בורקס עם בשר מבצק עלים

בורקס עם בשר מבצק עלים שמתאים לכל ארוחה

שתף
הדפסה
בורקס פילו במילוי גבינה
מה צריך

1 חבילת בצק עלים של שימרית
500 גרם בשר טחון
4 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
מלח-פלפל לפי הטעם
כפית שום כתוש

ביצה טרופה
שומשום לפיזור על העלים

מה צריך

1 חבילת בצק עלים של שימרית
500 גרם בשר טחון
4 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
מלח-פלפל לפי הטעם
כפית שום כתוש

ביצה טרופה
שומשום לפיזור על העלים

בורקס פילו במילוי גבינה

בורקס עם בשר מבצק עלים קל הכנה וטעים, לא משנה כמה אכין ממנו תמיד יעלם מהשולחן ראשון. פריך, טעים, חלום!
מאחר ואני ובורקס זו אהבה, החלטתי שהפעם  אשאיר את הבצק פתוח קצת כדי שכולם לא ישאלו מה יש בבורקס, כיסים של בשר בתוך הבורקס.

כדי שתוכלו לראות איך הכנתי את הצורה הנהדרת הזו, הכנתי לכם סרטון.

 

קל מאד להכין את הבורקס. אני השתמשתי בבצק של שימרית שנשמר במקרר. חצי שעה לפני שהילדים מגיעים אני מכינה ומגישה לשולחן חם וטעים וזה תמיד מתחסל ראשון.

את הבצק חתכתי לשלושה פסים, אותם מלאתי בבשר ויצרתי את הכיסים הנהדרים האלה בבצק עלים.

בואו לאינסטגרם ותוכלו לראות שם דברים שלא רואים בשום מקום אחר
ואיך הכנתי את הבורקס.
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

 

בורקס עם בשר מבצק עלים

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו31 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

 

הבורקס יצא מהתנור, פריך וחם.

בורקס עם בשר מבצק עלים

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

בורקס עם בשר מבצק עלים

כמובן שליד הבורקס חמינדוס זה חובה והנה המתכון

איך מכינים ביצים קשות חומות חמינדוס

עוד מתכונים לבורקס תמצאו כאן
מתכונים לבורקס טעימים

בורקס עם בשר מבצק עלים

בורקס עם בשר מבצק עלים

 

 

מה צריך לבורקס עם בשר מבצק עלים?

1 חבילת בצק עלים של שימרית
500 גרם בשר טחון
4 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
מלח-פלפל לפי הטעם
כפית שום כתוש

ביצה טרופה
שומשום לפיזור על העלים

איך מכינים הבורקס עם בשר מבצק עלים??

ראשית מכינים את תערובת הבשר.
במחבת רחבה יוצקים השמן שמים הבצל ומתחילים לטגן הבצל עד שמשנה צבעו לחום.
מוסיפים הבשר ועם מזלג מפוררים את הבשר לפירורים. מוסיפים התבלינים, מערבבים, ממשיכים לפורר הבשר  ולבשל כרבע שעה עד שכל הבשר מפורר.
נותנים לבשר להתקרר.

מוציאים את הבצק עלים מהמקרר, ופורסים על משטח העבודה.
מרדדים את הבצק שיהיה דק.
עם סכין חותכים את הבצק לשלושה פסים לאורך הבצק.
כל פס בצק מותחים שיהיה יותר ארוך, מפזרים באמצע הפס מתערובת הבשר.
סוגרים את הפינה, מהדקים לאורך הבצק סוגרים מספר פעמים לאורך כדי שיראו את הבשר.
ככה מכינים את שני הפסים הנוספים, ממלאים בבשר.

מגלגלים לשבלול את הרצועה הראשונה.
משמנית תבנית אפייה ומעבירים אליה השבלול הראשון.
את הפס השני כורכים מסביב לפס הראשון וגם את הפס השלישי מעבירים לתבנית.
משמנים בביצה טרופה את כל הבורקס. מפזרים מעל שומשום.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כשלושים דקות עד שהבצק משחים.
מוציאים חותכים ונהנים מכל ביס.
בתיאבון אהובות ואהובים.

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים