מאפה קלצונה עם תרד וגבינות

מאפה קלצונה עם תרד וגבינות קל הכנה וטעים

שתף
הדפסה
מאפה קלצונה עם תרד וגבינות
מה צריך

1 בצק פיצה – שימרית

חומרים למלית:
1 חבילת תרד טרי -400 גרם
200 גרם גבינה מלוחה מגוררת
1 כף גבינה לבנה 5%
1 ביצה

מה צריך

1 בצק פיצה – שימרית

חומרים למלית:
1 חבילת תרד טרי -400 גרם
200 גרם גבינה מלוחה מגוררת
1 כף גבינה לבנה 5%
1 ביצה

מאפה קלצונה עם תרד וגבינות

מאפה קלצונה עם תרד וגבינות, עשרים דקות וארוחת הערב שלכם מוכנה. מאפה קל הכנה וטעים.

הקלצונה (calzone) הוא מאפה איטלקי מסורתי, שמוצאו מאזור נאפולי.  קַלְצוֹנֶה בתרגום חופשי זה "גרב" או "מכנסיים" ומכינים את הקלצונה מבצק פיצה. הוא מקופל לשניים כמו סמבוסק גדול.

קלצונה בסיסי, ממולא בגבינת מוצרלה ובעגבניות אבל אני בחרתי למלא אותו בתרד וגבינות.

בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי

 

חלק הכנתי בצורת חצי עיגול – כיס ממש – וחלק הכנתי בצורת בורקס מגולגל.

מאפה קלצונה עם תרד וגבינות

לאור בקשתכם, נפתחה קבוצת ווטצאפ מיוחדת לדילים ומבצעי מכירות בלעדיים.
רוצים להצטרף? לוחצים כאן2- סוויט של מוצרים

 

להכנת הבצק לא התברברתי עם הכנת בצק פיצה
אלא השתמשתי בבצק פיצה של שימרית שהתאים בול למטרה.

חותכים את הבצק לשישה ריבועים, ממלאים במלית, סוגרים ולתנור
בום! יש לנו ארוחת ערב מאפה קלצונה עם תרד וגבינות

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו74 כאן- מתכונים לווטצא'פ

 

מחפשים מתכונים לפיצה?

13 מתכונים לפיצה בייתית

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן  מתכונים למייל

המנדולינה ששרפה את הרשת חזרה למלאי!

תזמינו היום תקבלו לפני החג!
קונים 2 מקבלים הנחה

אוכלים את הקלצונה חם!
תכינו את הסלט לפני כשהקלצונה יצא מהתנור
מתחילה החגיגה.

מאפה קלצונה עם תרד וגבינות

עוד מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה תמצאו כאן
מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

עוד מתכונים לראש השנה תמצאו כאן
מתכונים לראש השנה

מאפה קלצונה עם תרד וגבינות

מאפה קלצונה עם תרד וגבינות

 

 

מאפה קלצונה עם תרד וגבינות

סוויט דולי
מאפה קלצונה פריך עם תרד וגבינות
Prep Time 15 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכונים לארוחת ערב
Cuisine מטבח איטלקי

Ingredients
  

  • 1 חבילה בצק פיצה - שימרית
  • 400 גרם תרד טרי
  • 200 גרם גבינה מלוחה
  • 1 כף גבינה לבנה 5%
  • 1 ביצה

Instructions
 

  • חותכים את התרד קצוץ דק דק, אין צורך לחלוט או לבשל
  • מוסיפים את הגבינה המלוחה, גבינה לבנה וביצה ומערבבים למלית
  • חותכים את הבצק ל - 6 חתיכות וממלאים כל ריבוע בכפית מהמלית
  • סוגרים את הבצק מסביב ומניחים בתבנית
  • בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הקלצונה
  • אופים כ-15 דקות, מוציאים ומגישים חם. אתם תהנו מכל ביס.
Keyword מאפה קלצונה עם תרד וגבינות

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים