נקניק שוקולד עם ביסקויטים מגיע עם סיפור מצחיק.
יש לי חברה, קוראים לה ענבר והיא אלופה בליצור תכשיטים מהממים אבל בואו נגיד,
שאפייה הוא לא הצד החזק שלה.
נפגשנו לפני כמה זמן באירוע בוקר ותוך כדי המון צחוקים,
אמרה שהיא הכינה לשבת "כלב קר".
באינסטגרם שלי, תוכלו לראות את המפגש והצחוקים,
מה? אתם עדיין לא עוקבים אחרי באינסטוש? בואו-בואו לעקוב עכשיו!
תראו שם שידורים בלייב שלא רואים בשום מקום אחר.
בקיצור, בהתחלה הייתי בטוחה ששמעתי לא טוב אבל אחרי זה,
עשיתי סקר וכמובן שמתוך עשר נשים, שמונה לא ידעו מה זה כלב קר.
ענבר יידעה אותנו, שכלב קר, היא קוראת לנקניק השוקולד.
המאכל של פעם, שהיינו משתגעים עליו בתור ילדים
היא קוראת לו כלב קר!
אז אני לא יודעת איך ענבר מכינה כלב קר,
אבל באמת הכי מתאים לקיץ הזה נקניק שוקולד עם ביסקויטים
המאכל האהוב על הילדים.
כדורי שוקולד בצורת נקניק ארוך, תכלס כדורי שוקולד בצורת נקניק,
שפורסים לפרוסות ומחסלים ביס אחרי ביס.
הכי קל הכנה והכי טעים. ניתן להכין גם עם הילדים.

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מתכון לכדורי שוקולד צבעוניים תמצאו כאן – כדורי שוקולד צבעוניים
ואם אתם מחפשים עוד מתכונים לילדים כאן – מתכונים לילדים
עוד מתכונים לעוגות שוקולד תמצאו כאן
עוגות שוקולד
ואם אתם מעוניינים להצטרף
רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

נקניק שוקולד עם ביסקויטים
מה צריך בשביל נקניק שוקולד עם ביסקויטים?
250 גרם ביסקויטים בטעם שוקולד – שרוול של פתי בר
100 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות נוטלה
חצי כוס חלב
1 שמנת מתוקה – 250 גרם
לקישוט:
פירורי קוקוס
איך מכינים נקניק שוקולד עם ביסקויטים?
טוחנים בבלנדר את הפתי בר או שוברים עם פטיש שניצלים.
שמים בצלחות שוקולד, שמנת מתוקה, חלב, נוטלה ושמים במיקרו, ממיסים ומערבבים.
שופכים השוקולד לבלנדר לפירורי הפתי בר, מפעילים לסיבוב או שניים עד שהכל מתערבב.
אם עדיין הבלילה רכה, לשים במקרר את הקערה לחצי שעה.
מוציאים מהמקרר, פורסים נייר אפייה על משטח עבודה
מעבירים את הבלילה לנייר אפייה או ניילון נצמד ויוצרים נקניק ארוך.
מגלגלים את נייר האפייה ועם הידיים ומחליקים את הנייר.
מכניסים למקרר לעוד כחצי שעה.
מוציאים מצפים בקוקוס, פורסים פרוסה אחרי פרוסה ומתענגים.
ניתן לשמור במקפיא, אפשר במקרר,
לא מאמינה שתצליחו לשמור במקרר כי הוא יתחסל.
שיהיה קיץ טעים!