חצ'פורי עם גבינות בעשר דקות, מהיר הכנה טעים אש. בימים אלה, שכל פעם הלב מתכווץ מהחדשות, כשאני מעדיפה לא לשמוע יותר, אני מחפשת אוכל לנשמה והחצ'פורי הוא מתכון נהדר. חצ'פורי עם גבינות וביצה הוא מאכל מהמטבח הגיאורגי. בצק שמרים ממולא בגבינות עם ביצה. אחרי האפייה בתנור, הגבינה נמסה וטובלים את הבצק האפוי בגבינות ובביצה ואומרים ואו זה טעיםםם אש!
גם לא צריך לעבוד קשה וגם יש לכם ארוחת ערב נהדרת לילדים מצאתי לכם טריק להכין חצ'פורי בעשר דקות טעים אש!
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם שלי –
האינסטגרם של סוויטדולי
פותחים את המקרר, מוציאים את הבצק פיצה של "שימרית", שאין צורך להפשיר, הוא מוכן להכנה, הוא מגיע עם נייר אפייה שהיתרון שלו הברור, שמים את הבצק עם נייר האפייה על התבנית, מכינים את החצ'פורי ותוך עשר דקות החצ'פורי בתנור.
החצ'פורי זו גם הזדמנות נהדרת לפעילות יחד עם הילדים. לא צריך ללוש בצק, לא צריך לחכות, לא צריך להתפיח שום דבר!
מוציאים בצק מהמקרר, עשר דקות והחצ'פורי המושלם הזה מוכן והכי חשוב – טעים אש!!
כדי שתוכלו לראות איך הכנתי בדיוק, יש סרטון קצר. בואו.
אם ויתרתם על הסרטון אספר לכם שזה פשוט קל.
מרדדים בצק ומכינים את החצפורי.
הכנתי בשתי שיטות.
אחת, פשוט מילאתי את הבצק והידקתי בקצוות.
ואז חשבתי למה לא לפנק את הילדים יותר?
מרחתי שכבת גבינות על הבצק, קיפלתי את הבצק,
רידדתי שוב והכנתי שוב חצפורי.
תוכלו לראות לפי התמונה שהבצק פה יותר עבה,
כי הוא מלא בגבינות בתוך הבצק.
החצ'פורי יצאו מושלמים!
זהו הבצק המושלם לחצ'פורי,
לא צריך להתעסק עם בצק שמרים
הבצק פשוט מעולה!
לעוד מתכונים לארוחת ערב
לחצו כאן – מתכונים לארוחת ערב
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
במבצע ל – 48 שעות בלבד
10% הנחה על כל האתר

מזמינה אתכם להנות מ10% הנחה
על כל התכשיטים באתר Out-Dare
של המעצבת מורן לאון
לרכישה??
www.out-dare.com
לקבלת ההנחה הקלידו קוד קופון:
israel123
להזמנות ניתן גם ליצור קשר בווצאפ/טלפון
050-5730923
ארוחת הערב שלכם מוכנה
חצ'פורי עם גבינות בעשר דקות
המתכון בשיתוף שימרית
חצ'פורי עם גבינות בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק פיצה של שימרית
- 1 כוס גבינה צהובה מוגרדת
- 1 כוס מוצרלה מגורדת
- 2 ביצים
- 4 חלמונים
Instructions
- מוציאים מהמקרר את הבצק הפיצה של שמרית.
- פותחים על נייר האפייה בתוך תבנית
- מחלקים את הבצק לארבע חלקים שווים, פורסים עם סכין לאורך
- מכינים את התערובת רק עם ביצה אחת ומורחים על הבצק
- מקפלים את הבצק, מהדקים את הקצוות
- מורחים ביצה טרופה על הבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות
- כשהתנור חם מכניסים את החצפורי ואופים כרבע שעה
- אחרי רבע שעה מוציאים, מחליקים פנימה לכל חצ'פורי ביצה
- אופים עוד עשר דקות, מוציאים ומחסלים!!
- שיטה נוספת
- מרדדים את הבצק, מורדים שכבת מילוי של גבינות
- מקפלים את הבצק עם הגבינות בפנים, מרדדים שוב
- וממשיכים בהכנת החצ'פורי כרגיל. בתיאבון!

