תבשיל בורגול עם קישואים הוא תבשיל קל הכנה וטעים כל כך! עשרים דקות ויש לכם תבשיל צמחוני נהדר.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
שולבטה תבשיל בורגול עם ירקות הוא תבשיל שהכנתי בעבר עם חברתי ציפי.
אם תסתכלו בפוסט תראו איזה תבשיל מדהים וטעים הוא, הבעיה היחידה שציפי השקיעה בלקלף עגבניות ואני מיהרתי השבוע.
הגיעה דרישה להכין לילדים תבשיל מהיר עם ירקות והיו לי קישואים במקרר, עשרים דקות והכנתי את הבורגול עם הקישואים.
להפתעתי הגמורה, כי אצלנו הילדים לא אוהבים ירקות למרות שהם רואים אותנו אוכלים המון ירקות, יש שניים שלא נוגעים בירקות.
על אחת מהן הצלחתי להערים השבוע. "העלמתי" מהתבשיל שהגשתי לה את הקישואים והיא חיסלה את התבשיל בהנאה מלאה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן72 – מתכונים לווטצ'אפ
פלנצ'ה נהדרת למטבח
ועם הרכישה יש אפשרות לרכוש עוד מוצרים
במבצעי סוף חודש!
קל מאד להכין את התבשיל
הכל בסיר אחד, עשרים דקות ויש לכם תבשיל נהדר!
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
עוד מתכונים בסיר אחד כאן
מתכונים בסיר אחד
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תבשיל בורגול עם קישואים
תבשיל בורגול עם קישואים
סוויט דוליIngredients
- 1 בצל
- 4 כפות שמן
- 2 קישואים
- 1 כוס בורגול
- 400 גרם עגבניות מרוסקות
- 1 כף רסק עגבניות
- 2 כוסות מים
- 3 שיני שום פרוסות
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
Instructions
- לחתוך בצל לריבועים קטנים, לצקת שמן לסיר ולהוסיף את קוביות הבצל
- לאדות את הבצל
- קוצצים את הקישוא לקוביות קטנות
- מוסיפים את הקישואים לבצל המאודה ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את הבורגול לתבשיל ומערבבים
- מוסיפים את המים לסיר ואת רסק העגבניות והעגבניות המרוסקות
- מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים הכל ביחד
- מביאים לרתיחה את התבשיל
- מנמיכים את התבשיל לאש קטנה ומבשלים כחצי שעה
- מערבבים מדי פעם את התבשיל
- הקישואים מתרככים, הרוטב נספג בבורגול והתבשיל טעים טעים!
