מתכון לפרגיות ברוטב טריאקי הכנתי אחרי שהסתובבתי בסופר וראיתי
במקרר הבשרים את מגשי הפרגיות.
בשבוע שעבר מישהי שאלה אותי על מתכון לפרגיות וישר חשבתי עליה.
אני אוהבת כשאתם מבקשים ממני מתכונים, זה נותן לי השראה.
הטריק הכי חשוב כשמכינים פרגיות זה לנקות את הפרגיות משומן,
כל היתר קל-קל.
במסגרת הטלפונים היומיים של "אמא, יש משהו לאכול?"
טעמו וחיסלו את הסיר כמה שהיה טעים.
אפילו זה שטעים אומר "לא חריף, לא פיקנטי" חיסל ועוד אוסיף ואמר
"אשתי הפעם יצא לך ממש טעים".
היידה, אחרי מחמאות כאלה מה צריך עוד חוץ מללכת ולהכין את הפרגיות?
אני התחלתי עם טיגון בצל עד לקבלת גוון שחום.
מוסיפים את הפרגיות לסיר ומטגנים היטב את הפרגיות,
מוסיפים את הרטבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים,
תאמינו לי עשר דקות ויש לכם ארוחה נהדרת!
נרשמתם כבר לקבוצת הווטצ'אפ למתכונים?
בואו – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
לעוד מתכונים עם בשר לחצו כאן – מתכונים לבשר ועוף
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן –
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
הגשתי את הפרגיות על מג'דרה
הרוטב של הפרגיות הרטיב עם האורז
וזו היתה הצלחה נהדרת.
תנסו, מומלץ בחום.
מתכון לפרגיות ברוטב טריאקי
מה צריך בשביל מתכון לפרגיות ברוטב טריאקי?
500 גרם פרגיות נקיות משומן
1 בצל קצוץ לריבועים
4-5 כפות שמן זית
חצי כוס רוטב טריאקי
2 כפות סויה
3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור גרוס
איך מכינים מתכון לפרגיות ברוטב טריאקי?
מנקים את הפרגיות וחותכים לחתיכות.
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד קבלת גוון חום.
מכניסים את ריבועי הפרגיות ומטגנים את הפרגיות מכל הצדדים.
מטגנים כחמש עד שבע דקות עד שהפרגיות די שחומות.
מוסיפים את כל התבלינים: את רוטב הטריאקי, רוטב סויה, שום מלח ופלפל,
יוצקים לסיר, מערבבים הכל ביחד ומביאים לרתיחה.
לאחר שהסיר רתח, מנמיכים את האש ומבשלים כשבע דקות נוספות.
מכבים ומגישים עם אורז לבן או מג'דרה.
מצויין וטעים!