לביבות ירק ללא גלוטן בייגלה ירקות, זה מתכון ללביבות ירקות שמכינים בעשר דקות,
לא עוד סתם פשטידה על השולחן, לא-לא אלה בייגלה שעשויים מירקות ללא טיפת גלוטן,
יואו אתם תעופו עליהן.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
הטריק היחידי שיעזור לכם להצליח עם הלביבות
אחרי שמרסקים את הירקות, על פומפיה דקה
מעבירים את הירקות לשקית או חיתול
כדי לסנן את הנוזלים

סוחטים לירקות את האמא!
כמו שסוחטים סמרטוט רצפה – אותו דבר
לא משאירים טיפת נוזלים עם הירקות

מערבבים עם הגבינות,
אני השתמשתי בטריו פתיתים
שזה מיקס גבינות מוצרלה, גאודה וסקנדינבית
והוספתי גם פרומעז עיזים להעשרת הטעם.
מוסיפים את הביצים, מלח ופלפל
ויוצרים לביבות
עם ידית מעץ יוצרים את החור באמצע
מפזרים מעל שומשום
אני פיזרתי שומשום עם גרעיני דלעת וחמנייה
ומכניסים לאפייה בתנור.

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן80 – מתכונים לווטצ'אפ
הקוצץ שכבש את הרשת
מגיע עד אליכם למטבח!
סרטון איך הוא עובד – כאן
מושלמים! יצאו מושלמים!
אני אומרת לכם – יעופו על הבייגלה האלה!
לא שימנתי את תבנית האפייה והבייגלה נפרדו בקלות מהנייר אפייה.
יואו איך עפו עליהם אצלנו.
טרפו!!
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
עוד מתכונים לשבועות כאן
מתכונים לשבועות
הבייגלה ירקות שיגנבו את ההצגה
בשולחן החג שלכם
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
ראיתם פעם שלמות כזו של בייגלה ירקות?
אמרתי לכם – להיט שולחן החג.
לביבות ירק ללא גלוטן בייגלה ירקות
פרסום בשיתוף תנובה
לביבות ירק ללא גלוטן בייגלה ירקות
סוויט דוליIngredients
- 2 קישואים
- 2 גזר
- 300 גרם פתיתי טריו השף הלבן
- 100 גרם פרומעז COLLECTION
- 2 ביצים
- חצי כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- רבע כוס שומשום - לפיזור מעל
Instructions
- שוטפים היטב את הירקות
- מגרדים את הגזר והקישואים על פומפיה דקה או במעבד מזון
- מעבירים את הירקות המגורדים לשקית סינון או חיתול וסוחטים היטב היטב
- סוחטים עד שאין נוזלים בכלל בירקות - זה הכי חשוב
- מעבירים לקערה ומוסיפים את הגבינות, ביצים, מלח ופלפל
- מערבבים לתערובת אחידה
- על נייר אפייה יוצרים לביבות עגולות
- עם ידית מכף מעץ יוצרים בכל עיגול חור באמצע שיוצר לנו צורה של בייגלה
- מפזרים על הבייגלה שלנו שומשום
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הלביבות לאפייה
- אופים כשלושים דקות עד שהן משחימות
- גם אם העיגול נעלם בזמן האפייה לא להיבהל, כשהן יוצאות חמות מהתנור עם הכף יוצרים שוב חור
- נותנים להן להתקרר בתבנית לפני שמתחילים לחסל, כדי שישמרו על צורת הבייגלה
- פשוט מושלמות!
