פשטידת אטריות עם צימוקים פרווה היא פשטידה נהדרת וטעימה שתתאים לכל ארוחה, במיוחד עכשיו אחרי פסח שאנחנו חוזרים לשיגרה.
פשטידה קלת הכנה שמכינים בקערה אחת ושלום על ישראל.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
מודה, לא משתגעת על פסטה, אבל אטריות עם סוכר וקינמון זו ממש חולשה אצלי.
כשאני אומרת שאני לא משתגעת על פסטה הכוונה, שאני מעדיפה מנה של אורז על פני מנה של פסטה,
אבל כשאני רואה במקרר איטריות שנשארו לבד אחרי שלא השתמשו בהן,
בא לי להכין איתן רק דבר אחד.
כזה.
פשטידת אטריות עם צימוקים סוכר וקינמון
והשתמשתי בנטורינה כדי שהפשטידה תהייה פרווה.
מזכירה לכם שנטורינה זהו תחליף
לחמאה או מרגרינה על בסיס צמחי
והוא מתאים במיוחד למאכלי פרווה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן79 – מתכונים לווטצ'אפ

הקופסאות האהובות עליכם חזרו למלאי
והמחיר כולל משלוח!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
ערוץ היוטיוב שלי עם מלא סרטי אוכל מחכה לכם.
נכנסים ליוטיוב, ללינק שלמטה,
לוחצים על הפעמון האדום כדי להירשם
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
תראו את הפשטידה כמה שהיא נהדרת
אני יצקתי עליה מייפל
אתם יכולים לפזר אבקת סוכר
היא טעימה בכל מצב.
עוד מתכונים לפשטידות
תמצאו כאן – מתכונים לפשטידות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

פשטידת אטריות עם צימוקים פרווה
מה צריך בשביל להכין את הפשטידה הנהדרת הזו?
250גרם חצי חבילת איטריות רחבות – כשתי כוסות מלאות
3 ביצים
חצי כוס סוכר
כפית גדושה קינמון
100 גרם צימוקים
100 גרם נטורינה
איך מכינים את הפשטידת אטריות עם צימוקים פרווה?
מעבירים לקערה את הפסטה כשהיא כבר מבושלת.
מוסיפים לפסטה, ביצים, סוכר, קינמון, צימוקים ומערבבים הכל ביחד.
משמנים תבנית ויוצקים את הפשטידה פנימה.
על הפשטידה מפזרים קוביות נטורינה.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הפשטידה.
אופים כארבעים דקות עד שהפשטידה משחימה,
מוציאים ואי אפשר בלי להתחיל לטעום. בוודאות!
בתיאבון!
