מאפה קלצונה עם תרד וגבינות, עשרים דקות וארוחת הערב שלכם מוכנה. מאפה קל הכנה וטעים.
הקלצונה (calzone) הוא מאפה איטלקי מסורתי, שמוצאו מאזור נאפולי. קַלְצוֹנֶה בתרגום חופשי זה "גרב" או "מכנסיים" ומכינים את הקלצונה מבצק פיצה. הוא מקופל לשניים כמו סמבוסק גדול.
קלצונה בסיסי, ממולא בגבינת מוצרלה ובעגבניות אבל אני בחרתי למלא אותו בתרד וגבינות.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
חלק הכנתי בצורת חצי עיגול – כיס ממש – וחלק הכנתי בצורת בורקס מגולגל.
לאור בקשתכם, נפתחה קבוצת ווטצאפ מיוחדת לדילים ומבצעי מכירות בלעדיים.
רוצים להצטרף? לוחצים כאן2- סוויט של מוצרים
להכנת הבצק לא התברברתי עם הכנת בצק פיצה
אלא השתמשתי בבצק פיצה של שימרית שהתאים בול למטרה.
חותכים את הבצק לשישה ריבועים, ממלאים במלית, סוגרים ולתנור
בום! יש לנו ארוחת ערב
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו74 כאן- מתכונים לווטצא'פ
מחפשים מתכונים לפיצה?
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
המנדולינה ששרפה את הרשת חזרה למלאי!
תזמינו היום תקבלו לפני החג!
קונים 2 מקבלים הנחה
אוכלים את הקלצונה חם!
תכינו את הסלט לפני כשהקלצונה יצא מהתנור
מתחילה החגיגה.

עוד מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה תמצאו כאן
מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוד מתכונים לראש השנה תמצאו כאן
מתכונים לראש השנה
מאפה קלצונה עם תרד וגבינות
מאפה קלצונה עם תרד וגבינות
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק פיצה - שימרית
- 400 גרם תרד טרי
- 200 גרם גבינה מלוחה
- 1 כף גבינה לבנה 5%
- 1 ביצה
Instructions
- חותכים את התרד קצוץ דק דק, אין צורך לחלוט או לבשל
- מוסיפים את הגבינה המלוחה, גבינה לבנה וביצה ומערבבים למלית
- חותכים את הבצק ל - 6 חתיכות וממלאים כל ריבוע בכפית מהמלית
- סוגרים את הבצק מסביב ומניחים בתבנית
- בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הקלצונה
- אופים כ-15 דקות, מוציאים ומגישים חם. אתם תהנו מכל ביס.
