עוגת מישמשים וקרמבל פרווה היא הכי עוגה של קיץ, מושלמת לקפה, עוגת פירות נהדרת.
תכירו את עוגת השבת שלכם שאתם תהנו ממנה כל כך!
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
כדי שהעוגה תהיי פרווה הכנתי אותה עם נטורינה והיא יצאה נפלאה!
ראשית, הכנתי את המלית,
עירבבתי את כל החומרים במיקסר
אתם יכולים גם עם קערה ומטרפה
העיסה דלילה ומורחים אותה על תבנית האפייה

על שכבת הבצק מרחתי ריבה תות
אם אתם מעדיפים ריבה אחרת אין בעייה
אני רציתי שריבת התות תשתלב עם טעם המישמשים
שהם לפעמים קצת חמצמצים
מעל הנחתי את שכבת המישמשים

תכניסו בינתיים את העוגה למקרר ותכינו את הקרמבל
הכנתי קרמבל, פיזרתי על המישמשים
ולתנור

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו17 כאן- מתכונים לווטצא'פ
עוד מתכונים לעוגות פרווה כאן
מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה
אחרי שהעוגה יוצאת מהתנור,
מפזרים עליה אבקת סוכר
והיא פשוט נפלאה!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
סט תבניות אמייל של פוד אפיל
ובואו תראו איך זה נראה מאחורי הקלעים.
תכירו את גילי
גילי היא צלמת אוכל אבל גם צלמת של משפחה
ואני מודה לה על יופי של תמונות מדהימות ביופן.

עוד מתכונים לעוגות תמצאו כאן
מתכונים לעוגות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
הבצק פריך בפה, שכבת הריבה מוסיפה מתיקות לעוגה
המישמשים מעל נהדרים
ושכבת הקרמבל – זה בכלל בונוס נהדר לעוגה.
עוגת השבת שלכם הנהדרת!
עוגת מישמשים וקרמבל פרווה
עוגת מישמשים וקרמבל פרווה
סוויט דוליIngredients
- 150 גרם נטורינה
- חצי כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 3 ביצים
- 2 כוסות קמח תופח
שכבת הריבה
- 2 כפות ריבה
- 10 יחידות משמשים
קרמבל
- 50 גרם נטורינה
- 100 גרם שקדים טחונים
- חצי כוס סוכר חום
- חצי כוס קמח לבן
Instructions
- שמים בקערת המיקסר את הנטורינה שהיא בטמפרטורת החדר, סוכר, סוכר וניל ומקציפים הכל ביחד
- אחרי כחמש דקות מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה וממשיכים להקציף עד לקבלת בלילה אחידה
- מוסיפים את הקמח ומערבבים לבלילה אחידה
- מעבירים לתבנית אפייה את הבלילה
- מורחים על הבלילה ריבה ומפזרים מעל חצאי משמשים
- מכניסים למקרר בינתיים ומכינים את הקרמבל
- שמים בקערה את כל המצרכים ומערבבים, יוצרים גושים קטנים ואין צורך לאחד את הבצק
- מוציאים את התבנית מהמקרר ומפזרים על העוגה מלמעלה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים כארבעים דקות
- אחרי שלושים וחמש דקות כבר תבדקו את העוגה שלכם, כי זה תלוי בחום התנור
- כאשר השכבה העליונה מוכנה עם קיסם בודקים גם את השכבה התחתונה ומוציאים מהתנור
- מקררים מעט ומפזרים אבקת סוכר
- שתהייה שבת מלאה טעמים טובים!
