קציצות בשר מטוגנות רכות ועסיסיות הן קציצות של אהבה.
אלוהים איך אבא שלי אהב קציצות מטוגנות.
כשהיה מתקשר לאחותי ושומע שהיא מטגנת קציצות
"תכיני לי בקופסה, אני מגיע אליך עכשיו!"
אין על קציצות מטוגנות שיוצאות מהמחבת.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון? בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
במשך השנים אחותי עברה להכין קציצות מטוגנות מבשר הודו אדום,
אני נשארתי עם קציצות בקר מטוגנות.
הילדים יכולים לקחת ביס אחד ולהגיד מיד אלה הקציצות של אחותי או שלי.
לכל אחת יש את היד שלה, לכל אחת התיבול שלה.
כשהילדים היו קטנים, הבת שלי לא אהבה פטרוזיליה בקציצות ומאז נעלמה הפטרוזיליה בקציצות.
כשאני מכינה קציצות תמיד רק מלח, פלפל שחור ושום כתוש.
אם בעלי מכין את הקציצות, הקציצות יהיו מתובלות עם מיטב התבלינים.
וכמו שהילדים יודעים להבחין בין הקציצות שלי ושל אחותי,
ישר בביס הראשון יגידו, אבא הכין את הקציצות השבוע.
אבל תמיד תמיד קציצות בשר טחון מטוגנות נגמרות ראשונות.
למטה יש מתכון לקציצות בשר מטוגנות.
השבוע הכנתי קציצות מטוגנות וגם מרק עגבניות,
העברתי חלק מהקציצות למרק – היה נהדר.

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו30 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
השבוע מגישה לכם מתכון לקציצות בשר מטוגנות רכות ועסיסיות, מתובלות.
קציצות בשר עסיסיות, קציצות בשר רכות
אם אתם מחפשים קציצות מטוגנות לילדים
הגעתם למקום הנכון. הילדים יטרפו את קציצות הבשר האלה.
וכן , אלה קציצות בשר מטוגנות עם פירורי לחם.

אגב, אם אנחנו בענייני טיגון, מזמן כבר עברתי לטגן קציצות עם נייר אפייה על המחבת
אז בכתבה תוכלו לקרא על טיגון שניצל זה בדיוק אותו דבר עם הקציצות
וכל הג'יפה של הלכלוך הולכת לפח. הנה תקראו כאן
איך לטגן שניצל עם נייר אפייה בלי לכלוך
איך לטגן שניצל עם נייר אפייה בלי לכלוך, בלי לשטוף מחבת מלוכלך,
הטריק שעושה לנו חיים קלים
לעוד מתכונים עם בשר לחצו כאן – מתכונים לבשר ועוף
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן –
אתם מוזמנים לקהילת האוכל – אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
קציצות בשר מטוגנות רכות ועסיסיות
מה צריך בשביל קציצות בשר מטוגנות רכות ועסיסיות?
1 קילו בשר הודו אדום טחון
2 ביצים
1 בצל טחון
5-6 שיני שום כתושות
1 חבילה פטרוזיליה (מהסופר)
1 חבילה כוסברה (מהסופר)
מלח, פלפל שחור – לפי הטעם
כפית פפריקה אדומה מתוקה
חצי כפית פפריקה חריפה
חצי כוס פירורי לחם
שמן לטיגון
איך מכינים קציצות בשר מטוגנות רכות ועסיסיות?
שמים בקערה אחת את כל החומרים ומתחילים לערבב.
בודקים אם חסר מלח או פלפל
וגם אם התערובת רכה מדי מוסיפים עוד כף פרורי לחם.
יוצרים קציצות.
מחמים מחבת עם שמן, כשהשמן רותח מכניסים פנימה את הקציצות,
אחרי כמה דקות הופכים לצד השני,
מטגנים עוד מספר דקות ועם כף מחוררת מעבירים לצלחת הגשה.
בתיאבון אהובות ואהובים!