פרוסות קישואים ממולאות בשר, הכנתי בצהרי שישי בחצי שעה.
מנה נהדרת וטעימה שאם תכינו אתם תהנו ממנה מאד!
בואו תראו איך הכנתי באינסטגרם שלי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
יום שישי הגיע ומצאתי קישואים שעוד שנייה החזירו את נשמתם והחלטתי למלא אותם בבשר.
רק כדי שיהיה יותר קל, חתכתי את הקישואים לשלוש פרוסות וככה היו לי פרוסות קישואים שגם יותר קל למלא אותם.
את הבתוכו של הקישואים לא זורקים,
מוסיפים אותם לסיר עם הרוטב שיתבשלו הכל ביחד.
מכינים סיר עם רוטב עגבניות.
כל קישוא חותכים ל 3 או ארבע חתיכות וממלאים בבשר.
כשהסיר עם הרוטב רותח,
מוסיפים את פרוסות הקישואים לתוך הרוטב ומבשלים הכל ביחד

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן70 – מתכונים לווטצאפ
אל תגידו לא ידענו – בבקשה
עד יום שישי ניתן להזמין את הקוצץ
על מנת שתקבלו אותו בשבוע הבא
בשביל לראות סרטון איך זה עובד לחצו כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דולי
תראו את היפים שלנו אחרי הבישול
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מגישים עם אורז לבן ליד ואתם מסודרים.
פרוסות קישואים ממולאות בשר
מה צריך לפרוסות קישואים ממולאות בשר?
6 קישואים
250 גרם בשר בקר טחון
1 ביצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 שיני שום כתושות
כפית תבלין לקציצות
1 בצל קצוץ לקוביות
5 כפות שמן
1 קופסה 400 מ"ל עגבניות מרוסקות
1 כוס פטרוליה קצוצה
2 כפות רסק עגבניות מרוכז
2-3 עלי סלרי
2 כוסות מים
מלח
פלפל שחור
שום כתוש – לתערובת
5 שיני שום לסיר עם הרוטב
איך מכינים פרוסות קישואים ממולאות בשר?
שוטפים את הקישואים וחותכים את הראש.
חותכים כל קישוא לשלושה חלקים
מרוקנים את פנים הקישואים עם כפית.
שמים את השאריות בצד לא זורקים.
מערבבים את הבשר עם הביצה והתבלינים לעיסה אחידה.
בינתיים יוצקים שמן לסיר, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל קלות.
אחרי מספר דקות מוסיפים רוטב עגבניות, מים, רסק עגבניות ואת כל התבלינים, כולל הסלרי
מוסיפים את שאריות הקישואים שרוקנו ומביאים לרתיחה.
בזמן שהסיר מתבשל, ממלאים את הקישואים עם הבשר.
כאשר הרוטב רתח, מכניסים את פרוסות הקישואים לתוך התבשיל.
מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.
מידי פעם יוצקים מהרוטב על הקישואים ומבשלים.
כשהתבשיל מוכן, סוגרים את האש מגישים עם אורז לבן ויואו כמה אתם תהנו!

יש אפשרות למלא ירק אחר במקום קישואים?
למשל תפוחי אדמה?
בהחלט. תפוחי אדמה או פלפל, מה שאת אוהבת.