שמן לטיגון

מה צריך

2 כוסות אורז מבושל
1 כוס בשר טחון – אם נשאר לכם מהספגטי בולונוז
1 ביצה
מלח ופלפל שחור לטעם
חצי כוס פרורי לחם
קערה עם פרורי לחם לציפוי
שמן לטיגון

קציצות אורז פריכות עם בשר מושלמות לסוכה

קציצות אורז פריכות עם בשר נהדרות! נשאר לכם אורז? נשאר לכם בשר טחון מהבולונוז? תערבבו הכל ביחד, תוסיפו תבלינים, תעטפו בפרורי לחם ויש לכם יופי של ביסים טעימים.

סיפרתי לא פעם שאני משתגעת על אורז.
הבעייה שאצלנו מכינים אורז בכמויות גדולות ותמיד נשאר סיר עם אורז.
זה מה שקרה אחרי ארוחת שבת.
נשאר אורז, נשאר בולונז וכמו שאני מכירה את החבר'ה שלי
כשהם יבואו לאכול יגידו לי "זה אורז חדש?"
רק מהשאלה הלב שלי יתמלא פחד, כי ככה זה היום ההורים פוחדים מהילדים שלהם. אני שומעת את זה מכל עבר ולכן אפילו לא מתווכחת. זה מצחיק, כי לכאורה זה אמור להיות הפוך, אבל היום הזמנים אחרים.

בואו לעקוב אחרי באינסטגרם
האינסטגרם של סוויט

אז רימיתי אותם.
לקחתי אורז שנשאר, בולונז שנשאר, ערבבתי
ציפיתי בפרורי לחם
והן יצאו פשוט נהדרות. ביסים קטנים וטעימים.
אחרי הטיגון הן קריספיות ועם רוטב חמוץ מתוק הן פשוט נפלאות!

קציצות אורז פריכות עם בשר מושלמות לסוכה

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

בואו לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

פומפיה למטבח

קציצות אורז פריכות עם בשר מושלמות לסוכה

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן82– מתכונים לווטצ'אפ

 

מחפשים עוד מתכונים לאורז ? בבקשה
מתכונים לאורז

 

אתם מוזמנים לקהילת האוכל – אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

קציצות אורז פריכות עם בשר מושלמות לסוכה

קציצות אורז פריכות עם בשר

 

קציצות אורז פריכות עם בשר מושלמות לסוכה

קציצות אורז פריכות עם בשר

סוויט דולי
נשאר לכם אורז משבת? בואו תכינו קציצות פריכות
Prep Time 20 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 50 minutes
Course מתכונים לאורז
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 2 כוסות אורז מבושל
  • 1 כוס בשר טחון
  • 1 ביצה
  • 1 כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • 1 ביצה
  • 2 כוסות פירורי לחם
  • שמן לטיגון

Instructions
 

  • מערבבים את האורז עם הבשר לעיסה אחידה
  • מוסיפים ביצה, מלח ופלפל, חצי כוס פירורי לחם ויוצרים עיסה אחידה.
  • יוצרים לביבות ומצפים את הלביבות בפרורי הלחם שבקערית
  • מטגנים קלות משני הצדדים
  • מצרפים לזה ליד רוטב חמוץ מתוק ואתם מסודרים!

גרסת אפייה

  • יוצרים קציצות מצפים בפירורי לחם
  • מצפים תבנית בנייר אפייה
  • משמנים את נייר האפייה
  • מניחים את הקציצות על גבי הנייר
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הקציצות ואופים כעשרים דקות עד שהן משחימות.
  • מגישים עם רוטב חמוץ מתוק או מה שאוהבים. בתיאבון.
Keyword קציצות אורז פריכות עם בשר

 

2 כוסות אורז מבושל
1 כוס בשר טחון – אם נשאר לכם מהספגטי בולונוז
1 ביצה
מלח ופלפל שחור לטעם
חצי כוס פרורי לחם
קערה עם פרורי לחם לציפוי
שמן לטיגון

איך מכינים הקציצות אורז פריכות עם בשר מושלמות לסוכה?

מערבבים את האורז עם הבשר לעיסה אחידה.
מוסיפים ביצה, מלח ופלפל ואת פרורי הלחם
ויוצרים עיסה אחידה.
יוצרים לביבות ומצפים את הלביבות בפרורי הלחם שבקערית.
מטגנים קלות משני הצדדים.
זה פשוט מעולה!
מצרפים לזה ליד רוטב חמוץ מתוק ואתם מסודרים!
יופי של קציצות אורז פריכות עם בשר מושלמות לסוכה.

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים