פרגיות אורז וירקות בסיר אחד הוא התבשיל שלכם לשבת!
איך שאני התאהבתי בסירים האלה, שממלאים אותם במלא דברים וככה יש לנו סיר אחד שהוא גם ארוחה שלמה.
היום, יש לנו פרגיות עם אורז, תפוחי אדמה, וגזר שמבשלים בסיר אחד.
להכין פרגיות, אורז וירקות בסיר אחד זה לא סתם מתכון, זו ארוחה שלמה.
תארו לכם, כל הארוחה המלאה, המזינה והכי טעימה שיש, מתבשלת לה יחד באותו סיר! זה אומר פחות כלים לשטוף – הללויה! , פחות התרוצצויות בין סירים ומחבתות, ויותר זמן פנוי לכם. פשוט זורקים הכל פנימה, נותנים לזה להתבשל, והקסם קורה מעצמו.
מתחילים את הבישול שלנו עם חיתוך הירקות לקוביות,
מטגנים את הירקות בסיר עם שמן ותבלינים שיקבלו צבע וטעם.
מוציאים את הירקות מהסיר ובאותו הסיר מטגנים את הפרגיות.
אחרי הטיגון, מוסיפים את הירקות, מוסיפים אורז, מים ושלום על ישראל! יש לנו ארוחה שלמה בסיר אחד.
עוד מתכונים לעוף תמצאו כאן
מתכונים לעוף
מנדולינה משולבת שמונה ב – 1

לפרטים ורכישה
מנדולינה משולבת שמונה ב – 1
מחפשים עוד מתכונים לארוחות בסיר אחד?
בבקשה רק ללחוץ כאן – מתכונים לארוחות בסיר אחד
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו87 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
כל טעם משלים את השני, ויוצר הרמוניה שאפשר רק לחלום עליה בבישול נפרד. כל כף היא פיצוץ של עסיסיות, רכות וניחוחות משגעים!

פרגיות אורז וירקות בסיר אחד
פרגיות אורז וירקות בסיר אחד
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם פרגיות חתוכות לריבועים
- 5 כפות שמן זית
- 4 תפוחי אדמה חתוכים לריבועים
- 3 גזרים
- 3 שיני שום
- חצי כוס רוטב סויה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 2 כפות פפריקה אדומה
- 1 כוס אורז
- 3 כוסות מים
Instructions
- יוצקים שמן לסיר מוסיפים פפריקה אדומה, שיני שום ומערבבים שתי דקות
- מוסיפים את קוביות הירקות ומטגנים הכל ביחד כחמש עד שבע דקות,עד שהירקות מקבלים צבע.
- מוציאים את הירקות, מוסיפים עוד קצת שמן זית
- ולאותו הסיר מכניסים את קוביות הפרגיות.
- מוסיפים את רוטב הסויה כדי שהפרגיות יקבלו את הטעם של הסויה, ומטגנים מספר דקות.
- מוסיפים לסיר עם הפרגיות את הירקות, שופכים מעל אורז, מוסיפים מים רותחים, מוסיפים מלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה.
- לאחר שהסיר רתח, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה עד שהאורז מוכן.
- מורידים מהאש, פותחים את המכסה, מכסים את הסיר במגבת מטבח, סוגרים בחזרה ונותנים לאדים לעשות את העבודה כדי שהאורז שלכם יהיה אחד-אחד.
- מגישים לשולחן ומלקקים את האצבעות. בתיאבון.