קליפות תפוזים מסוכרות ממכרות

קליפות תפוזים מסוכרות ממכרות וחלומיות

שתף
הדפסה
קליפות תפוזים מסוכרות ממכרות
מה צריך

קליפות מ-3 תפוזים
כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
חצי כוס מים

סוויט טיפ

לאחר שמייבשים את קליפות התפוזים אפשר להשאיר אותן ככה.
ניתן לזרות עליהן סוכר וניל ואלוהים כמה שזה שוס!
ניתן לצפות עם שוקולד מריר – זו אזהרת התמכרות!

מה צריך

קליפות מ-3 תפוזים
כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
חצי כוס מים

סוויט טיפ

לאחר שמייבשים את קליפות התפוזים אפשר להשאיר אותן ככה.
ניתן לזרות עליהן סוכר וניל ואלוהים כמה שזה שוס!
ניתן לצפות עם שוקולד מריר – זו אזהרת התמכרות!

קליפות תפוזים מסוכרות ממכרות

קליפות תפוזים מסוכרות ממכרות מכינים בקלות, הן ממכרות, זו אזהרה! יש לכם תפוזים בבית? יש סוכר? יופי.
ברוכים הבאים למחלקת הנשנושים הממכרים. לכולנו עכשיו יש המון תפוזים בבית ולהכין קליפות תפוזים מסוכרות
זה פשוט קל! לכבוד ט"ו בשבט יהיה לכם קינוח חדש ונהדר.
הכנתי לכם הסבר מדוייק איך מכינים.

בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויט

חותכים את קליפות התפוזים לרצועות דקות

קליפות תפוזים מסוכרות ממכרות

שמים בסיר עם מים ומרתיחים.
כל פעם מסננים את קליפות התפוזים, ממלאים שוב ומרתיחים
זה כדי להוציא את המרירות מהקליפות.
אחרי שלוש פעמים, מסננים את המים מוסיפים סוכר ומבשלים
עד שהסוכר נהפך לסירופ והקליפות רכות.
קליפות תפוזים מסוכרות ממכרות

משאירים לילה על תבנית אפייה לייבוש
ולא מתפלאים אם בבוקר מוצאים חצי כמות(:

קליפות תפוזים מסוכרות ממכרות
אפשר לצפות גם עם שוקולד מריר
הו! זו בכלל אזהרת התמכרות
קליפות תפוזים מסוכרות ממכרות

גם להשאיר בצנצנת באמצע הבית זה לא רעיון כזה טוב
כי כל הזמן עוברים וטועמים.
קליפות תפוזים מסוכרות ממכרות

מחפשים מתכונים נוספים לט"ו בשבט?
בבקשה – מתכונים לט"ו בשבט

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

ואם אתם מעוניינים להצטרף
בואו69 – רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים

קליפות תפוזים מסוכרות ממכרות

קליפות תפוזים מסוכרות ממכרות


 

 

 

קליפות תפוזים מסוכרות ממכרות

סוויט דולי
איך מכינים קליפות תפוזים ממכרות וחלומיותשתףהדפסהשמור מתכוןמתכונים דומים
Prep Time 20 minutes
Cook Time 1 hour 30 minutes
Total Time 1 hour 50 minutes
Course קליפות תפוזים מסוכרות ממכרות
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 1 כוס סוכר
  • קליפות מ 3 תפוזים
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • חצי כוס מים

Instructions
 

  • שוטפים את התפוזים היטב ומקלפים.
  • פורסים את התפוזים לרצועות דקות. שמים את רצועות התפוזים בסיר גדול עם מים, מרתיחים, שופכים את המים וחוזרים על הפעולה שלוש פעמים, להסרת המרירות מהקליפות.
  • פעם האחרונה מסננים את קליפות התפוזים מהמים, מוסיפים לקליפות התפוזים חצי כוס מים, כוס סוכר ושקית אחת של סוכר וניל, ומבשלים על אש נמוכה כשעה עד שעה וחצי.
  • הסוכר יהפך לנוזל סמיך ולאט לאט הקליפות ישנו את צבען.
  • בשלב הזה מתחילים לטעום אם הן נעשו רכות ואלוהים כמה שהן טעימות! כשהקליפות רכות, מוציאים עם מזלג אחת אחת ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה ליבוש.
  • לא לזרוק את הרוטב שנשאר הוא מעולה להרטיב עוגות.
  • לצפות תבנית תנור עם נייר אפיה, מפזרים את הקליפות על הנייר. משאירים לילה על התבנית במטבח לייבוש, ואם אתם מתעוררים בבוקר ומגלים שיש רק חצי תבנית, אל תתפלאו.
  • להעביר לקופסה סגורה.
  • אפשרויות נוספות:
  • אפשר לפזר עליהן סוכר וניל אלוהים איזה ריח זה גורם כשפותחים את הקופסה.
  • אפשר להמיס שוקולד ולצפות וזה בכלל ממכר.
    להמיס מאה גרם שוקולד מריר עם כף שמן במיקרו, לערבב ולצפות את הקליפות תפוזים.
  • שיהיה לכם ממש טעים אהובות ואהובים!
Keyword ריבות

סוויט טיפ:
לאחר שמייבשים את קליפות התפוזים אפשר להשאיר אותן ככה.
ניתן לזרות עליהן סוכר וניל ואלוהים כמה שזה שוס!
ניתן לצפות עם שוקולד מריר – זו אזהרת התמכרות!

מה צריך לקליפות תפוזים מסוכרות ממכרות?

קליפות מ-3 תפוזים
כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
חצי כוס מים

איך מכינים קליפות תפוזים מסוכרות ממכרות?

שוטפים את התפוזים היטב ומקלפים.
פורסים את התפוזים לרצועות דקות.
שמים את רצועות התפוזים בסיר גדול עם מים,
מרתיחים, שופכים את המים וחוזרים על הפעולה שלוש פעמים,
להסרת המרירות מהקליפות.
בפעם האחרונה מסננים את קליפות התפוזים מהמים,
מוסיפים לקליפות התפוזים חצי כוס מים, כוס סוכר ושקית אחת של סוכר וניל,
ומבשלים על אש נמוכה כשעה עד שעה וחצי.
הסוכר יהפך לנוזל סמיך ולאט לאט הקליפות ישנו את צבען.
בשלב הזה מתחילים לטעום אם הן נעשו רכות ואלוהים כמה שהן טעימות!
כשהקליפות רכות, מוציאים עם מזלג אחת אחת ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה ליבוש.
לא לזרוק את הרוטב שנשאר הוא מעולה להרטיב עוגות.
לצפות תבנית תנור עם נייר אפיה, מפזרים את הקליפות על הנייר.
משאירים לילה על התבנית במטבח לייבוש,
ואם אתם מתעוררים בבוקר ומגלים שיש רק חצי תבנית,
אל תתפלאו.
להעביר לקופסה סגורה.
אפשרויות נוספות:
אפשר לפזר עליהן סוכר וניל אלוהים איזה ריח זה גורם כשפותחים את הקופסה.
אפשר להמיס שוקולד ולצפות וזה בכלל ממכר.
להמיס מאה גרם שוקולד מריר עם כף שמן במיקרו, לערבב ולצפות את הקליפות תפוזים.
שיהיה לכם ממש טעים אהובות ואהובים!

 

 

 

 

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים