עוגה בחושה אגוזים וקינמון הכנתי
למרות שיש לי מתכון לעוגת אגוזים וקינמון עם כמעט 50 אלף צפיות ביוטיוב!
זו העוגה המושלמת לקפה או לתה. עוגת קינמון ואגוזים היא עוגה של פעם.
הפעם הכנתי עוגת אגוזים וקינמון בצורה שונה וזה מה שנותן לה את המרקם
והטעם ההורס שלה.
הכנתי תערובת של עוגה בחושה ומהתערובת הוצאתי 4 כפות גדושות
אותן ערבבתי עם סוכר אגוזים וקינמון.
מחצית מהכמות של העוגה שמתי בתבנית
שכבה נוספת מעורבבת עם אגוזים סוכר וקינמון באמצע
שכבה נוספת של תערובת עוגה רגילה
מעל תערובת עם הסוכר קינמון ואגוזים
ומעל פיזרתי עוד קצת סוכר קינמון ואגוזים שיהיה לנו טעים בפה.
עוגה שוס!
ככה היא עוגת אגוזים וקינמון לפני שנכנסה לתנור.
בבקשה
עוגה בחושה אגוזים וקינמון מושלמת!

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוד מתכונים לעוגות בחושות לחצו כאן
עוגות בחושות
ואם אתם מעוניינים להצטרף
רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

עוגה בחושה אגוזים וקינמון
עוגה בחושה אגוזים וקינמון
סוויט דוליIngredients
- 200 גרם נטורינה – בטמפרטורת החדר
- 1/2 כוס סוכר
- 3 ביצים
- 1 שמנת חמוצה 15%
- 2 כוסות קמח תופח
לתערובת
- 1/2 כוס סוכר חום כהה
- 1 כפית קינמון
- 100 גרם אגוזי מלך קצוצים
- אבקת סוכר
Instructions
- שמים במיקסר את הנטורינה רכה עם הסוכר ומקציפים. אחרי כחמש דקות מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה. מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבלים הכל ביחד. מוסיפים את הקמח ומערבלים.י ש לנו בלילה די סמיכה וזה יופי.
- מוציאים מבלילה 4 כפות גדושות ושמים בצד. את הבלילה שהוצאנו מערבבים עם האגוזים, סוכר חום וקינמון.
- מעבירים מחצית הכמות שבמיקסר לתבנית אפיה מוסיפים מעל חצי מהבלילה שהכנו עם עם האגוזים, סוכר חום וקינמון. שמים את החצי השני של הבלילה ללא התערובת ומפזרים מעל את התערובת של עם האגוזים, סוכר חום וקינמון. וככה שיהיה מעניין בפה, תפזרו מעל עוד קצת אגוזים טחונים, סוכר חום וקינמון.
- ככה יש לנו שכבות של בצק ושכבות שיוצרות בפה ביסים מופלאים! בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כחמישים דקות עד שמכניסים קיסם רואים שהוא יבש ומוציאים את העוגה מהתנור.
- מפזרים מעל אבקת סוכר.
- עוגה מושלמת לשבת!
סוויט טיפ:
הכמות מתאימה ל-2 תבניות אינגליש קייק
או תבנית 24
חצי כוס סוכר
3 ביצים
1 שמנת חמוצה 15%
2 כוסות קמח תופח
לתערובת
1 כפית גדושה קינמון
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
אבקת סוכר לפיזור על העוגה.איך מכינים עוגה בחושה אגוזים וקינמון??
שמים במיקסר את הנטורינה רכה עם הסוכר ומקציפים.
אחרי כחמש דקות מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה.
מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבלים הכל ביחד.
מוסיפים את הקמח ומערבלים.
יש לנו בלילה די סמיכה וזה יופי.
מוציאים מבלילה 4 כפות גדושות ושמים בצד.
את הבלילה שהוצאנו מערבבים עם האגוזים, סוכר חום וקינמון.
מעבירים מחצית הכמות שבמיקסר לתבנית אפיה
מוסיפים מעל חצי מהבלילה שהכנו עם עם האגוזים, סוכר חום וקינמון.
שמים את החצי השני של הבלילה ללא התערובת
ומפזרים מעל את התערובת של עם האגוזים, סוכר חום וקינמון.
וככה שיהיה מעניין בפה, תפזרו מעל
עוף קצת אגוזים טחונים, סוכר חום וקינמון.
ככה יש לנו שכבות של בצק ושכבות שיוצרות בפה ביסים מופלאים!
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית
ואופים כחמישים דקות עד שמכניסים קיסם רואים שהוא יבש
ומוציאים את העוגה מהתנור.
מפזרים מעל אבקת סוכר.
עוגה מושלמת לשבת!
