לחמניות במילוי שוקולד רכות פרווה מתאימות לילדים שמבקשים לבית הספר "אמא, תכיני לי לחמניה עם שוקולד".
לפני שנים עמדתי במטבח אצל הבת שלי בבוקר והכנתי לי קפה.
בעודם מתכוננים לגן, שאל החתן שלי את הילדה בת השלוש "מה לשים לך בלחמנייה גבינה או ממרח?"
"שוקולד" ענתה הילדה
״את יודעת שאני לא מרשה שוקולד בבוקר" ענה החתן בפנים חתומות.
יש תמונות שנחרטות בזכרון. הקטנה ישובה על הרצפה, נועלת נעליים, מרימה מבט רציני ועונה במהירות
"אבל מוּרמוּר מרשה!"
ואני לא ידעתי איפה לקבור את עצמי.
אם אתם פה בפעם הראשונה, מוּרמוּר זה סבתא בשבדית כי החתן שלי שבדי.
"תראה, לא כל יום אני פה" התנצלתי במהירות "אז רק כשאני באה לבקר אני מרשה למיה" עניתי בדיפלומטיות, מקווה שלא יזרקו אותי מהבית.
צחק ואמר לי "הכל בסדר מוּרמוּר".
אז היום, הכנתי לכם לחמנייה עם השוקולד בפנים והיא רכה וחלומית בטעמה.
בואו תראו כמה רכה יצאה
הכנתי כבר לחמניות לבית הספר, תוכלו לראות כאן אין מכינים את הלחמניות בואו לראות את הסרטון.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו תראו בסטורי ובהיילייטס
איך הכנתי את הלחמניות בלייב בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
כדי שהלחמניות שלנו יהיו פרווה
השתמשתי בנטורינה שזהו תחליף לחמאה מעולה ובמיוחד לטבעונים.
כדי שתוכלו לעבוד על משטח אפייה
הכנתי לכם מבצע מיוחד.
משטח אפייה עם תרסיס שמן כולל משלוח
ואת הכל תמצאו כאן
מארז משטח אפייה+בקבוק תרסיס לשמן
—————————————————————
אם אתם מחפשים משטח אפייה מסיליקון
את כל המתנות
וכל המבצעים תמצאו כאן רק ללחוץ – סוויט דולי בדיל היומי
——————————————————————————
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו6 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
עוד מתכונים נהדרים ללחם וחלות תמצאו כאן
מתכונים ללחם וחלות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
לחמניות במילוי שוקולד רכות פרווה
לחמניות במילוי שוקולד רכות פרווה
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם קמח לבן
- 25 גרם שמרים שימרית
- 100 גרם נטורינה
- 1 ביצה
- 1 כף סוכר
- 1 כוס מים פושרים
- 1 כפית מלח
- 100 גרם שוקולד מריר או כוס ממרח שוקולד
- 1 ביצה טרופה
- רבע כוס שומשום
Instructions
- בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים.
- מוסיפים ביצה, נטורינה ונותנים למיקסר לעבוד דקה
- מוסיפים את המלח, מוסיפים את המים והמיקסר עובד
- ונותנים למיקסר לעבוד על מהירות בינונית גבוהה כעשר דקות עד שהבצק נתלה על הוו לישה.
- מוציאים את הבצק מהמיקסר
- משמנים קערה עם מעט שמן זית ומעבירים את הבצק לקערה
- מכסים את הקערה עם ניילון ונותנים לו לתפוח כשעה וחצי שעתיים עד שמכפיל את נפחו.
- לאחר התפחה ראשונה לשים את הבצק שוב להוצאת האוויר
- חותכים את הבצק לעשרה חלקים שווים
- מכסים את הבצק ומתחילים להכין את הלחמניות
- לוקחים כדור בצק, מרדדים עם מערוך, שמים קוביית שוקולד באמצע
- אוספים את הבצק מסביב ומכדררים את הכדור בתוך כף היד לכדור חלק
- ככה מכינים את כל הלחמניות
- מכינים תבנית עם נייר אפייה ומעבירים את הלחמניה לתבנית.
- מסדרים את הלחמניות ברווחים בתבנית
- מורחים ביצה טרופה על הביצים ומניחים להתפחה לשעה נוספת
- כשהלחמניות תפוחות, מורחים עליהם שוב ביצה, מפזרים שומשום
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הלחמניות
- אופים את הלחמניות כעשרים דקות עד שהן משחימות
- הן יוצאות מהתנור ואי אפשר שלא לטעום והן פשוט נפלאות!
